Heey,

Sorry dat ik zolang niet geschreven had hieraan, maar de inspiratie was weg
Ik had nu weer de juiste ideeën en ik ga weer verder
Maar ik zit in me examen jaar, dus het zal niet zo zijn dat er elke dag wat komt.

Ik zucht geërgerd, duidelijk snapt iemand niet wat ik ga doen. "Ik ga naar het strand, een beetje zonnen en zwemmen", antwoord ik kort
"Mag ik mee?"
"Maakt het uit of ik ja of nee zeg?"
"Nee, ik ga zo ie zo wel mee".
Ik zucht diep en Paul slaat uit het niets zijn arm om me middel heen. Een brandend gevoel verspreidt zich vanaf mijn middel, naar de rest van mijn lichaam. Paul geeft me een schuine grijns en staart diep in me ogen. Ik verdrink zowat in zijn ogen, ze zijn zo mooi. Paul scheurt zijn blik los van de mijne en zorgt ervoor dat we weer verder lopen. Ik aarzel er niet over en volg Paul, het is eerder dat hij me meesleurt. Paul heeft na een tijdje door dat hij te hard loopt en vertraagd dan zijn pas voor me. Als we aankomen bij het strand pakt Paul mijn handdoek en legt hem neer op het warme strand. De zon schijnt zachtjes, zodat je niet kan verbranden, maar wel lekker verwarmd word door de zon. Paul trekt me op de handdoek en legt me tegen zich aan. Paul ligt op zijn rug en heeft mij op zijn borst getrokken. Ik nestel me en zijn heerlijk warme armen en leg me hoofd neer op zijn zachte borst. Paul doet zijn armen om me heen en trekt me heel dicht tegen zich aan. Het is zo vreemd, normaal ben ik nooit zo vertrouwd met een jongen, maar bij Paul voelt het allemaal heel natuurlijk. Ik geniet van de warmte van Paul en we liggen er dan ook voor een hele lange tijd. Ik hoor dan Seth roepen naar me, dus met veel tegenzin, sta ik op. Ik voel meteen een koude vlaag over mijn huid gaan, want ik heb Paul's warme armen niet meer om me heen. Teleurgesteld loop ik naar Seth toe, die naar mijn glimlacht.
"We gaan eten", zegt Seth en rent dan weer weg.
Ik draai me weer om naar Paul en zie dan, dat hij vlak achter me staat. Paul doet zijn armen om mijn middel en trekt me tegen zich aan. Ik leg mijn armen in zijn nek en leg mijn hoofd tegen zijn borst.
"Het was echt geweldig", fluister ik
"Dat vond ik ook, dit was de beste dag van mijn leven".
Ik kijk omhoog in Paul zijn ogen en ik voel de vonken ervan af vliegen. Paul leunt voorzichtig voorover en ik leun naar hem toe. Mijn hart gaat als een razende tekeer. Gaan we nou echt zoenen, ga ik echt Paul's heerlijke lippen op de mijne voelen. O god, dit gaat allemaal zo snel, maar het voelt zo goed. Ik wil Paul zo graag, ik heb nog nooit in me hele leven zo erg verlangd naar iemand. Mijn oude vriendje lijkt nu niet eens meer belangrijk, Mark gaf me nooit deze gevoelens. Hij kon me niet laten branden van verlangen voor hem, zoals Paul doet. Onze lippen raken elkaar bijna aan, nog maar ene paar centimers en ik zal zijn lippen op de mijne voelen.

Hopelijk vinden jullie het leuk
Kudo?
Reactie?

Reacties (3)

 • Opia

  Ik hoop dat je nog verder gaat aan dit verhaal! (:

  7 jaar geleden
 • Babsiiee

  Love it!

  8 jaar geleden
 • Snowfallx

  *juicht*
  jeeeej je bent verder gegaan(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen