Foto bij Epiloog

"Je ziet er prachtig uit!", complimenteer ik Brianna. Samen met Rebecca, het tweede bruidsmeisje, kijken we naar Brianna die in haar prachtige bruidsjurk naast haar vader staat.
"Ben je klaar lieve schat?", vraagt m'n oom aan Brianna. Ze geven elkaar een dikke knuffel. "Ik hou van je"
"Ik hou ook van jou, pap", zegt ze en ze pinken allebei een traantje weg. Vader dochter liefde.
"Oooh, niet gaan huilen. Je make-up", lach ik. Ze lacht door een traan heen en zorgvuldig veeg ik het weg. Ik neem een bouquet in mijn handen en geef het grote bruidsboeket aan Brianna. Als eerste mag ik. Langzaam en op het ritme van de muziek loop ik de kerk binnen naar het altaar. Iedereen staat op en het is er prachtig versierd. Ik glimlach nog even extra als ik Louis zie staan. Achter mij komt Rebecca aan, en daarachter Brianna. Ik ga aan de kant van Brianna's familie, mijn familie, zitten, en doe m'n wenkbrauwwiebel met Edward, die aan de kant van Rob zit. Hij heeft een chique pak aan, wat ik niet van Edward gewend ben.
"We zijn allen tezamen gekomen voor de plechtigheid van Rob Vane en Brianna Leavitt." Hij begint van alles te vertellen en ik kijk subtiel even om naar achter waar ik Louis zie staan. Hij kijkt op dat moment ook naar mij en glimlacht. In dat pak ziet hij er echt ge-wel-dig uit!

Na de plechtigheid wordt het feest gehouden in een grote tuin, die prachtig versierd is.
"WE ZIJN NU FAMILIE!", roep ik enthousiast als ik Edward een knuffel geef. Vervolgen krijgt Ruby ook nog een knuffel van me. "Je hebt echt een mooie jurk aan!", complimenteer ik haar.
"Mooi, he", zegt Edward als hij trots zijn arm om Ruby's middel slaat en haar een kus geeft. Ahw! Ze zijn echt schattig. Pas sinds een maand hebben ze iets met elkaar, maar het werd echt wel tijd! Het duurde veel te lang.
"Ik ga op zoek naar Louis", zeg ik als ik om me heen gekeken heb, en hem op het eerste gezicht niet gezien heb. Ze knikken en ik loop tussen alle mensen door. Het zoeken duurt me wat langer, omdat ik overal familie tegen kom die ik al een hele tijd niet gezien heb. Ooms en tantes van mijn moeder, mijn overgrootmoeder, achterneven en nichten. Met vele maak ik kort even een praatje.
"ALLE ONGEHUWDE DAMES HIER HEEN KOMEN!", wordt geroepen. Ik sta net naast Leann die mij al mee trekt.
"Ik ga niet meedoen, hoor", verweer ik.
"Jawel, kom, dat is leuk", lacht ze.
"Ja, maar jij vangt het bouquete wel he!"
"Ik probeer het voor je", lacht ze. Uiteindelijk vangt Leann het bouquete ook.
"JAAAA. Nu moeten jij en Dan gaan trouwen!", roep ik enthousiast uit en ik knuffel haar al. Misschien moet ik Dan maar eens pushen dat hij Leann ten huwelijk vraagt.

Ik word aan m'n hand meegetrokken en kijk snel om. Het is Louis, die mij eindelijk gevonden heeft. Hij neemt me mee naar een fontein achter een aantal heggen, waar het rustig is en je de vogeltjes hoort fluiten.
"Veel mooier dan de bruid", complimenteert Louis me. Het is nou eenmaal zo dat niemand mooier mag zijn dan de bruid op de bruiloft, maar Louis heeft duidelijk een andere mening. Ik bloos en sla mijn armen om zijn nek.
"Jij ziet er ook niet verkeerd uit." Ik bekijk hem helemaal en knik goedkeurend.
"Hé! Weet je wat ik daarvoor heb neergeteld?" Ik lach en snoer hem de mond door hem te kussen. Hij gaat erop in en slaat zijn armen om mijn middel. Ik leun wat naar achter met m'n hoofd en kijk hem liefdevol aan.
"Ik ben zo gelukkig met jou!", zegt Louis plots. Uit verlegenheid glimlach ik en kijk ik naar zijn stropdas.
"Ik ook met jou", zeg ik oprecht als ik weer in zijn grijsblauwe ogen kijk. "Ik hou van je, Louis!" Ik kus hem weer. Liefdevol en passievol.
"Zin om te zwemmen?", grijnst Louis na een tijdje als hij op de fontein wijst.
"Waag het niet!"

Nou, aan de reacties te zijn was het duidelijk dat jullie een deel 3 willen. In ieder geval al heel erg bedankt vooor het lezen van deel 1 en 2! Ik hoop dat jullie de epiloog leuk vinden. Xx

Reacties (38)

 • Summerday

  OMGG! IK HEB HEM UIT EN HET IS MIJN LIEVELINGS VERHAAL VAN HEEEL QUIZLET! Ik vond (vind) hem echt geweldig en heb hem als een sneltrein uitgelezen. Ik hoop dat er een deel 3 komt EN ANDERS.... Die laatste zin... Het perfecte koppel:)en edward en ruby omg! Toen Juul Louis voor het eerst zag wauw, en die stomme julian en cady en nu heeft alles toch een happy end! Thisistgebeststoryever!

  6 jaar geleden
 • Neelke

  Wow! Gewoon een té goed verhaal!
  Haha perfecte afsluiter maar euhm geef toe "zin om te zwemmen? "waag het niet" ... Dat vraagt toch gewoon om een vervolg hé(yeah)(dance)(H)

  6 jaar geleden
 • LoveBambi

  Ahahahahhaa, dat is echt een perfecte afsluiter.

  "Zin om te zwemmen?"
  "Waag het niet!"

  (H)

  Het verhaal was echt geweldig(H)

  xoxoxo

  6 jaar geleden
 • likecat

  auuwww hoezo sweet zij moeten gewoon trouwen hahaha

  6 jaar geleden
 • maaikelove1d

  Lijkt me cool als louis haar ten huwelijk vraagt!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen