Foto bij Page 19 - Jay

Ik had zin om nog wat te plaatsen (:
Enjoy! (:

OMG!!! Dit filmpje is zo cool!! Jullie moeten echt allemaal even kijken, het is echt AMAZING wat daar in gebeurt!!:DHeel goed kijken (;

De straten roken nog enigszins naar de regen, die bijna de hele nacht was doorgegaan met tikken, maar inmiddels scheen de zon alweer volop. De straten van New York City baadden in een fel, helder zonlicht, waardoor een gevoel van gelukzaligheid zich binnenin mij verspreidde. Ik kon deze droom nog steeds niet helemaal geloven, maar dat was ook niet nodig om ervan te genieten. Ik was benieuwd wat voor avonturen vandaag dan weer voor me in petto had. Misschien moest ik maar op zoek gaan naar een nieuw slachtoffer. Een local die me de stad kon laten zien of zo. Of ik dan net zo'n geluk zou hebben als bij Niall was nog maar de vraag, maar je wist nooit wat toevalstreffers konden doen, bedacht ik me, terwijl ik door mijn hartjeszonnebril de mensen om me heen afspeurde.
Ik zag hoe twee meisjes van een jaar of veertien me verbaasd aankeken en vervolgens een beetje tegen elkaar begonnen te fluisteren. 'Do you think it's her?' kon ik vaag opvangen. Ik lachte en bedacht me dat ze me vast aanzagen voor iemand anders. Vervolgens liep ik vrolijk verder.

Het was pas aan het eind van die middag dat ik een beetje doorkreeg wat er aan de hand was. Het was toen ik langs een krantenkiosk liep, waar de schreeuwerige voorpagina's van kranten en tijdschriften me nieuwsgierig maakten om er even bij stil te staan. Het rare was dat op één van de tienerblaadjes die er bij lag een foto van vijf jongens stond, waarvan één er verdacht veel op Niall leek. Ik kwam dichterbij en zag toen dat de jongen op het blaadje ook echt Niall wás. Wat was dit? Nieuwsgierig pakte ik het tijdschrift op uit het rek, waardoor er weer een ander tijdschrift zichtbaar werd, meer een roddeltijdschrift dit keer, met daarop een voorpagina die mij nog interessanter leek. Een foto van een blonde jongen en een blond meisje, die verstrengeld waren in een innige omhelzing, een kus, was op de voorpagina te zien. Ook dit keer leek ik de jongen op de foto te herkennen, maar het probleem was dat ik het meisje ook herkende. Ik herkende haar misschien zelfs iets te goed. Dat kwam niet alleen doordat er gekleurde puntjes in haar blonde haar geverfd waren, maar ook door haar gekleurde shirt met streepjes, haar Allstars en haar gekleurde rugzak die ze bij zich had. De foto was wazig, alsof het regende op het moment dat hij gemaakt was.

'Are you going to buy that magazine, miss?' De stem van de verkoper klonk niet al te vriendelijk, toen hij zag hoe ik druk in het tijdschrift begon te bladeren.
'I don't have any money,' stamelde ik.
'Well, I'm sorry then, but you can't just stand here and read this magazine without buying it. If everyone would do that, I wouldn't make any money.'
'You don't understand it. I need this magazine!' riep ik uit, terwijl ik terugbladerde naar de voorpagina en die vervolgens naast mijn gezicht hield. 'Dude, does this look familiar to you?' vroeg ik aan de verkoper, een beetje onbeleefd misschien, maar zelfs hij moest kunnen zien dan er enige gelijkenis was tussen mij en het meisje dat op de foto stond.
'But... that's you!' bracht het meisje dat achter me in de rij stond uit. Ik was blij dat hier tenminste iemand bij was die het snapte. Dankbaar keek ik het meisje aan.
'Yes, and they put me on the front page of this magazine, without even asking for my permission. So the least you could do is give me a free magazine,' zei ik, terwijl ik mijn aandacht weer op de verkoper richtte en die smekend aankeek.

Leuk toch, jezelf terug zien in een tijdschrift? Dat zou je denken. Maar ik wist niet hoe leuk ik het vond dat ik op de voorpagina stond, samen met de tekst: 'Niall Horan shares passionate kiss in the rain with mysterious blonde.'
Mijn familie en vrienden thuis wisten dat ik wel vaker in rare situaties terecht was gekomen, maar ik begon me zelfs af te vragen of ze dit wel zouden geloven en dat zei een hoop. Dit keer was het niet eens mijn schuld geweest. Ik bedoel, hoe kon ik nou weten dat Niall lid was van "the biggest boyband in the world"?
Oké, zoiets werd misschien als basiskennis geacht en natuurlijk had ik wel eens gehoord van een boyband die One Direction heette, maar hoe moest ik nou weten hoe die jongens eruitzagen en wie wie was?
Ik voelde me echt ontzettend dom dat ik dit al die tijd niet door had gehad. Nu ik nadacht leken ook opeens alle puzzelstukjes op zijn plek te vallen. Daarom lukte het Niall dus om een plek te krijgen in dat restaurant, daarom sliep hij in zo'n duur hotel, daarom kon hij zo goed zingen. Was ik nou echt zo dom geweest dat ik dat niet had gezien?
Ik zuchtte, terwijl ik het artikel nog maar eens doorlas, in een poging er iets van te begrijpen.
"One Direction superstar Niall Horan (19) was spotted in New York City yesterday, together with a beautiful blond girl. Who this girl is and what their exact relationship status is, hasn't been found out yet. The couple was spotted together several times this day. Not only were they seen in Little Italy at about 10 p.m., where they were leaving a restaurant in the rain and were later spotted kissing in another street, where this picture was taken of them. They seemed to have a good time together. They were also seen together in Central Park that afternoon, wearing matching chains of daisies around their heads.
Does this mean that Niall Horan isn't available anymore and thousends of teenage hearts will be broken? Or was it just a single date? We'll fill you in with the details soon!"


Happy April Fools Day!!:D

Reacties (12)

 • limerence

  FK IT DAT FILMPJE OMG!! Ik keek het en toen dat einde ik echt zo: WHAAAAAAA!! En toen hoorde ik gekras op mijn deur! Gelukkig was het mijn kat hehe..

  5 jaar geleden
 • Snuf

  Ik kijk dat filmpje en schrik me dood!maarja leuk verhaal ik ga snel verder lezen !!x

  6 jaar geleden
 • Subdivisions

  oh mijn god dat filmpje was echt geniaal!:Dniet dat ik schrok of iets dergelijks
  weetje, ik herken mezelf wel in Jay. In dit schooljaar was er een moment dat ik met vriendinnen door de school liep, het was super druk. Wat doe ik? Gillend door de gang rennen en roepen: AVONTUUR!!!! met een vuist in de lucht....

  6 jaar geleden
 • wildheart

  Dat was gemeen ):
  Ik lig hier in het donker jouw verhaal te lezen en dan braaf te klikken op het linkje want ik denk goh wat leuk en dan AAA en dan ieeeeee waarom doe je me dit aan?!

  in love with your story though !

  6 jaar geleden
 • BabyWhale

  DAT FILMPJE , I ALMOST PEED IN MY PANTS:(

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen