Heee peepz,
Hier is een stukje, omdat we van jullie houden <3
bij 7 kudo's weer een stukje morge ochtend?
xx sanne&samamtha

Sarah Jane Johnson

Lachend kijk ik naar de 2 jongens die zich voorstelde als Harry en Louis. Ze zaten samen op de bank, in elkaars armen een liefdesfilm te kijken. Om de beurt keken ze even naar mij. Of ik het nog wel leuk had hier en of ik nog niet weg was. Grijnzend keek ik ze aan en na een tijdje was ik het zat. "Wees maar niet bang hoor, ik ga niet zomaar weg. Gaan jullie maar verder in jullie liefdesspelletje, ik red mezelf wel." Louis bromde even boos waardoor ik nog even lachte en niet veel later kwam de blonde Ier aan mijn tafel zetten. "Hey, Niall is het toch? Ik ben niet zo'n held in namen." Zijn lachende pretoogjes zeggen al genoeg, ik heb het goed. "Leuk dat je hier bent, je lijkt me erg aardig. Ik hoop dat je het hier uithoud. We hebben al eerder iemand zoals jou gehad maar dat was echt een heks waarvan we niks mochten. Jij lijkt me veel chiller." Zijn geratel maakte me zenuwachtig maar aan de andere kant was het ontzettend schattig.
"Ach maak je geen zorgen, ik blijf voorlopig nog wel even. Ik ben niet zo makkelijk weg te krijgen." Ik schenk hem een lieve knipoog wat hem even doet lachen. "Dus, doen die 2 daar altijd zo?" Ik wijs met mijn duim naar Louis en Harry die ongeveer in elkaar zitten. Een lachende knik van Niall zegt al genoeg, ze zijn echt heel erg. Maar ik besluit me er niks van aan te trekken en ze gewoon te laten gaan. Niet veel later komt Liam weer naar beneden met een niet echt bepaalde vrolijke blik. Ik kijk hem bezorgd aan en vraag hem meteen wat er is maar hij wuift het weg. Het zal wel dan..

"Aller liefste schatjes van me," alleen die opmerking al zorgt voor wat geroezemoes en gelach in de groep maar ik trek me er niks van aan. "Jullie hebben over een half uur een intervieuw. Zorgen jullie dat jullie over 10 min klaar staan? Dan ga ik Zayn halen." Ik zag 4 koppies synchroon knikken en ik sloop langzaam naar boven. Ik zucht even diep, ik zie hier toch wel tegenop. Niet alleen omdat die Zayn mij blijkbaar totaal niet kon uitstaan, maar ook omdat hij mij net zo erg haat als ik hem. Ach wat zeur ik, ik heb weer teveel
vooroordelen. Denk ik. Met een slap vuistje raakt mijn hand zijn deur en maak ik die open. "Zayn?"

Reacties (2)

 • Manonxxx

  Wat gemeen om hier te stoppen.
  +kudo
  snel verder...
  xx

  9 jaar geleden
 • xCarpeDiem

  en nu krijgen ze ruzie :/

  zayn moet normaal doen. pff.

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen