Foto bij O46 || Niall Horan || Rome

BAM! DIE GIF ^

"What's the first thing we're going to do?", vraagt Yara.
"Ehm, how about to start with some ice cream", stel ik voor.
"O yes please!" Dat is dan duidelijk. Ijs dus! "Gelato, ciao and grazie are the only italian words I know."
"Me too, and pizza", lach ik.
"Oh, yes! We're gonna eat so much pizza and spaghetti. My favourite food! This is why I love italy. Ice cream, my favourite food, always sunshine. Could it get any better?"
"I can't imagine", lach ik. "Shall we go here?", stel ik voor als we bij een gelateria komen. Yara knikt en we gaan naar binnen. Ik zet mijn zonnebril af en kijk naar het ijs wat er ligt. Mijn mond valt open en ik kijk Yara aan, die ook geschrokken kijkt. Beide krijgen we een grote glimlach op ons gezicht.
"This is heaven!"
"Or hell. How are we supposed to choose?" Er liggen echt 30 verschillende smaken, als het er niet meer zijn.
"I don't know."

Na letterlijk een kwartier nagedacht te hebben, hebben we eindelijk een keuze gemaakt en lopen we beide met een ijsje met drie bolletjes door Rome.
"We should rent a vespa! That's so cool!", komt Yara met het idee.
"Absolutely! Where do you think we have to go to?", vraag ik als ik het mapje van Rome al tevoorschijn haal. Ik neem nog een likje van mijn ijsje met drie aparte smaken, en open met de andere hand het mapje, wat niet zo goed lukt. Yara helpt me en we kijken beide op het kleine kaartje.
"I think we should go there", wijst ze aan.
"And where is that?"
"I guess there", wijst ze naar voren.
"Women and sense of direction", zucht ik. Verontwaardigd kijkt Yara me aan.
"Hé! That's bullshit! I never get lost!", protesteert ze hevig, maar ik lach er al om. Alsof ze nooit verdwaald. Waarom moet ik beginnen?
"Except for that time we were in that forest, and when you were for the first time in London and..", begin ik op te noemen maar ze onderbreekt me al.
"Oh, shut up Niall, you don't know it either", lachen we.
"True. Let's go that way, so I can blame you if you're wrong", plaag ik haar.
"And if I'm right?"
"Ehm...then...", ik denk na. Ze zal toch wel ongelijk hebben, maar ja.. ik verzin toch maar wat. "You decide where we're gonna have dinner, and I'll pay."
"Okay", glimlacht ze en we gaan op weg.

Helaas had Yara het toch goed, wat betekent dat zij vanavond mag bepalen waar we eten, en ik het mag betalen. We hebben één vespa gehuurd en zetten nu allebei de helm op.
"Can you drive?"
"No, I have no license, but I have lessons", antwoordt Yara.
"I don't have lessons, so you drive, otherwise we'll get in an accident", stel ik voor. Meteen verschijnt er een glimlach op haar gezicht. Ik ga bij Yara achterop en maak m'n helm vast.
"Ready?"
"Almost."
"Hold me, otherwise you'll fall off", zegt ze. Wanneer de helm vast geklikt is, sla ik mijn armen om haar middel en rijdt Yara weg. De frisse wind maakt het weer wat aangenamer en blaast in mijn gezicht. Net wanneer ik mijn truitje goed wil trekken, geeft Yara gas en pak ik haar gauw weer vast voordat ik eraf val. Ze knalt flink door de rustige straten waar bijna geen mensen zijn. Ik leg m'n hoofd op haar schouder neer en hou haar stevig vast. Ik kijk naar hoe geconcentreerd Yara voor zich kijkt. Haar lange blonde haar komt onder de helm uit en wappert door de wind. Ze kijkt even naar mij en ik glimlach naar haar. Ze glimlacht terug en kijkt dan weer voor haar. We komen de straat uit, tussen de hoge gebouwen uit, op een plein en meteen schijnt de zon op ons. Het is echt heerlijk weer hier. Het is zo leuk hier, en dit is pas de eerste middag!

Ahww, you like it? Om even duidelijk te maken: eerst heb ik beschreven wat gebeurd als ze de gouden envelop kiest, en nu wat gebeurd als ze de zilveren envelop kiest. Jullie merken het nog wel. Het verhaal zal trouwens nog maar iets van 5 á 6 hoofdstukken duren. En ik zag dat we al 500+ abo's hebben. Echt gek veel!
Willen jullie nog een hoofdstuk vandaag? 95 kudo's:)xx

Reacties (15)

 • MeloveEmma

  En...
  Toen je Niall ontmoette was je ook verdwaald meid

  6 jaar geleden
 • Snuf

  Tot nu toe vind ik D gouden het leukste ....

  7 jaar geleden
 • Pale

  KUDO 92.

  7 jaar geleden
 • Lancome

  Kudo 90 gearriveerd x

  7 jaar geleden
 • dontchange1D

  ma ik ga wenen als dit verhaal nu al afloopt! :'( snel verder!!!!!!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here