Toen ik hem had beloofd dat ik hem zou begeleiden als zijn trainer had ik niet geweten dat ik hem ook zou moeten begeleiden als trainer. Ik dacht dat hij daarmee bedoelde dat ik ergens buiten de ring zou moeten staan en hem zijn fles met water zou overhandigen na zijn traning. Maar ik moest naast hem komen staan terwijl hij oefeningen deed om warm te worden. En eerlijk gezegd werd ik er warmer van dan hij.
      Ik bind mijn haar in een lange staart zodat al mijn haar uit mijn gezicht verdwijnt. Zayn kijkt me even onderzoekend aan. Dan gaat hij op de grond zitten, op een lange blauwe mat dat recht door de zaal loopt. Hij wijst op de grond naar waar ik de spullen heb gelegd. 'I would put my jacket off if I were you. It will be very warm within a few minutes.' Hij gebaart naar een persoon in de hoek die de verwarming omhoog legt. Hij gaat in een kleermakerszit op de mat zitten en kijkt me aan.
      Ik trek mijn zwarte high school jacket uit en kom erachter dat ik alleen maar een tank top draag er onder. Vanzelf vliegen mijn ogen naar mijn onderarm waar het normaal donkerblauw is door de injectie naalden. Maar omdat het al drie weken goed met me gaat heb ik geen prik gehad. En daardoor zie je bijna helemaal niets meer als je mijn arm niet met een microscoop gaat studeren. Ik zie hier nergens microscopen dus ik zal aan niemand iets moeten uitleggen.
      Ik voel Zayn's ogen over mijn hele lichaam zweven als ik me naar hem omdraai. Zijn blik blijft hangen op de ying yang ketting die ik om mijn nek draag. Even kijkt hij verbaasd, dan draait hij zijn onderarm om en laat hij me de zelfde teken zien. Maar bij hem is het gettatoeerd op zijn arm.
      Mijn mond zakt omlaag als ik zijn tattoo zie. 'I want the same tattoo!' Zeg ik vol verbazing, vanzelf ga ik naast hem op de grond zitten en pak ik zijn arm vast.
      'This is crazy! You're not even eighteen yet, how did you manage to do this?' Ik pak zijn arm vast en bestudeer zijn tattoo nog beter. Het is perfect gedaan. En gelijk zie ik het al voor me hoe ik dan eindelijk mijn tattoo krijg op mijn achttiende verjaardag. Want zo lang moet ik wachten.
      Zayn kijkt alsof ik hem net verteld heb dat ik achter de bermuda driehoek zit. 'What are you talking about? You can get a tattoo when you're twelve, but you'll need the permission of your parents. But when you're sixteen you won't need any permission.' Legt hij uit. Hij kijkt even naar zijn arm dat tussen mijn warme handen ligt.
      Ik doe geen poging om hem te bevreiden uit mijn grip, daar voor vind ik mezelf momenteel te comfortabel. Wel knijp ik nu niet zo hard als eerst in zijn arm door de enthousiasme die uit me vloeit.
      'So who fooled you into thinking you need to be eighteen to get a tattoo?' Vraagt hij. Hij schuift met zijn hele lichaam mijn kant op zodat hij beter naar me kan luisteren. Zijn arm laat hij in mijn handen rusten, zijn andere arm legt hij op zijn knie.
      Een beetje zuur door het idee tuit ik mijn lippen. Fronsend kijk ik hem aan. 'My parents.' Antwoord ik. Ik had van Zayn verwacht dat hij zou beginnen met lachen, maar hij knikt alleen maar.
      'Why a ying yang sign?' Vraagt hij weer, zijn ogen staan oprecht geinteresseerd in wat ik te zeggen heb.
      Ik werp mijn blik even weg en vraag me af of ik het hem moet vertellen. Het was een beetje vreemd om hem nu al over mijn ziekte te vertellen. Ik kende hem nog maar een maand en dit was pas de tweede keer dat we met elkaar om gingen.
      Hij was de enige jongen die ooit langer interesse in me had gehad dan één gesprek op whatsapp. Maar ik wist niet of ik hem zou wegjagen als ik nu al begon te zeuren over mijn problemen.
      'Well, I can't tell you the whole story because I'm afraid I might creap you out.' Zeg ik met een klein stemmetje, ik draai mijn hoofd om naar Zayn die weer zijn emotieloze gezicht heeft aangenomen. Hij kijkt en luistert gewoon.
      'I brought you to see my band and I kick ass for fun.' Zegt Zayn met een kleine glimlach. Ik wil mijn mond openen om te protesteren, maar hij gaat verder. 'And you already met two of the people I hate the most in this world.' Hij steekt zijn wenkbrauwen op en stopt nu definitief met praten.
      'I have a heart disease.' Gooi ik eruit. En even kijkt hij me verbaasd aan. Zijn ogen vliegen over mijn hele lichaam heen en dan strijkt hij zijn gezicht weer glad.

Ik zal bij de volgende hoofdstuk doorgaan met hun gesprek over haar hart conditie. Want ik wil niet dat ik geen hoofdstuk kan activeren omdat ik geen idee heb hoe ik dit verder moet uittypen. Momenteel dan.
Jullie zouden me kunnen motiveren... (:

En btw: nee ik lees bijna nooit mijn hoofdstukken over. En als ik dat doe lees ik vaak over mijn eigen fouten heen. Dus verbeter me gerust. Ik zal het dan veranderen.

Reacties (10)

 • BrittHoran

  VERDER~!!!!!!

  8 jaar geleden
 • MCourtois

  Mooi!

  8 jaar geleden
 • Manonxxx

  Snel verder...<33

  8 jaar geleden
 • craicdaddy

  if she dies at the end i swear to god i'll personally drag u to hell

  8 jaar geleden
 • benign

  Aww love it!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen