De volgende dag stond ik zenuwachtig op en liep naar mijn kledingkast toe, vandaag had ik met Louis afgesproken. Of het een date was, wist ik eigenlijk niet zo goed. Precies vandaag ook zat mijn haar totaal niet en bijtend op mijn lip keek ik in de spiegel. Wat moest ik hier nou van maken? Gefrustreerd keek ik maar in mijn kast om mijn kleding uit te zoeken. Mijn outfit moest er niet te netjes uitzien, maar ook niet te slobberig. Uiteindelijk had ik een leuk bloesje gevonden waar ik een spijkerbroek onderdeed. Mijn all-stars maakten het af. Zodra ik me had aangekleed ging ik weer voor de spiegel staan en probeerde mijn haar zo mooi mogelijk te maken, iets wat onmogelijk leek.
Een hele tijd later zat mijn haar eindelijk zoals ik het wou en mijn make-up was ook precies perfect. Niet te veel, maar toch genoeg. Lachend bekeek ik me nog een laatste keer in de spiegel waarna ik naar beneden liep om een broodje te eten.
Beneden was mijn moeder ook aan het eten, daar ging mijn plan om zomaar weg te gaan. Snel werkte ik mijn ontbijt naar binnen waarna ik mijn tas pakte en naar mijn moeder riep dat ik weg zou gaan en niet wist hoe laat ik thuis zou zijn. Haastig maakte ik me het huis uit waarna ik naar het dichtstbijzijnde metro station liep die naar de bioscoop ging. Welke film zou Louis hebben gekozen? Hoe zou het gaan? Zenuwen raasden door mijn lichaam heen, straks ging het allemaal verkeerd en zou ik maar een beetje staan klunzen.
Veel tijd had ik er niet meer voor om er over na te denken want de metro stopte en een grote stroom mensen stroomden eruit, en ook ik liep er voorzichtig uit. Zodra ik om me heen keek zag ik Louis staan met een raar petje op en een zonnebril op. Hij leek zoekend om zich heen te kijken, waarschijnlijk was hij op zoek naar mij. Hem nog even laten zoeken stopte ik waardoor mensen boos tegen me op knalden en gehaast langs me heen liepen.
Lachend keek ik naar hem, na een tijdje liep ik toch maar op hem af en legde mijn hand op zijn arm. Een warm gevoel ging door me heen, waarom liet hij me zo raar voelen?
Glimlachend keek hij naar me en ongemakkelijk keken we elkaar in stilte aan. ‘Zullen we naar binnen gaan?’ Vroeg hij uiteindelijk en ik knikte. Zo verlegen als wat keek ik neer op de grond en volgde hem zwijgend. ‘Welke film heb je uitgekozen?’ Vroeg ik zacht en keek naar zijn lippen om het antwoord te zien. ‘Geen idee, ik had de vrouw achter de kassa gevraagd om een film voor twee personen. Ze mocht zelf uitkiezen waar zij graag heen zou willen. Ik had namelijk geen idee waar je heen zou willen.’ Ratelt hij snel waardoor ik moeite heb om hem bij te houden.
Glimlachend kijk ik hem aan. ‘Goed, laten we popcorn en cola halen en dan naar binnen gaan.’ Zeg ik zacht en verlegen en hij knikt. Voorzichtig legt hij zijn hand op mijn elle boog om me te sturen naar de balie. Gespannen voel ik zijn hand die hij neergelegd had, waarom veroorzaakt hij dit rare gevoel bij me. Als dit de hele film lang zou gaan duren zou ik het niet vol houden.


Love you girls <3

Reacties (1)

  • XPAYNER

    Snel verder!!
    Xxxx

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen