Foto bij #23 ~Jessica POV

'Wat is er, iedereen maakt plezier en jij zit hier alleen.' zei ik. 'Problemen met Jorien.' zei hij. 'Wat?' vroeg ik. 'Ik heb vreselijke ruzie gemaakt met haar en ze heeft het uitgemaakt.' zei hij.
'Oei.' was het enige wat ik opdat moment kon zeggen om niet te laten blijken dat ik eigenlijk wel blij was. 'Kom dansen.' zei Harry en trok me mee naar de dansvloer maar mijn ogen bleven op Louis gericht die triestig voor zich uit bleef kijken.
'Je bent verliefd.' zei Harry. 'Niet.' zei ik. 'Jess eerlijk.' zei hij.
'Ja.' zei ik dan maar. Harry maakte een ouh- geluidje. 'Maar hij zit heel de tijd met Jorien in zijn hoofd.' zei ik. 'Die vergeet hij snel het was het ergste mens dat ik ooit gekent heb.' zei hij.
'Ja, maar voor hem was ze dat niet.' zei ik. 'Louis dacht dat hij verliefd op haar was.' zei Harry. 'Hoe bedoel je dacht?' vroeg ik. 'Wat is voor jou verliefd zijn?' vroeg hij. 'Graag bij die persoon zijn, alles willen doen met hem enzo.' zei ik.
'Louis was niet graag bij haar hij wou altijd dat iemand van ons bij hem was toen zij er was en samen dingen doen, ze hebben bijna nooit iets samen gedaan.' zei hij. 'Nja.' zei ik. 'Doe veel dingen samen zodat jullie naar elkaar toegroeien en misschien komt het wel goed.' zei Harry. 'Misschien.' zei ik. 'Gewoon doen.' zei Harry en duwde me Louis riching in.
Ik twijfelde even en keek naar Harry en hij knikte. 'Gewoon doen.' zei ik tegen mezelf en liep naar Louis. 'Kom dansen.' zei ik. 'Liever niet.' zei Louis. 'Lou, vergeet Jorien ze was niet goed voor jou.
Er zijn andere meisjes voor jou.' zei ik. 'Ik denk dat ik eventjes niet meer verliefd wil zijn.' zei hij. Ik slikte eventjes omdat ik geschrokken was van wat hij zei maar ik moest dat accepteren.
'Je hebt gelijk ik moet haar vergeten kom dansen.' zei hij en samen liepen we naar de dansvloer. We hebben een tijdje gedanst en gelachen. 'Kom we gaan naar huis.' zei Liam rond 3 uur.
We stapten allemaal moe in de auto en toen we thuis waren kroop iedereen direct in zijn bed. De volgende morgen werd ik wakker om 11 uur en ging direct een douche nemen en deed iets makkelijks aan.
Ik was net van plan om naar beneden te gaan tot Louis me riep.
'Wil je met mij vanmiddag naar de cinema als bedankje voor gisteren dat je me hielp Jorien te vergeten enzo.' zei hij. 'Je hoeft me niet te bedanken hoor.' zei ik. 'Jawel, wil je mee?' vroeg hij. 'Ja.' zei ik blij. 'Binnen een uurtje vertrekken we.' zei hij. 'Ok.' zei ik blij en liep vrolijk naar beneden. 'Goed geslapen?' vroeg Harry. 'Ook.' zei ik en ik zag de jongens naar me kijken. 'Ik ga met Louis naar de cinema.' zei ik. '

Reacties (3)

 • Musicaholic7

  ooohn:(
  nu klink ik echt een slecht mens.. ;(
  en kbn Louis kwijt :'( x

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  oohh verder w<3

  6 jaar geleden
 • misslola

  ohhh da gaat nog een mooi koppeltje worden snel verder gaan xd

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen