Foto bij Fight 6

~Maura Aslan~

Kort stukje maar er komt meer ;p

We hadden 1 maand gewacht, er was geen enkel nieuws gekomen van Caspian of zijn leger, nu was het aan ons om Narnia te proberen redden.
Met de centauren, faunen, telmarijnen, dwergen en andere dieren verliet ik vandaag de veilig Aslan berg en ging zelf op verkenning.
Ik had terug mijn maliënkolder en harnas aan over mijn jurk, ik droeg het koninklijk zwaard gemaakt door Aslan met mijn naam erin en had op mijn rug ook de pijl en boog van Susan met mij meegenomen.
Mijn haar hing los buiten twee fijne vlechtjes die samengebonden waren, op Destriërs rug met een leger van telmarijnen en dwergen op hun paarden en pony’s en achter ons nog een de centauren, faunen en de dieren reden we door Narnia.
We werden weggejaagd uit ons uit gebied, weg uit onze eigen thuis, maar we zouden terugnemen wat van ons was en van ons hoort te zijn.
Eerst en vooral gingen we richting de duistere bergen, ik wou weten wat deze hadden te verbergen, dit was de vroege schuilplaats van de witte heks, er konden nog altijd tekenen te vinden zijn hoe we haar konden verzwakken.
Natuurlijk konden we die overtocht niet in 1 dag doen, het zou vast een week duren, we moesten in de bossen kampen maken, jagen om eten te hebben en zo weinig mogelijk slapen, elk om de beurt wacht houden, enkel zo bleven we veilig.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen