Foto bij Choice 145

"Volgende week is geen wedstrijd, he", zegt Zac tegen Louis als we in de gang staan. Wij trekken beide onze jas aan en zeggen ze gedag.
"Weet ik, dus dan kom ik ook niet", antwoordt Louis. Louis gaat al naar buiten en ik pak mijn handtas onder de kapstok vandaan. Ik rommel er even in, op zoek naar mijn sleutels die altijd verdwenen zijn in mijn tas.
"Ik zie je in Londen wel weer", zegt Eloise.
"Ja, tot dan", zeg ik. Ik geef Eloise een kus op haar wang en ga ook via de voordeur naar buiten. Het begint al een beetje te schemeren, dus ik hoop dat ik straks optijd terug ben. Louis staat nog half op het paadje en wacht blijkbaar op me.
"Wat een bemoeials zijn dat", zegt hij glimlachend als we samen naar onze auto's lopen. Hij heeft nog steeds dezelfde Range Rover als vroeger zie ik staan, dus ook waar wij wel vaker... Nee, laat maar. Die auto ken ik vanbinnen en buiten. Ik glimlach terug naar hem.
"Dus hoe gaat het? Ik heb nog steeds geen antwoord gekregen doordat Zac er steeds tussen kwam", zeg ik.
"Het gaat wel", mompelt hij.
"Het gaat wel?"
"Ja, mhaw, niet echt. Het is momenteel een beetje een puinhoop en alles staat op z'n kop, maar het komt wel goed." Hij wil er duidelijk niet over in gaan, dus doe ik dat ook niet. Anders val ik hem alleen maar lastig en dat wil ik ook niet.
"Oke dan", sluit ik het af. "Nou, nog een goede reis terug naar Londen!"
"Ja, jij ook straks", zegt hij. Zonder te stamelen omhelzen we elkaar en hou ik hem stevig vast. Dit is best vreemd maar het voelt zo fijn en vertrouwd met zijn sterke armen om me heen. En dat was lang geleden! Ik heb hem ook gemist!
"We zien elkaar nog wel een keer", zeg ik.
"Ja, natuurlijk! Dag Juliet", glimlacht hij. Ik stap mijn auto in en start hem. Louis gaat ook naar zijn auto, en dan rijd ik naar mijn ouders toe.

"Ik ben thuis!", roep ik als ik binnen kom en mijn jas op de kapstok hang. Er komt geen antwoord terug van Aaron dus ik loop naar de woonkamer toe. Daar zie ik dat Aaron in de keuken staat te koken en zo geconcentreerd op hrt eten is dat hij mij niet eens opgemerkt of gehoord heeft. Ik kom achter hem staan en sla mijn armen om hem heen.
"Boe!", laat ik hem schrikken. Ik voel dat er een hele schok door zijn lichaam gaat en hij veert op. Die zag hij dus duidelijk niet aankomen waardoor ik begin te lachen.
"Juliet!"
"Je schrok", lach ik als ik hem in zijn zij kietel. Veel zin heeft het niet want ik weet ondertussen wel al dat hij daar gewoon tegen kan. Ik absoluut niet, dus ben ik ook altijd snel overmeesterd.
"Nee hoor", zegt Aaron stoer waarna hij me een kus geeft.
"Jawel hoor", reageer ik.
"Een beetje dan. Ik heb je gemist." Hij slaat zijn armen om mijn middel en kust me weer. Hm, hij is zo lief!
"Ik jou ook hoor. Is het je nog gelukt met alles?", vraag ik.
"Ja hoor. Alles is opgehangen en doet het ook. Gelukkig was je er niet bij, want ik heb inderdaad veel gevloekt."
"Ik wist het!", lach ik.
"Die lamp wilde maar niet meewerken, dat rotding."
"Dat doet een lamp meestal niet, hè, aangezien het een voorwerp is en dus niet leeft", reageer ik ironisch. Aaron moet er hard om lachen en geeft me nog een kort kusje. Hij dekt de tafel en niet veel later kunnen we al eten, wat heerlijk smaakt.
"Wat ga je morgen doen?", vraagt hij aangezien het morgen maandag is. Bet logisch toch? Werken.
"Naar werk en 's avonds ga ik het eens een beetje aankleden hier, denk ik."
"Hm, oke. Dan ga ik je daar mee helpen", glimlacht hij. "Heb je al wat gekocht?"
"Ja, gisteren met mam en eergisteren met Eloise."

"Nu is het jou beurt om op te ruimen."
"Hé! De kok doet toch geen half werk?", mopper ik.
"Ik heb gekookt, jij ruimt op", zegt Aaron simpel.
"Lekker makkelijk ben je, doe jij het leuke werk, mag ik vervolgens het vieze werkje doen."
"Jij was buurten in Doncaster." Ik zucht even en uiteindelijk doen we het, na lang gezeur van mij, samen. We ploffen op de bank neer wanneer alles opgeruimd is, en ik nestel me tegen Aaron aan. Hij zet de tv op en kijkt naar het sportnieuws. Niet erg interessant voor mij dus. Ondertussen zit ik met mijn gedachten ver weg. Ik zit er best wel mee dat het niet zo goed met Louis gaat. Hij was echt de hele middag zo stil, en dat hij daarna vertelde dat zijn leven momenteel overhoop ligt... Ik vraag me echt af wat er dan met hem is.
"Waar denk je aan?" Mijn ex die ik vanmiddag zag, en al jaren niet gezien heb, waar het niet goed mee gaat en ik me dus eigenlijk wel zorgen om maak omdat ik nog steeds wel om hem geef. Nee, laat ik het zo maar niet verwoorden.
"O, niet veel", antwoord ik nonchalant. "Gewoon oude kennissen waar ik vanochtend mee gesproken heb, waar het niet heel erg goed mee gaat."

Ik word echt nogal een beetje gek ervan dat Quizlet de hele tijd zo langzaam is. Dat is echt al sinds ze dat op die nieuwe database hebben gezet, wat ze dus beter niet hadden kunnen doen, vind ik tenminste. En ik was vandaag nogal pissig. Jullie hadden vast ook wel meegekregen dat er fans Niall zijn komen lastig vallen op de bruiloft van zijn broer. Ik kan me nu wel weer gaan ergeren, maar dan ben ik nog wel even bezig met schrijven.
Dus? Wat vinden jullie van het hoofdstuk? En evn eerlijk, vinden jullie deel 3 tot nu toe al wat? Want ik heb het idee dat er best veel mensen afhaken? Of niet? ( Kan ook door t slome q komen dat mensen minder online zijn). Ik probeer vanmiddag ook nog een hoofdstuk te schrijven. En ik wil nog even een momentje nemen om jullie nog eens te bedanken voor alles! Xx.

Reacties (43)

 • Summerday

  Ik vind het nu een beetje saai en stom vergeleken met deel 1&2 maar misschien komt het nog, eerst moeten de jaloerse dingen nog komen en de liefdesproblemen en ruzies whhahahhahahahah oke ik ben echt kwaadaardig ofzo
  Let maar niet op deze reactie

  Veel liefs xx

  5 jaar geleden
 • Reinlicious

  Ik ben altijd (oke niet altijd, maar nu wel) eerlijk. Nou eerlijk gezegd, eerst, toen ze nog op school zaten met Leah, Ruby etc etc was het wel een stuk leuker.. Ik was echt verliefs op het verhaal. En nu is het ook heeel leuk hoor, maar niet zo leuk als eerst en ik haat aaron.=') hahaha.
  ( dit is geen haat reactie ofzo)
  x

  6 jaar geleden
 • niallertje77

  Ja je geeft niet best wel veel om louis je geeft MEGA veel om hem! Begrepen?!

  6 jaar geleden
 • 1Dazzle

  Deel drie is echt al geweldig!!!
  Q is soms inderdaad een beetje traag, maar ik heb eigenlijk nog geen echte problemen gehad...
  En ik ben niet te spreken over dat voorval met Niall, het is gewoon verschrikkelijk. Hoe laag mensen kunnen zakken.
  <3

  6 jaar geleden
 • LStyles212

  snellverderr<3

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen