heeeee peepz,
fijne pasen allemaal!
xx sanne&samantha
volgende bij 8 kudo's?

Sarah Jane Johnson

"Nee. Dat gebeurde niet. Jou lippen raakte niet de mijne, mijn lippen raakte niet de jouwe. DUIDELIJK!?" Helemaal woest keek ik hem, wie denkt hij wel niet dat hij is? "En als ik jou was zou ik meteen oprotten naar je kamer." sis ik tussen mijn tanden door. Met een stuurse blik kijk ik uit het raam, eigenlijk heb ik het hier wel weer gehad. Maar ik ga niet toegeven. Nu niet, nooit niet. Ik voel mijn wang echt keihard kloppen en na één blik in een spiegel is een duidelijke handafdruk te zien. Dat word de komende week met een knalblauwe wang rondlopen, maar ik vind het niet erg. Niet nadat ik de nog ergere plek op Zayn z'n wang heb gezien. Verdiend.
Als we er dan ein-de-lijk zijn spring ik meteen uit het busje. Ik adem de frisse lucht door mijn neus in, dit kan ik wel even gebruiken. Ik zie Zayn langs me heen rennen meteen naar boven. Precies goed. Ik besluit het gewoon van me af te zetten en lol te hebben met de andere jongens, ik ga Zayn mijn dag niet laten verpesten.
"Niall? Heb je zin om me te helpen met koken?" Meteen zie ik een blonde bos haar op en neer knikken en haak ik mijn arm door zijne. "Hmm, wat denk je van zelfgemaakte pizza?" Zijn ogen kijken me stralend aan, wat ik bevat als een ja. Ik sta gezellig kletsend met Niall in de keuken allerlei ingredieenten te snijden en dat op een eigen gemaakte deeg te gooien. Ik kan het goed met Niall vinden, hij is echt een vrolijke en lieve jongen.
"Harry? Zou jij alsjeblieft de tafel kunnen dekken?" Zonder protest komt Harry al aanlopen om de spullen op te pakken en op tafel te zetten. Zie je, als je gewoon aardig bent zijn ze ook aardig tegen jou. En andersom. Behalve bij Zayn. Maarja, het is Zayn maar.
De rest van de avond was ook erg gezellig geweest. We hebben wat spelletjes gespeeld en ook een fles drank bleef niet achter. Om ongeveer half 12 begin ik toch echt moe te worden en ook hoofdpijn komt opspelen. "Guys, ik ga naar bed. Zorg dat jullie de boel niet in brand steken oke? Ik zou het leuk vinden om morgenochtend wakker te kunnen worden."
Na nog 10 minuten klooien lig ik dan eindelijk in bed. Mijn ogen sluit ik vermoeid, het was best een heftige dag. Maar niet veel later schieten mijn ogen open door gestommel en gebrom op de gang. Het lijkt Zayn's stem, maar ik weet het niet zeker..

Reacties (4)

 • xXNiallXx

  Als Sarah eens lief tegen Zayn doet, dan wordt hij uiteindelijk ook liever tegen haar.
  Maar Zayn kan ook niet normaal doen.

  9 jaar geleden
 • HaZaLiLoNi

  Fijn Pasen!!

  9 jaar geleden
 • xCarpeDiem

  Ehm ik snap de reactie hieronder niet helemaal.

  Zayn is duidelijk degene die meteen begon met kutten?

  Blijkbaar haat ze sarah omdat ze zichzelf zo'n geweldige fan vindt van 1D.
  Hallo het is een fanfiction...

  Nouja, niks van aantrekken dus ;3
  Ga maar snel verder ;a
  xo

  9 jaar geleden
 • Wentz

  Ik haat Zayn niet, ik haat Sarah. Wat een bitch.

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen