"Kijk eens", wijs ik naar buiten en op het raampje.
"Dat heb ik dus absoluut niet gemist", reageert Aaron. Het is weer eens aan het regenen zoals.. wanneer eigenlijk niet? De druppels kletteren op het kleine raampje naast mij.
"We zijn op Heathrow geland. U mag uw riem los maken en rustig het vliegtuig verlaten. British Airways wilt u bedanken voor de rustige vlucht en graag tot ziens!", klinkt door het hele vliegtuig. We maken onze riem los en staan op. Vanuit het raampje zag ik Engeland al aankomen en het landen. Ik werd er steeds enthousiaster van. Met Aaron verlaat ik het vliegtuig en lopen we door de gate. We moeten nog even wachten op onze bagage. Ik zet me op een van de vrije stoelen neer en gaap meteen.
"Zo, waarom heb je daarnet ook niet geslapen?"
"Ik kon niet slapen in dat vliegtuig", antwoord ik als ik me tegen Aaron aan nestel. Nu heb ik natuurlijk een vreselijke jetlag. We vertrokken 's avonds in New York rond een uur of 8, en we komen aan rond 9 uur in de morgen in Engeland. Dus ik ben dood op, en nu begint de dag pas.
"O, kijk, daar is onze bagage!" We staan weer op en halen onze bagage op. De vier dozen met spullen zetten we op een kar neer, omdat we daar niet mee gaan slepen. Alleen mijn handtas hou ik gewoon vast. Daar zitten natuurlijk ook mijn belangrijke spullen in zoals paspoort, geld, telefoon en dat soort dingen. En natuurlijk ook de sleutel van ons nieuwe appartement.
Samen lopen Aaron en ik met onze bagage door een hal op Heathrow. Zijn duim streel over de rug van mijn hand terwijl ik rond me heen kijk en luister.
"Ik hoop toch niet dat ik mijn britse accent verloren ben, en als zo'n amerikaan klink", zeg ik plots geschrokken.
"Echt niet! Je klinkt nog net zo mooi brits als in het begin", lacht Aaron.
"Gelukkig maar!", zeg ik opgelucht. We komen nu de grote hal van Heathrow binnen en ik kijk goed om me heen. Ze moeten hier ergens staan. Pap is lang dus die moet ik ergens tussendoor zien. Will en Edward zijn ook lang, dus ik kan ze zeker niet missen. Maar mijn god, wat is het druk hier, en dat in de vroege morgen. Natuurlijk gaan vluchten op alle tijden hier aangezien dit het drukste vliegveld is van Londen, en daarmee die van Engeland.
"JULIET!", hoor ik ineens ver op de achtergrond. Ik kijk naar waar het vandaan komt en zie ze staan. Ze zijn helemaal niet ver weg.
"Daar zijn ze", zeg ik tegen Aaron als ik naar ze wijs. We lopen naar ze toe en als eerste geef ik mijn ouders een dikke knuffel.
"Welkom terug, meid", zegt m'n moeder als ze me niet meer los wilt laten.
"Je hoeft me niet te pletten, mam, ik ga niet meer weg", lach ik. Ik geef m'n broers een stevige knuffel, en ik merk dat ze toch wel blij zijn dat hun kleine zusje terug is. Eloise en Edward komen ook nog aan de beurt.
"LAAT ZIEN!", roept Eloise, en ik weet al wat ze bedoelt. Trots laat ik haar mijn verlovingsring zien. Mijn moeder en Eloise bekijken het meteen. "Die is zo mooi!", roept Eloise enthousiast uit. Ik bloos en voel ineens Aaron's armen weer om me heen waarna ik nog een kus op mijn wang krijg. Ik groet zijn ouders en Adam, een goede vriend van Aaron ook, en dan gaan we met z'n allen naar ons appartement.

We komen binnen en het is er versierd. Ik draai me om en kijk Eloise en Edward aan.
"Goh, wie zou dit toch gedaan hebben?", vraag ik ironisch als ik duidelijk naar Eloise en Edward kijk. Om extra quasi onschuldig te doen kijken ze een beetje rond en fluiten ze. Iedereen moet er om lachen. "Wel heel lief van jullie!"
"Kijk eens in de keuken", zegt Mary, de moeder van Aaron. We lopen naar de keuken met iedereen op onze hielen, en daar staat een taart op het keukenblad. Volgens mij heeft ze die zelf gemaakt, wat ze altijd erg graag doet.
"Wat lief! En het ziet er heerlijk uit!", complimenteer ik haar. We besluiten de taart meteen aan te snijden.
"Ik pak.. o, wacht, we hebben helemaal niks hier", zegt Aaron als hij de koelkast opent en er niets in ziet staan.
"Morgen ga ik echt meteen boodschappen doen, anders verhongeren we hier", stel ik voor.
"Maar we hebben ook nog geen servies."
"Dat wordt dus chocoladetaart eten met onze handen", lacht Edward die er al heel veel zin in heeft om alles hier vies te maken.
"Nee Ed, ik heb wel ergens wat servetjes", zeg ik en ik haal ze tevoorschijn. We snijden de taart aan met het mes dat erbij lag, en iedereen krijgt een stukje.
"En vanavond gaan we uiteten", glimlacht Aaron.
"Echt?"
"Jazeker, dus haal je mooiste jurk maar alvast uit je koffer."

's Avonds zitten we met z'n allen in een restaurant in Londen en vieren we dat we terug zijn, en blijven.
"Laten we maar proosten op het huwelijk van Aaron en Juliet en hun nieuwe huis hier. Dat alles goed mag verlopen en jullie alle geluk van de wereld krijgen!", zegt de vader van Aaron. We heffen allemaal ons glas op en proosten. Ik hef ook mijn glas op en geef Aaron, die naast me zit, een kus.
"En dat jullie mooie gezonde kindjes krijgen", voegt Aaron's moeder er aan toe.
"Och, ja, kleinkinderen. Dat zou enig zijn!", valt mijn moeder haar bij.
"Mam!", waarschuw ik haar. Ze weet dat ik nog geen kinderen wil, en ze blijft altijd maar pushen. Waarom valt ze Will of Dan er niet mee lastig? Hun vriendinnen zijn ouder dan ik. Iedereen moet er toch wel even om lachen.
"Settelen jullie je eerst hier maar neer", stelt m'n moeder me gerust met een glimlach. Ik neem een slok van mijn champagne. Het aftellen is eigenlijk wel begonnen. Het zijn nog 8 weken tot de bruiloft.

Die zagen jullie dus niet aankomen, nou 15 pagina's van reacties, I did not see THAT one coming. En niet Aaron gaan haten, hij is lief hoor, haha. En bedankt voor de kudo's en abo's. Al 900+ abo's! Echt superveel! Wanneer we de 1000 halen komt er een dikke party met 3 hoofdstukken!

Reacties (51)

 • Summerday

  Waar is lou... Nu is het hele verhaal niet compleet(huil)(huil)

  5 jaar geleden
 • RavenHoran

  Zonder louis is het verhaal niet leuk

  5 jaar geleden
 • MignonStyles

  Omg, nee ik wil Lou.:(

  5 jaar geleden
 • AshHisBandana

  Ik wil Lou!!!:(

  5 jaar geleden
 • Helluww

  stomme aron muhahah

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen