Foto bij 043.

Cat pov
Nog steeds verstopt achter Harry’s lichaam liep ik achter de jongens aan. We betraden het gebouw en nieuwsgierig keek ik om me heen. Er hingen ontzettend veel posters, certificaten en foto’s van beroemdheden aan de muren.
De receptioniste die aan een klein bureautje zat knikte naar ons en ging direct weer verder met haar werk. Ik wierp een blik op een papier voor bezoekers en bleef stokstijf staan.
‘Wat is er?’ Vroeg Harry meteen.
‘Zijn jullie helemaal gek geworden? Hebben jullie gezien hoeveel een studio-opname kost?! Zeg me niet dat jullie dat zomaar even hebben betaald!’ Stootte ik uit.
De jongens grinnikten en Harry trok me voorzichtig weer mee, uit de buurt van de nu boos kijkende receptioniste.
‘We hoefden niets te betalen, Simon heeft ons zonder vragen ingepland.’ Suste hij.
Ik snoof ongelovig en volgde hoofdschuddend de groep. We kwamen uit bij een van de vele, witte deuren en Liam ging ons voor naar binnen.
Voor me zag ik een typische studioruimte. Een aantal microfoons met standaards voor muziekpapieren, een raam waar je niets door zag en een kleine deur die leidde naar de geluidsmannen. Ik stond nog altijd achter Harry en beet nerveus op mijn lip.
‘Ik kan dit niet, ik weet geen enkel liedje meer. Alleen het liedje waardoor je de hik verliest.’ Fluisterde ik.
Niall giechelde en knipoogde naar me. Hij trok me achter Harry vandaan en plantte me voor de microfoon neer.
‘Als je wilt kunnen we eerst iedereen gaan ontmoeten, maar je kunt ook eerst zingen en dan straks kijken wie allemaal meeluisterde. Jouw keuze.’
Een beetje besluiteloos liep ik naar de deur, om vervolgens weer achteruit te lopen en bij de microfoon uit te komen. Na drie keer hetzelfde pad te hebben afgelegd greep Zayn me vast en keek me streng aan.
‘Je nervositeit werkt aanstekelijk. Ik ben bloednerveus.’ Bromde hij.
Ik grinnikte en plukte aan zijn mouw. Zijn mondhoeken trokken even omhoog en zijn blik verzachtte.
‘We kunnen ook eerst met je samen zingen. Zoals we laatst deden. En als je dan wat meer op je gemak bent, zing je alleen. Deal?’
Na hem met vernauwde ogen aan te hebben gekeken besloot ik dat hij het beste voorstel gaf wat ik vandaag had gehoord. Ik knikte en liet zijn mouw los.
Nog altijd zenuwachtig begon ik alles recht te zetten, een dwangneurose die ik altijd al had gehad. Ik hoorde de jongens grinniken en hield beschaamd mijn handen achter mijn rug. Ik sloot mijn ogen, haalde diep en langzaam adem en stelde mezelf gerust. Ik was niet alleen, ik was samen met de jongens. Dit was niet live, het was gewoon een opname die in één klik verwijderd kon worden. Ik kon dit.
Toen ik mijn ogen opende zag ik Harry’s brede grijns vlak voor me, en hij sloeg zijn armen om me heen.
‘Het komt goed, denk gewoon aan niets anders dan je stem. Er zal niemand naar je kijken.’
Ik grinnikte en knikte. Ik stelde me aan.
‘Oké, laten we dan maar beginnen. Ik wil nog niemand zien, pas als we klaar zijn.’ Zei ik. ‘Sorry! Niets persoonlijk!’ Voegde ik haastig toe terwijl ik naar het donkere raam gebaarde.
Ik negeerde het zachte gelach van de jongens en ging voor een microfoon staan. Zayn verdween voor enkele minuten en kwam terug met bladmuziek.
‘Aangezien Cat liever ballads zingt dan onze vrolijke nummers, wat dachten jullie van It’s gotta be you?’
Na enige discussie van de jongens besloten ze om drie nummers te zingen, waaronder ook Summer love en Back for You er aan te pas kwamen.
De jongens begonnen me uit te leggen hoe alles werkte, wanneer je moest inzetten en hoe dicht je bij de microfoon moest staan. Harry gebaarde naar het donkere raam en de muziek begon.


Een beetje een boring stukje, maar deze overstap is nodig om naar het einde toe te werken haha ^^ X

Reacties (4)

 • Niallene

  Snel verder! <3

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Het is helemaal niet Saai of Boring zoals hij dat zegt.
  Snel verder....<33

  6 jaar geleden
 • kukeluusje

  het is niet boring ik werd zelfs nerveus van cat
  snel verder

  6 jaar geleden
 • NoDeatheater

  Nice! (:

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen