Foto bij Proloog

Waarschuwing: het zou misschien kunnen dat jullie het voorspellend gaan vinden, maar misschien geef ik er juist wel een hele andere draai aan;)Jullie zien het wel. Laat je verassen zal ik zeggen. Ik heb zelf in ieder geval super veel zin erin om het te schrijven!

8 jaar later

"Lieve lieve allerliefste Juliet." Ik maak plaats voor een glimlach en rode blosjes op mijn gezicht. Hij is toch echt de allerliefste van de wereld. "We kennen elkaar al een hele lange tijd, en we hebben ook al veel meegemaakt. Geen moment heb ik me niet dankbaar gevoeld dat je mijn vriendin bent, want je bent echt de meest geweldige vrouw die er bestaat. Je weet me altijd aan het lachen te maken en me op te vrolijken wat er ook is. Wanneer we een drukke dag hebben gehad, weet ik dit ik me altijd terug kan trekken bij jou, en ik kan je vertrouwen zoals ik niemand anders kan." De woorden laten me zweven, en ik weet precies al wat er gaat komen. We hebben het er al vaker over gehad, en zijn lieve woordjes laten me geloven dat het moment eraan komt. "Wil je met me trouwen?" Vertederd kijk ik hem aan, hoe hij op zijn knieën is gegaan voor me en dan vlieg ik hem om de hals.
"Ja! Ja, ja, ja! Tuurlijk lieve schat!"

Reacties (55)

 • XCrazyMofoX

  Negen maanden geleden las ik hem als voor de vierde keer. Nu voor de vijfde keer. Lees reactie beneden 💪👇. Maar OMG ik hou van je verhaal 🙉🙈🙊.

  5 jaar geleden
 • X_justme

  Ik ben nogsteeds boos op je dat t lou niet is idd! Echt, maar het wird wel echt leuk:)3de x dat ik t lees. Nog altijd even leuk!!(H)

  5 jaar geleden
 • XCrazyMofoX

  Ik lees hem al voor de vierde keer en.nog steeds ben ik er niet mee eens dat het Loubear niet was

  6 jaar geleden
 • Summerday

  Aww cute <33

  6 jaar geleden
 • AshHisBandana

  Aaahw cuteeeee

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen