Jason McCann

Jaloezie speelt op zodra het kleine meisje Mila aanziet als Justin zijn vriendin. Justin mocht willen dat Mila met hem was, ze wist gelukkig wel beter dan dat. Ik sla mijn arm rond Mila haar schouders en kijk met een kleine glimlach naar de kinderen. Hopelijk maakte dit meer duidelijk. 'Hey Jaz, dit zijn Mila en Jason. Weet je nog?'. Ze knikt en steekt haar armen omhoog naar Mila. Mila ontsnapt uit mijn grip rond haar schouders en bukt om het kleine meisje op te kunnen tillen.
'Hi princess. You look lovely today'. Jazmyn grijnst breed en verstopt haar gezicht achter der handen. 'Dankje Mila. Jij bent ook echt super mooi'. Mila lacht terug naar Jazmyn en zet der vervolgens weer terug op de grond. Daarna komt Jaxon naar der toe gelopen. 'Hey superman, still got your powers?'. Ik lach om de twee samen. Jazmyn en Jaxon waren dan misschien mijn nichtje en neefje, ze vonden Mila duizend keer leuker. Dat was wel duidelijk.
'Yup'. 'Jazmyn, laat jij Jason en Mila het huis eens zien', zegt Jeremy enthousiast. Eindelijk, een moment zonder Justin. 'Ja, kom!'. Beiden volgen we haar de trap op, maar achter me voel ik direct iemand anders. 'Ik loop wel even mee met jullie'. Een zucht verlaat mijn lippen, maar ik zeg niks. Ja ik was jaloers en ja ik wilde Mila voor mezelf. Maar Justin maakte dat nou niet bepaald makkelijker.

Nadat we de rondleiding van Jazmyn hebben gehad zitten we met zijn allen rond de tafel. Mijn ogen zitten vastgeplakt op Mila, zonder dat ik het besef. 'Heb ik iets op mijn gezicht?', lacht ze ongemakkelijk. Ik schud mijn hoofd en kijk gauw naar mijn handen. Oké Jason, doe normaal. Ik glimlach zwak naar Jeremy die een verhaal over Jaxon aan het vertellen is. 'Soms is het echt een boef. Niks blijft heel in dit huis met hem'.
'Ik ben bang dat we alweer moeten gaan Jeremy, Jason en ik gaan samen uit eten'. Een verbaasde blik ontstaat op zijn gezicht. Kort kijkt hij naar Justin die kwaad voor zich uit kijkt. 'Oké, nou jullie mogen ook hier blijven eten anders? Lijkt me echt gezellig'. Voordat Mila kan reageren open ik gauw mijn mond. 'Nee, sorry Mila en ik hebben al gereserveerd'. Hij knikt begrijpelijk en staat op van zijn stoel. 'Anders nemen jullie Justin mee? Dat is toch best een leuk idee?'. Uhg, kwamen we dan nooit van die vent af.
'Sorry Jeremy, Justin andere keer?'. Justin kijkt verbaasd op en knikt enthousiast. 'Afgesproken, kan je morgen?'. Mila lacht maar lijkt niet helemaal blij te zijn met zijn vraag. 'Weet ik nog niet, we zien morgen wel, oké?'.
Nadat we afscheid hebben genomen van allemaal rijdt Justin ons naar Pattie der huis. Daar aangekomen wacht ze ons al op bij de deur. 'Leuke dag gehad jongens?'. Met mijn armen vol vuurwerk voor vanavond loop ik naar binnen toe. 'Jahoor', mompelt Justin chagrijnig terug en loopt achter mij aan ook naar binnen toe. Wat was der toch met hem?

Sorry voor het saaie stukje, volgende hopelijk beter.
Mijn pws presentatie ging super! een 7,4 gehaald woehoe!

Reacties (5)

 • OntariosHero

  Verder <333

  8 jaar geleden
 • JuicyBieber

  woehoooe nice"

  Snel verder !(H)

  8 jaar geleden
 • oreorauhls

  aawhh.

  8 jaar geleden
 • lovatogold

  het is helemaal niet saai maar een leuke stukje snel verder!

  8 jaar geleden
 • Rizzle

  super goed cijfer! (:

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen