Zwijgend onderzocht de onbekende jongen met het ravenzwarte haar mijn enkel. Zijn koele vingers drukte zacht op mijn enkel. Pijnlijk piepte ik. ‘Sorry.’ Mompelde de jongen. Uiteindelijk stond hij weer op en kwam naast me zitten. ‘Ik denk niet dat hij gebroken is, maar hij is wel gekneusd in ieder geval.’ Zei hij en dankbaar keek ik hem aan. ‘Zal ik je naar huis brengen?’ Peinzend keek ik hem aan. Het zou fijn zijn alleen hoe zou ik het aan mijn moeder moeten uitleggen. ‘Oke dan.’ Glimlachte ik en hij hielp me met opstaan. ‘Ik ben met de auto, dus dat is wel fijn denk ik.’ Glimlachte hij en ik knikte.
Samen liepen we langzaam naar de auto toe, het was eigenlijk meer hinken. Zenuwachtig stapte ik in zijn auto, eigenlijk mocht ik niet met vreemde mee. Maar deze jongen had me zo goed geholpen, hij zou me vast geen kwaad doen.
Hij startte zijn auto zodra ik had uitgelegd waar ik woonde en in stilte reden we naar mijn huis toe. Bijtend op mijn lip keek ik naar binnen, mijn moeder was thuis. De jongen hielp me uit de auto en samen liepen we naar binnen toe.
‘Dankje, maar je hoeft niet naar binnen te komen hoor.’ Glimlachte ik en de jongen knikte. ‘Oke, maar mag ik wel je naam weten?’ Grijnsde hij. ‘Ja hoor, Rebecca.’ Glimlachte ik voorzichtig. ‘Zayn.’ Zei hij ook. Net toen hij wou gaan ging de deur achter me open en stond mijn moeder kwaad voor mijn neus.
‘Waar kom jij vandaan?’ Sist ze boos en schamend kijk ik naar de grond. ‘En wie is dit?’ Gaat ze verder. ‘Dit is Zayn, hij heeft me geholpen toen ik viel.’ Zuchtte ik en meteen verdween de boosheid. ‘Gaat het wel? Je hebt toch niks gebroken he?’ Vroeg ze bezorgd. Ongemakkelijk voelde ik Zayn achter me staan. ‘Nee ik was een rondje lopen en toen struikelde ik over een stoeprand en toen verzwikte ik mijn enkel. Zayn heeft me thuis gebracht.’ Mompelde ik en dankbaar keek mama Zayn aan. ‘Dank je.’ Glimlachte ze tegen Zayn. ‘Graag gedaan.’ Zei hij lachend.
Zodra ik gedag had gezegd tegen hem trok mama me mee het huis in en begon uitgebreid mijn enkel te onderzoeken. Zoals Zayn ook al had gezegd was deze alleen gekneusd. Meteen deed ze er een verbandje omheen en dirigeerde ze me naar boven en zei dat ik alleen op bed mocht liggen en hem niet mocht belasten.

Zuchtend plofte ik op mijn bed en startte twitter op. Meteen zag ik dat Cara mij een foto had gestuurd. Mijn mond viel met een plop open. Dit kon je niet menen? Er stond een grote foto van Louis en mij in beeld, net op het moment dat ik hem een afwijzende knuffel had gegeven. De onder tekst was dan ook, Nieuwe vriendin Louis Tomlinson wijst hem af! Hoezo vriendin? Die mensen wisten helemaal van niks.
Geïrriteerd klikte ik de foto weg, maar hoe meer ik verder ging kijken op mijn twitter, hoe meer foto’s ik tegenkwam van ons, en hoe lelijker ze over me gingen praten.
Opeens ving ik ook een foto op van mij en Zayn. Waarom was dat nou weer zo interessant voor hun? Nieuwsgierig keek ik naar het onderschrift. Louis Tomlinson’s nieuwe vriendin gaat vreemd met bandlid Zayn Malik Fronsend keek ik naar het woord bandlid, hoezo dat? Snel zocht ik een foto op van Louis en zijn band en zag inderdaad dat Zayn er ook in zat. Zuchtend en met tranen in mijn ogen sloot ik mijn computer maar af.
Mijn mobiel maakte een blieb geluid, maar ik had er even geen zin in. Waarschijnlijk zou het Louis of Cara zijn. En ik had geen zin om iets uit te leggen aan hun.
De drang was toch te verleidelijk en nieuwsgierig pakte ik mijn mobiel. Een bericht van Louis en van Cara. Eerst Louis maar.
Waarom zijn er overal foto’s van jou en Zayn te vinden op het internet?
Het klonk niet eens heel boos van hem. Simpel stuurde ik hem terug wat er gebeurd was, als hij boos op me zou zijn zou het niet terecht zijn. En we waren niet eens een stel, dus hij mocht me ook niets verbieden.
Cara’s bericht opende ik bijtend op mijn lip, ik wist dat ze boos en teleurgesteld op me zou zijn dat ik haar niks hiervan had verteld.
Waarom zijn er overal foto’s van jou en Louis en Zayn? Waarom heb je me niks verteld?
Zuchtend laat ik mijn mobiel naast me vallen. Wat moet ik daar nou weer op zeggen? Eigenlijk had ik het gewoon nog even voor me willen houden, maar waarschijnlijk gaat dat niet als je beroemde mensen tegenkomt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen