Zarah Cruizze Latimore'En heeft hij door geslapen? Ik hoop het wel want als die kleinerd de hele plechtigheid gaat huilen...' Ik hoor z'n gelach en hoe hij me gerust stelt. 'Maak je nu maar geen onnodige zorgen! Hij heeft geslapen als een roosje, vlak naast mij.' Terwijl ik tussen de vele sieraden het nieuwe zakje probeer te vinden, glimlach ik vertederd. 'Oh Tom, heb je met hem samen geslapen?' Ik hoor hem ongemakkelijk kuchen waardoor ik grinnik. 'Nou ja. Ik was ehm..., nou wat als er iets zou gebeuren of zo...' Grijnzend schud ik mijn hoofd. Hij is echt zo'n schatje. 'Oh, heeft hij goed gegeten vanmorgen?' Weer klinkt zijn lach maar deze keer verontwaardigd. 'Waarom vraag je niet of ik goed heb geslapen of gegeten?' Lachend houdt ik een diamanten halsketting in mijn handen. 'Jij slaapt en eet altijd goed, te goed zelfs!' Meteen raakt hij geïrriteerd en maak ik kus geluidjes. 'Maar ik hou van je lieverd, meer dan je denkt.' Meteen houdt hij op, gevolgd door een zucht. 'Dat weet ik schat. Hoe maak jij het eigenlijk daar met Onaa, loopt ze op de toppen van d'r tenen?' Meteen staak ik het uitzoeken van de perfecte juwelen en draai me om. De heupen bewegingen steeds sneller heen en weer. Het blonde haar zwaait van links naar rechts op de maat van de muziek. Mijn ene oog trekt tegen. 'Momenteel staat ze lekker te dansen, er is hier dus totaal geen sprake van stress! Of je zou mij bedoelen...' Hij lacht uitbundig en gaat Bill roepen op de achtergrond.

'Ik heb geen tijd Tom! Ik moet nog van alles doen en wat zit je daar eigenlijk te bellen? Je zou me beter eens helpen. Als deze dag verpest wordt door jou dan zal ik je wat aandoen!' Het gegil van Bill doet me lachen en weten dat Tom weer met zijn ogen draait, gevolgd door het woordje. 'Dramaking...' Grinnikend deelt hij nog mee dat hij liever bij Onaa was geweest en sluit dan af. Hoofdschuddend kijk ik mijn jongere zusje aan dat uitgeput op de grond ligt. 'Ik ben doodop..' zucht ze buiten adem. 'Nou dat is dan heel erg jammer voor jou, maar jij gaat nu meteen douchen!' Ik trek haar overeind en duw haar de badkamer in. 'En geen halfuur!' waarschuw ik haar.
Onaa Cruizze Latimore


Kritisch bekijkt ze mijn gezicht om dan terug te gaan poederen. Hoestend excuseer ik me bij de make up artieste, die vriendelijk glimlacht. 'Sorry, ik werd opgedragen om het helemaal perfect te maken anders...' Ik schiet meteen in de lach en stel haar gerust dat ze echt niet ontslaan wordt. 'Mijn zus is zo'n overdrijfster, een echte stressbol het is net alsof zij gaat trouwen.' Ze grinnikt tot er plots een bel door het huis heen klinkt. 'Mam en Megan...' meld ik haar. De vrouw draait me tot de spiegel en helemaal tevreden slaak ik een kreetje. 'Dit is prachtig!' roep ik uit en omhels haar vrolijk. 'Dus Bill valt een tweede keer voor je?' Ik bekijk mijn prachtige opgestoken haar met vele losse krullen over mijn schouders en knik instemmend. 'Oh jawel! Dat zal hij zeker!' Ze begint te lachen en ik bind mijn kamerjas beter om mijn lichaam voordat de deur geopend wordt. 'Mijn meisje...' Ik draai me om en zie mijn moeder in de deuropening. 'Mam!' roep ik blij en vlieg haar om de hals. 'Je hebt het gehaald!' Ze knikt zwijgzaam waardoor ik vertederd over haar rug strijk. 'Mam?' vraag ik als ze gewoon blijft hangen op mijn schouder. 'Jij en Bill...' Ik begin te lachen en neem dan haar gezicht beet. Zorgzaam veeg ik de tranen weg en grijns. 'Misschien moet je dit behouden tot de bruiloft zelf.' Lachend geeft ze me een tik en zie ik David achter haar verschijnen. 'Kijk eens aan. Is dat jou prachtige trouwjurk?' De grijns op zijn gezicht doet me lachen. 'Idioot! Ik moet hem nog aantrekken!' Hij knuffelt me en kijkt nieuwsgierig rond. 'Nou waar is het dan?' Lachend wuif ik het weg en neemt hij mam's hand beet. 'Eigenlijk... jullie zien er prachtig uit!' complimenteer ik hen. Mam glimlacht maar meteen verschijnt er een kleine blos op haar wangen als hij haar op de wang kust. 'Ze is altijd prachtig.' Vertederd klap ik in mijn handen en trekt ze hem mee de kamer uit. 'Oké, ben je er klaar voor?' Ik kijk op in het gezicht van Megan en slaak een gilletje. Mijn zus verschijnt in hetzelfde prachtige kleedje. 'Oh mijn god, jullie zien er prachtig uit!' Ik omhels Megan en ze begint te lachen. 'We wilden niet de lelijke bruidsmeisjes spelen.' verklaart mijn zus wegwerpend.


'Ben je dikker geworden?' Verbaasd kijk ik op en wijst Zarah naar boven. Ik draai me van hen beiden weg en schud mijn hoofd. 'Echt niet!' roep ik zogenaamd verontwaardigd. 'Oh echt wel! Zelfs je borsten lijken groter!' Ik slaak een kreet. 'ZARAH!' Waar kijk jij naar!' Ze schiet in de lach samen met Megan waardoor ik beduusd beiden aankijk. 'Ik wordt zelfs gepest op mijn trouwdag, fijne vrienden!' Megan legt een arm om mijn schouder en kust mijn wang. 'Dat is omdat we van je houden en ... geef nou maar toe, we weten het!' Geschrokken kijk ik hen om beurten aan. 'E-echt?' Ze knikken het hoofd. 'Je hebt je net iets teveel laten gaan bij het eten. Het is niet erg zusje, je bent zelfs mooier met wat extra kilootjes.' Alsof 20 ton bakstenen van mijn schouders afvallen. Ze weten het niet. 'Oh... hhahahaha, ja dat.' lach ik nep. Bedenkelijk kijkt Megan naar het kleed. 'Maar geraak je er dan nog wel in?' Niet begrijpend kijk ik hen aan. 'Oh nee!' Gilt Zarah panisch. 'Wat als je niet meer in dat kleed raakt?!' Ik zie de wereld voor haar ogen al instorten en schud snel mijn hoofd. Ik heb me vorige week nog opnieuw laten meten om de jurk aan te passen, dus er is helemaal geen probleem... 'Ah, dan trek ik mijn buik wel in.' verzin ik en wordt dan geholpen in de jurk.

Zoals gedacht zit hij als gegoten en kijk ik Zarah veelbelovend aan. 'Zie je nou wel?' Ze zegt niets terwijl ze langzaam de rits loslaat. 'Nou hallo? Ik praat wel tegen je!' klaag ik tot ze tranen in haar ogen krijgt. 'Wat... maar Zarah...' mompel ik bezorgd. Megan grinnikt zacht en legt de jurk in zijn vorm. 'Je ziet er prachtig uit.'
Diep in gedachten zie ik hoe Zarah en Megan de trappen afdalen en ik moet gaan volgen. Tien minuten geleden ging de bel, hoorde ik mam gillen van blijdschap bij het zien Bill's gezicht. Zenuwen? Als je kriebels bedoelt? Dan ja. 'Wat als ik van de trap val?' Gevreesd kijkt Megan achter zich. 'Dan val je op mij, kom nu maar.' sist ze gespannen. Vrolijk begin ik te giechelen bij de gedachte dat ik echt zou vallen, op haar, op Zarah, recht voor Bill's voeten. Beneden hadden ze het waarschijnlijk weer gehoord. 'Wat steekt ze daar allemaal uit?' Tom's geklaag. Ik neem verse lucht en stap dan maar de trappen af. Er klinkt geen geluid waardoor ik het ergens wel eng vind. Zarah's brede grijns verschijnt op d'r gezicht doet me lachen waardoor iedereen in de lach schiet. Uitgenome Bill dan. Of misschien half? Ik kan het niet zien. Zijn ogen branden zich vast in de mijne terwijl zijn handen het gezicht half verstoppen. 'Verdorie...' hoor ik hem mompelen en Tom schiet in de slappe lach waardoor iedereen strijk gaat om Bill's gezicht. 'Dag liefje...' Hij neemt mijn hand en bekijkt me sprakeloos. Zijn ogen glijden over de jurk net alsof hij me ieder moment gaat uitkleden. 'Je ziet er ... ongelooflijk, ongelooflijk prachtig uit,...ik eh...nou, ik ben verliefd geloof ik.' Lachend omhels ik hem en sluit even mijn ogen. Die vertrouwde geur. 'Je bent sexy in een pak.' fluister ik zacht waardoor hij grijnst. Ik laat hem los en kijk naar Georg en Gustav die hetzelfde pak aanhebben. 'Jullie zijn schattig!' kir ik opgewonden voordat ik ze begroet. 'Ik kan niet veel zeggen, straks ga ik nog huilen. M'n make up...' mompelt Gustav emotioneel waardoor ik en Georg het uitgieren, wat een schatje is het toch. 'We moeten nu wel gaan.' meld Tom en neemt mijn hand om me mee te trekken. Ik werp de verdrietige Bill een handkusje toe die met Zarah in een zwarte Cadillac stapt. 'Je bent prachtig.' Ik kijk op en zie Tom glimlachen. 'Dank je, grote broer.' Hij schud zijn hoofd maar ik zie heus wel tranen in zijn ogen. 'Tommie...' Hij grijnst en drukt een kus op mijn wang voordat hij me laat instappen.

MENSEN !
Oké, dit is de laatst keer dat ik het verander.
Jullie krijgen nog twee stukjes tot 141 dus.xD
Ik schrijf steeds meer en meer en het is teveel voor 1 laatste hoofdstuk.
Hahaha, zo typisch mij, maar dus... even langer genieten(H)

Reacties (2)

 • AlreadyGone

  Zou je dat "steeds meer en meer schrijven" dan niet kunnen volhouden tot pakweg hoofdstukje 150 of hoofdstukje oneindig? I wouldn't mind.:P
  Snel verder!(flower)
  x

  8 jaar geleden
 • Raveness

  Zo jammer dat het bijna is afgelopen:(

  snel verder gaan hoor!

  (K)(K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen