Foto bij [61] His attraction


Pov. Aphrodite Malfidus
Zero pakte het glas op met z'n goede hand en nam genietend een slok. 'Ahh dat smaakt goed na een lange vlucht.'
Lenig stond hij op en rekte de arm die een paar minuten daarvoor nog gebroken en nutteloos was.
'Waar ga je heen?' Toen Zero glimlachte verschenen er kuiltjes in z'n wangen. Kon hij nog schattiger worden? 'Met Ter'r naar de zee. Hij heeft beweging en het zoute water nodig. Weet iemand waar zijn tuig ligt?'
Beau knikte en stond op. 'Mag ik mee?'
Zero knikte. 'Tuurlijk!'
Bij Damon's stoel stond hij stil en raakte het leer van het jack aan. 'Hij heeft hem nog steeds.'
Met een verwonderde blik keek hij in de kraag. 'Ooit afgevraagd waarom hij zo aan het ding gehecht is?' Beryl giechelde, bloosde en sloeg een hand voor haar mond.
'Ik had het als geintje gegeven op vaderdag in het eerste jaar dat ik een vampier was.'
Hij gooide z'n hoofd achterover en begon te lachen.
'Laten we gaan.' Zei de blonde jongen toen hij uit gelachen was, voor hij de deur uitliep keek hij om en knikoogde naar ons.

'Hij is geweldig!' verzuchtte Beryl die wazig naar de deur staarde. Kress keek een beetje raar naar m'n beste vriendin, schudde toen z'n hoofd en liep naar z'n kamer.
'Damon vermoord me echt als ik dat kind vrijlaat he?' March zuchtte diep, een antwoord verwachtte hij toch niet.

Pov. Beau Grigot
Ik leidde Zero naar de stallen en vroeg me ondertussen af hoe hij in hemelsnaam met paarden kon werken als hij zo fragiel was. Maar het antwoord kwam al sneller dan verwacht. Hij haalde Ter'r meteen uit de stal waar hij even in geplaatst was. De capall leek nog groter naast de jongen dan dat hij gewoonlijk was. Maar gek genoeg was het monster handelbaar in de kleine vrouwelijke handen van het kind.
'Heb je misschien ook bandages?' ik schrok op uit m'n peinzende gedachten en graaide een set zwarte bandages.
'Hier, hou maar even vast.' Meteen duwde hij het halstertouw in m' n handen en begon hij de voorbenen in te zwachtelen. 'Zo. Klaar hoor.' Hij klopte de hengst op de gespierde hals en pakte het zadel op dat ik voor hem klaar gelegd had.
'Wil hij echt niet met me praten?' hij keek even naar me op en schudde z'n hoofd.
'Master Darius wil even alleen zijn. Ik verwacht hem niet binnen een week terug. Met een beetje geluk is hij dan weer bijgedraaid.'
Hij zuchtte en trok het halster weg en deed snel het hoofdstel bij Ter'r om.
'Ik ben klaar. Moet jij je capall niet zadelen of ga je lopen?' hij lachte terwijl hij de hengst achter zich aan naar buiten leidde. Snel zadelde ik mijn eigen merrie, Croft, en ging naar buiten. De meisjes stonden voor het raam en keken toe hoe Zero het grote paard rondjes over het gras liet draven. Na nog een rondje steeg hij af, en voelde aan de geblesseerde knie.
En dan dacht ik dat ik een expert van paarden was... Blijkbaar had het kind meerdere vaardigheden dan schattig zijn.

Bij het strand gekomen werden de capall heel wat onrustiger. Bij elke keer dat Ter'r een onbeheerste beweging maakte vreesde ik dat Zero er met een boogje afgegooid zou worden maar hij hield zich taai en was ik de gene die ineens in het zand lag. Voor ik de teugels had kunnen pakken had Croft het op een lopen gezet en koerste ze recht op de zee af. Maar ik had me verkeken op Zero en Ter'r. Hij spoorde de hengst hard aan en zette de achtervolging in. Plat over de nek heen werd de ruimte tussen de capall verkleind en voor Croft in de golven had kunnen verdwijnen had hij de teugels te pakken en worstelde hij met de aantrekkingskracht van de zee die de capall de diepte in wouden trekken.

Ter'r steigerde en haalde uit naar Croft die schril gilde en hem naar z'n nek vloog. Maar in plaats van Ter'r kreeg hij de zij van Zero te pakken. De jongen schreeuwde geschrokken en sloeg naar haar zodat ze los zou laten. En voor Croft nog een keer had kunnen toe slaan had ik haar weg getrokken.

Zero leidde Ter'r ook het water uit, z'n ene hand hield hij tegen het gapende gat. Hij zag wel heel erg bleek maar z'n timing was perfect. Want net toen ik Croft vastgebonden had zakte hij bewusteloos in elkaar. Snel ving ik hem op ik kon niet laten op te merken hoe licht hij was.
Voorzichtig legde ik hem neer, bond Croft aan Ter'r en hees Zero voor me ik het zadel.
Z'n hoofd rustte tegen m’n schouder, ik voelde het bloed uit de wond langs m'n been druipen.

Gelukkig was het landhuis niet zo heel ver bij de zee vandaan maar desondanks had hij veel bloed verloren. Bij het bordes steeg ik af en tilde hem op. Hij hing slapjes in m'n armen. De geur van bloed was genoeg om het onsterfelijke gedeelte van het huis naar buiten te lokken. Damon was de eerste, geschrokken slaakte hij een kreetje en griste hij hem bijna uit m'n armen, voor hij hem mee naar binnen nam keek hij even om. 'Zet de paarden op stal en zorg ervoor dat Ter'r schoon is. Anders wordt de rest gek.' Daarna kwam Bonita naar buiten die met een onleesbaar gezicht de deur verder opende zodat hij naar binnen kon.

Pov. Aphrodite Malfidus
Ik wist dat er iets mis was toen ik het bloed rook. Nieuwsgierig kwam ik uit bed en liep naar de ziekenkamer toe waar het bloedspoor me nar toe leidde. het eerste wat ik zag was een arm die van de rand van de tafel bungelde. M'n hart ging sneller kloppen toen ik nog een stap naar voren deed. De blonde vampier lag op z'n rug op de metalen tafel. Z'n ogen waren gesloten en hij zag erg bleek. Het tweede wat ik zag was Damon die verwoed een diepe wond probeerde te stelpen.

Ik kwam dichterbij, alleen maar om te zien hoe mager hij eigenlijk was. Z'n ribben waren duidelijk zichtbaar en de broek zat rond z'n heupen wel heel erg los. Ik zuchtte en keek toe ho Damon stond te prutsen terwijl hij constant in een andere taal tegen Zero praatte.
'Kom hier.' zei ik na een poosje het gepruts aangezien te hebben. Damon keek me even kort aan maar stapte toen wel opzij. Meteen legde ik m'n handen aan de randen van het diepe gat en sloot m'n ogen. "Weiss heil" een soort blauw licht stroomde uit m'n vingers en gleed langs de wond. Eerst stopte het met bloeden maar daarna begon hij dicht te trekken tot er uiteindelijk niets meer te zien was.
'Wat was er gebeurt?' vroeg ik Beau die bleekjes in een stoel zat.
'Hij heeft me gered.' Fluisterde Beau ontzet en hij nam een slok van z'n glas alcohol. 'De capall waren opgewonden door de zee. Croft gooide me er af en toen is Zero er achteraan gegaan op Ter'r. Nog voor de branding kreeg hij haar te pakken maar toen kregen de paarden ruzie. Croft wou Ter'r bijten die net weg draaide en toen beet ze Zero. Gelukkig kon ik Croft de zee uit trekken en op het strand raakte hij bewusteloos.' hij zuchtte en haalde gefrustreerd een hand door zijn haar. 'Hij had haar moeten laten gaan...'

Damon tilde Zero op, zette hem zo neer dat de jongen tegen z'n borst leunde. Hij beet z'n pols door en duwde die tegen z'n lippen. 'Drink kleintje.'
Met z'n vrije hand streelde hij de blonde lokken die witte puntjes van het zout hadden.

Na een poosje opende hij z'n ogen weer en duwde hij Damon's arm weg. Met en lichte frons voelde hij aan de nu geheelde huid. 'Hoe...?'
'Ik heb het geheeld.' zei ik en glimlachte naar hem.
'Drink nog wat meer.' mompelde Damon die hem weer z'n arm aanbood. Voor het eerst leek Zero op een vampier, z'n ogen werden zwart en z'n hoektanden groeiden. Zonder er ook maar een moment over na te denken dronk hij.
'Heeft ie nou niet genoeg gehad?' ongemerkt was Scorpius binnen gekomen. 'Straks ga je nog van je stokkie Damon.' Zero stopte inderdaad met drinken en likte langs z'n bloedrode lippen.
'Zo, voel je je al beter?' vroeg Bonita. Hij knikte en bedekte z'n bovenlichaam met z'n armen. Scorpius, die merkte hoe ongemakkelijk de jongen was, trok z'n vest uit en gaf die aan hem. Zero glimlachte dankbaar en trok het aan en ritste het zo hoog mogelijk dicht.
Hij leek nu nog kleiner in het grote vest, hij moest de mouwen een keer omslaan wouden z'n handen vrij zijn.
'Om dit soort dingen te voorkomen heb ik ervoor gezorgd dat je aan Meriel gebonden bent.' Damon waste het bloed van z'n handen en gluurde geïrriteerd naar Zero. 'Damon, doe niet zo lullig.' Ik was opgestaan en keek de Italiaanse vampier vijandig aan. 'Kom Zero, ik lat je zien waar je kunt slapen.' Ik greep z'n pols vast en trok hen achter me aan door de gangen heen tot ik een geschikte kamer gevonden had.
'Ik pak wel even kleren voor je.' ik liet hem achter in de kamer. Het was al lang geleden dat m'n hart zo hard geklopt had...
Apollo's kleren zou hij wel moeten passen. M'n jongste broertje was al weer terug naar school dus de kleren die er nog lagen zou hij ook niet missen.
Ik griste een stapel met kleren mee en stopte die in een koffer die er nog stond.
‘Zo, hier heb je alles dat je nodig hebt.’ Zei ik toen ik geklopt had en de deur open duwde. Damon stond voor het raam met z`n rug naar Zero toe die op de rand van het bed zat. Zero glimlachte naar me en bedankte me met een beleefde buiging.
‘Goedenacht.’ Fluisterde ik en schoot de kamer weer uit.
Zelfs over Bonita was Damon niet zo beschermend.
Ik begon nu toch onderhand wel af te vragen wat de relatie tussen die twee nu eigenlijk was. En waarom Damon hem aan Marti had gegeven.

Pov. Beryl McFoy
Er lagen een stel kranten over de grond uitgespreid met mij er tussen in. De meesten berichten waren hetzelfde: doden of gewonden bij een van de gevaarlijkste fronten, Worhing.
Het stadje was geheel ontruimt en de demonen werden allemaal binnen een bepaalde cirkel gehouden maar per dag vielen er doden. De foto`s zeiden al genoeg. Damon was daar eerst ook vlak voor hij bijna een half jaar geleden terug keerde.
Kress kwam m`n kamer in en ging languit op m`n bed liggen. ‘Wat doe je?’
Ik zuchtte en keek naar hem op om te merken dat z`n gezicht wel heel erg dicht bij de mijne was.
‘Ik probeer uit te zoeken waarom ze nou precies in Worhing zitten… Maar het is lastiger als dat ik dacht. Tot zover wij weten zit er geen Leylijnen of andere historische magische plekken.’
Hij knikte en pakte de kaart waarop Bonita de Leylijnen uit getekend had.
‘Hmm misschien wordt het tijd dat wij daar heen gaan.’
Ik griste het perkament uit z`n handen. ‘Je weet best dat we dan aan onze enkels terug gesleept worden.’
‘Ja, maar iemand moet iets doen. En bovendien zijn de Cullens daar ook!’ Ik knikte. ‘Ja, maar er is een klein verschil tussen dat ras en de onze.’
Kress gromde gefrustreerd en ging op z`n rug liggen. ‘Wat is er nou zo geweldig aan die Zero?’ ‘Jaloers moppie?’ lachend gooide ik een kussen naar z`n hoofd en richtte me weer op de kranten op de grond.

Reacties (1)

  • Allysae

    hahahahahhahahahahahhaha
    make outxD
    zero raped haar en zij doet dik meexD

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen