Foto bij Choice 142

"Ja, dankuwel", zeg ik vriendelijk als ik haar nog een stevige handdruk geef.
"Tot overmorgen dan mevrouw Leavitt. We zijn erg blij dat u ons team komt versterken. De vestiging in New York sprak met lof over u", zegt ze. Ik glimlach.
"Dat is fijn te horen. Tot woensdag!" We zeggen gedag en ik stap de lift in die me naar de begane grond brengt. Mijn hakken tikken over de marmeren vloer als ik naar de uitgang loop, en buiten kom ik meteen in het zonnetje. Het is echt heerlijk weer! In de parkeergarage maak ik mijn auto van slot en stap in. Mijn tas gooi ik op de bijrijdersstoel en ik kijk in mijn achteruitrijspiegel om te kijken of ik al de parkeerplek af kan. Wanneer ik naar huis rijd zet ik de radio op en neurie ik een beetje mee met de muziek. Het verkeer schiet ook lekker op. Sowieso is het ook veel sfeervoller hier in Londen als je om je heen kijkt. Plots gaat mijn mobiel en rommel ik in mijn tas om die te zoeken. Shit! Als er nou maar geen politie staat. Ik zet het op luidspreker en laat m'n mobiel op de bijrijdersstoel liggen.
"Met Juliet", zeg ik hard.
"Ja, met Eloise, kom je vanmiddag naar me toe? Ik verveel me dood aangezien ik op maandag vrij ben en ik nu dus niks te doen heb", begint Eloise meteen te vertellen.
"Is goed! Ik kom over een half uur", antwoord ik. Ik zeg Eloise gedag en leg weer op. Zo, even geluk gehad, want in Londen is echt veel politie. Thuis zet ik de auto op de parkeerplaats voor het appartment neer en ga ik naar binnen toe. Aaron komt vanavond pas weer thuis, dus ik ben blij dat Eloise gebeld heeft. De laatste boodschappen liggen nog op tafel, want daarstraks had ik nog geen tijd om ze op te ruimen. Ik ruim ze nu op en maak ook nog een lunch voor mezelf. Misschien moet ik dit weekend maar eens naar pap en mam gaan. Ik heb ze afgelopen weekend wel gezien, maar dat was erg kort. En oma en opa wonen ook dichtbij hun, en hun heb ik al zeker een half jaar niet gezien! Hoogste tijd dat ik ze eens opzoek. Nou, mijn plannen voor het weekend zijn dus al gemaakt. Ik weet niet wat Aaron gaat doen, maar hij mag zeker mee.

"Wat wil je drinken?", vraagt Eloise als ik bij haar binnen kom.
"Thee", antwoord ik terwijl ik mijn jas op hang. Ik loop de living in en zet me op een stoel neer.
"Vangen!", roept Eloise als ze iets op me af gooit, Ik vang het en kijk er naar. Een pak koekjes met chocola erop. Goedgekeurd! Paar seconde later komt ze zelf met twee koppen thee de living binnen. "Hoe staat het er voor met de bruiloft?"
"Er moet nog heel veel gebeuren!", antwoord ik.
"Wannneer gaan we de jurk eigenlijk uitzoeken? Als eerste bruidsmeisje moet ik daarvan op de hoogte zijn", zegt Eloise. Ik lach even, zo ongeduldig en nieuwsgierig is ze.
"Over een paar weken", antwoord ik. Eloise wordt mijn bruidsmeisje en Edward mijn getuige. Eigenlijk wilde ik mijn broer als getuige, maar ik wist niet welke van de twee, en ik vond het ook een beetje oneerlijk als ik er 1 van hun kies. Ze mogen nog altijd bloemenmeisje worden als ze dat willen, maar ik denk niet dat ze daar ja op gaan zeggen. En het regelen van de ringen laat ik liever aan iemand anders over, aangezien ik het nog wel zie gebeuren dat mijn broers die kwijtraken of er iets anders vreemds mee gebeurd. "Ik heb er echt zin in!"
"Ik ook! Ik word bruidsmeisje. Er komen toch zeker ook knappe mannen? Je weet dat bruidsmeisjes altijd-"
"Ja hoor. Een aantal van Aaron's vrienden en ook van ons uit New York, en misschien nog wat neven. Je hoeft je niet druk te maken, er loopt genoeg rond", lach ik. Ze is al een tijd single en vindt het wel leuk om mannen te kijken. Ze geniet wel van haar single leven. Niet echt iets voor mij, Ik ben blij dat er iemand langs mijn zijde staat. Aaron.
"Gelukkig! Nu heb ik er nog meer zin in!", lacht ze. "Wat heb je vandaag eigenlijk gedaan?"
"Boodschappen en kennis gemaakt met het bedrijf", antwoord ik waarna ik een slokje van mijn warme thee neem. "Weet je wie ik tegen het lijf liep in de supermarkt?", vraag ik aan haar.
"Ehm... Robert Pattinson? Serieus, ik zag gisteren weer eens twilight. Lekker weggezwijmeld bij Robert, hij is echt.... ja.. en Taylor's sixpack natuurlijk!", ratelt Eloise.
"Nee, niet Robert Pattinson", zucht ik. Echt zo'n random antwoord van Eloise. Raad eens wie ik tegen kwam in de supermarkt? Robert Pattinson misschien? Droom maar lekker verder!
"Dan weet ik het niet."
"Louis", zeg ik. Eloise veert op en kijkt me met grote ogen aan.
"Louis als in Louis William Tomlinson, je lieve ex-vriend van de middelbare school die je al jaren niet meer gezien hebt doordat je in New York ging wonen, en jullie er beide aan kapot gingen dat jullie elkaar bijna nooit zagen dus jullie het besloten uit te maken?"
"Eh, ja, die, ja", antwoord ik ongemakkelijk.
"Oh, nu wordt het interessant. Wat zeiden jullie?", vraagt Eloise nieuwsgierig.
"Niet veel. Hij stond voor me in de rij, maar ik moest al snel weer weg voor die afspraak", zeg ik.
"Oh, moet je afspraak het weer verpesten?", zucht Eloise.
"Het was best een leuke afspraak. Ze had me het hele bedrijf laten zien en ik heb best zin om er te gaan werken, en-"
"We hebben het niet over de afspraak met het bedrijf, maar over Louis. Hoe gaat het met hem?", onderbreekt ze me.
"Goed, tenminste dat zei hij", antwoord ik.
"Heb je hem verteld dat je gaat trouwen?"
"Nee." Ik frons m'n wenkbrauwen en kijk haar vragend aan. "Ik sprak hem een paar minuten. Denk je dat ik op hem af ga rennen-"
"En hem bespring. Jullie hadden het op de band van de kassa moeten doen. Herinneringen ophalen", lacht Eloise hard om haarzelf.
"Nee", antwoord ik kort en een beetje verontwaardigd. Is ze gek? Alsof ik vreemd zou gaan van Aaron. Ik ga immers met hem trouwen.

Thank you guys und gurlies! Voelt goed weer de hele dag nummer één gestaan te hebben met 100+ kudo's! Hd ik trouwens al gezegd dat ik een nieuwe story schrijf sinds Amsterdam Girk is afgelopen. Het heet Flashing Cameras en heeft ook al een paar keer in de top gestaan. Loves xx

Reacties (20)

 • Summerday

  Whahaha is zie die kassamevrouw al kijken echt zo van What the Fuck? Whaha:$(K)(lol)(dance)(yeah)

  5 jaar geleden
 • LouTeasdale

  Juliet & Louis moeten weer bij elkaar komen..
  Dit voelt echt raar aan weet je dat? ;dp

  6 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!)flower'

  6 jaar geleden
 • LStyles212

  whahaha eloisee!
  snellverderr<3

  6 jaar geleden
 • xXNiallXx

  Hahaha Eloise! Geniaal is zei!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen