Foto bij Page 17 - Jay

Oké, voordat je denkt: "aaaaaaaaaaaah, wat gebeurt hier!!" (Of voor de meesten misschien: "Vas Happenin'!" ^^)
Ik vond dit gewoon een heel goed hoofdstuk voor een foto van Niall zonder shirt(A). Als je het leest merk je wel waarom:P. Dit blijft gewoon een beschaafd verhaal hoor(A).
Verder nog iets te melden? Nou ja, mijn weekend bestaat uit leren en paaseitjes eten, dus dat is niet zo interessant. Dinsdag al gelijk 3 best wel zware toetsen, jeujj -___-. Maar jullie hebben vast geen zin om naar mijn gezeur te luisteren.
Viel Spaß mit diesem Kapitel zu lesen:P(baggerslecht Duits(A)Duits is echt stom, maar ik heb net een hele tijd Duits zitten leren, dus ja..)

P.s. Ik wil misschien mijn username hier op quizlet binnenkort een keer gaan veranderen, dus schrik niet als er opeens een andere naam staat, haha:PIk heb zelf wel altijd dat ik als mensen hun naam veranderen en ik krijg dan een privébericht of zo, ik zoiets heb van: "Huh, wie is dat???" Maar ik zit nu al ongeveer 2 jaar aan deze naam vast, dus misschien tijd voor wat verandering (: Alleen ben ik nogal slecht in kiezen, dus weet ik nog niet precies wat ik ervan ga maken:P
P.p.s. Ik bedenk me net dat ik dus al iets van 2 jaar op quizlet zit... (volgens mijn profiel dan tenminste) Wow.. de tijd gaat echt freaking snel voorbij O_o
P.p.p.s. 33 abo's alweer!! Dat is meer dan ik er met FYUYLM ooit gehad heb!! Wauw <3 jullie zijn awesome en ik weet dat ik dat nest vaak zeg, maar ik vind er gewoon echt geweldig dat zoveel mensen mijn verhaal lezen en daar ben ik iedereen echt heel dankbaar voor!!

Ik had al mijn hele leven een haat-liefdeverhoudig gehad met slaap. Ik kon er 's morgens echt van genieten als ik even wat langer mocht blijven liggen, maar 's avonds kon ik nooit in slaap komen. Dat was al zo geweest sinds ik een jaar of vijf was. Al op die leeftijd kon ik 's avonds tot een uur of elf wakker liggen, waardoor mijn ouders altijd bang werden dat ik niet genoeg slaap kreeg. Gelukkig had ik altijd al goed tegen weinig slaap gekund. Je moest er heel wat voor doen om mij moe te krijgen.
In zomers is het altijd al het ergste geweest. Ik wist niet of het kwam, doordat het langer licht was of vooral door de warmte, maar in de zomer leek het voor mij altijd nog onmogelijker om in slaap te komen. Het tikkende geluid van de regen maakte het er vandaag niet bepaald beter op. Natuurlijk zou je ook nog iets kunnen zeggen over het feit dat ik op een bank lag, ergens in een hotelkamer van een jongen die ik pas vandaag had ontmoet, in een vreemde stad in een ander continent, maar ik denk niet dat dat het grootste probleem was. Ik paste mezelf makkelijk aan, wat ook weer bewees dat ik gemaakt was om te reizen. Het kon natuurlijk ook gewoon zo zijn dat ik last had van een jetlag. Ik wist niet precies hoe die dingen waren, omdat dit de eerste keer was dat ik buiten Europa reisde.
De bank was zacht en groot en lag zeker net zo lekker als een bed. Het kussen dat Niall me gegeven had, was ook zacht, echt zo'n donzig verenkussen, waar je diep in kon wegzakken. De lakens, die vanwege de warmte eigenlijk overbodig waren, maar ik toch prettig vond om over me heen te hebben (het gaf een soort gevoel van bescherming), roken naar wasmiddel. Nee, het waren geen slechte slaapomstandigheden. Toch lukte het niet.
Zo zacht als ik maar kon, om Niall niet wakker te maken, liep ik naar de badkamer, om daar een glas water te halen. Het felle licht van de badkamer deed pijn aan mijn ogen, die inmiddels aan het donker gewend waren. Ik ging maar zo snel mogelijk weer weg uit de badkamer. Ondertussen hoorde ik hoe het bed een beetje kraakte, terwijl Niall zich omdraaide. Zou hij nog wakker zijn?
'Niall?' vroeg ik zachtjes, fluisterend. 'Are you awake?' Waarschijnlijk zou hij me niet gehoord hebben, of hij nou wakker was of niet. Ik was dan ook lichtelijk verbaasd dat hij reageerde.
'Yeah,' zei hij, op dezelfde fluistertoon waarop ik net had gesproken.
Ik glimlachte. 'Can't sleep either?'
'I guess not,' mompelde Niall. 'Jetlag probably.'
'Yeah, probably,' stemde ik in. We waren beide niet echt in een bui voor een gesprek. Zwijgend liep ik richting het raam. Soms hielp het me om de nacht in te staren als ik niet kon slapen. Het maakte me rustig. Ik keek naar de regen die in het donker op het balkon tikte, tussen de plantenbakken. Deze hotelkamer had zelfs een eigen balkon. Ik begon me wel af te vragen wat Niall deed, waardoor hij zo'n duur hotel kon betalen.
Zonder dat ik het gemerkt had, was Niall naast me komen staan. Zijn hand streek even langs de mijne. Een kleine aanraking, niet meer dan dat. Het zorgde er wel voor dat er een rilling over me heen liep. Ik was me er plotseling heel erg bewust van dat ik niks meer dan een pyjama aan had. Eentje met Elmo erop nog wel. Ik had immers gerekend op logeren bij mijn zus, niet bij een ontzettend knappe, blonde jongen, die op dit moment zelfs niet eens meer dan een onderbroek droeg. Ik kon het niet laten om heel even naar zijn ontblote, prachtig gevormde borstkas te kijken.
'Niall?'
'Yeah?'
'Thanks... again. Not just for letting me stay here, but for everything. The fact that you helped out a girl that had no money and no clues, just dreams and that you gave me all these new experiences. Just... thanks.'
Ik kon zelfs in het donker zien hoe Niall grijnsde. Zijn tanden leken wel erg wit. 'You're welcome, Jay.'

Er zat een vogel te fluiten op het balkon. Dat was waardoor ik die volgende morgen wakker werd, in combinatie met het licht dat door de gordijnen heen viel. Hoe veel ik ook van vogels hield, ik kon niet goed tegen harde geluiden in de vroege ochtend, wat dus een soort gemixte gevoelens bij mij opwekte.
Ik draaide me om en keek naar het bed, waar Niall nog steeds lag te slapen. Zijn lichaam stak half onder de dekens uit en zijn mond lag een beetje open. Ik grinnikte. Hij zag er wel grappig en schattig uit.
Ik liep naar het raam toe, om te kunnen zien welke vogel had besloten zo'n ontzettend lawaai te gaan maken op deze vroege morgen. Mijn gezicht klaarde op toen ik de blauwe vogel op het balkon zag zitten. Ik had er nog nooit zo een in het echt gezien, omdat ze in Europa natuurlijk ook niet voorkwamen. Blue jay was de naam die me te binnen schoot. Blauwe gaai zou dat denk ik in het Nederlands moeten zijn. Hij was prachtig. Hopelijk bleef hij even zitten. Ik zocht naar mijn rugzak en haalde daar mijn schetsboek met potloden uit, ging vervolgens voor het raam zitten en begon te tekenen. Het was merkwaardig hoe stil de vogel bleef zitten.
'What are you doing?' hoorde ik opeens een slaperige stem met een Iers accent vragen. Niall zat rechtop in zijn bed, net wakker, naar me te staren.
'Sssshh, you might scare him away,' zei ik, terwijl ik naar het raam wees, waar de blauwe vogel onrustig heen en weer hupte. 'It's a blue jay, Niall!' zei ik enthousiast, maar op een gedempte toon. 'I've never seen one for real before, but it's so beautiful!'
Niall glimlachte. 'A jay. That's funny.'
Ik grijnsde. 'It kinda is, isn't it?'

O, en nog een vrolijk Pasen!! Ik was bijna vergeten jullie een vrolijk Pasen te wensen, maar dankzij de lieve reacties van de mensen hieronder herinnerde ik het me weer (:

Reacties (7)

 • Smeerkaas

  Aaaaaah daarmee dat je jouw naam in Bluejays veranderd hebt? owwww...
  Mooi stukkie trouwens! En veel succes met je toetsen^^
  Viel Spaß mit diesem Kapitel zu lesen=?? mmmm Veel plezier met dit hoofdstukje lezen??
  Wss is het helemaal verkeerd, mijn Duits suckt^^

  6 jaar geleden
 • Sketch

  Dit is echt een super leuk verhaal!!! heel lief!!!!
  Fijn pasen!(flower)

  6 jaar geleden
 • Lugano

  Jehkerbbsjkq CUTEEE
  :D
  Zo gisteren heb ik allemaal Cooke mensen ontmoet! : )
  Blijei
  Vrolijk pasuh

  6 jaar geleden
 • WhiteWalls

  Niall's lichaam...

  6 jaar geleden
 • Cannon

  Net als JANETDEVLIN zegt zegt (: . Als ik dit verhaal lees krijg ik om de vijf seconden zo'n ASDFGHJKL gevoel, omdat ik JayJay en NiallNiall Ja, Jay krijgt een dubbele bijnaam, dan verdient Niall er ook een ;P zo leuk zijn samen! ^^
  Snel weer verder! X

  Ps. Vrolijk Pasen!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen