Foto bij 048.

Harry pov
Vol spanning zaten de jongens en ik bij mij thuis. Cat kon ieder moment terugkomen van haar gesprek met Simon Cowell. Wij mochten niet mee, wat we niet leuk vonden. Ik mocht ook alleen niet mee, wat me mateloos irriteerde.
Een half uur later stak er een sleutel in het slot en kwam Cat binnen. Er viel niets af te lezen van haar gezicht en ik beende naar haar toe. Voordat ik iets kon vragen drukte ze een kus op mijn lippen en glipte langs me heen.
‘Wacht tot ik wat water heb gedronken, dan vertel ik jullie alles.’ Zei ze toen we ons als hyena’s om haar heen verzamelden.
Enkele minuten later zaten we met zijn allen op de bank en Cat begon te grijnzen.
‘Ik heb een soort van platencontract.’ Begon ze. We juichten allemaal luid en ze stak lachend haar handen in de lucht.
‘Ik zei een soort van. Ik word namelijk niet betaald voor mijn diensten.’ Zei ze. Direct verstomde ons gejuich.
‘Wat? Waarom?’ Vroeg Louis.
‘Nou, het zit zo. Ik zal geen achtergronddansers gebruiken, ik zal mijn eigen visagiste zijn en ik hoef geen styliste te hebben. De enige keren dat ik concerten geef, zal al het geld – op de energiekosten en de huurkosten van de podia na – naar een door mij gekozen goed doel gaan. De ene keer zal dat WNF zijn, dan zal het naar Haïti gaan. Maar ik heb ook al kleinere doelen in mijn hoofd. In andere landen, kleine stichtingen die nauwelijks rond komen. Ik zal daarom ook niet zomaar een eigen tournee krijgen. Als er een artiest is die mij met zich mee wil hebben, zal een deel van zijn inkomsten moeten afstaan voor een goed doel.’
Het was stil. Minutenlang. En toen sprong iedereen boven op haar en knuffelden we Cat met zijn allen.
‘Dat is het mooiste idee wat ik ooit heb gehoord.’ Zei Liam toen we klaar waren. Cat glunderde en knikte.
‘En buiten de tijd van het zingen om, want ik zal niet zoveel CD’s maken als jullie denk ik, ga ik gewoon door met modellenwerk. Maar ik zal wel moeten gaan verhuizen, want Bristol is te ver om iedere keer heen en weer te rijden. Er komt ook een website en het zal deze week op het nieuws komen.’ Zei Cat met een brede glimlach.
Ik voelde hoe mijn gezicht betrok toen ik over het verhuizen nadacht. Zou ze nog verder dan Bristol gaan wonen? Het was nu al vervelend om steeds twee uur heen en twee uur terug te rijden.
Cat zwaaide met haar hand voor mijn ogen en haalde me terug naar de werkelijkheid.
‘Sorry, ik was even in gedachten verzonken.’ Zei ik snel.
Cat grinnikte en pakte mijn hand vast. Ze kneep er zachtjes in en bleef me strak aankijken.
‘Ik zei net al dat ik hierheen verhuis, maar je reageerde niet. Ik kom in Londen wonen!’
Het duurde even voordat haar woorden tot me doordrongen, maar toen hun betekenis eindelijk mijn hersenen bereikte glimlachte ik breed.
‘Dat is geweldig! Wanneer verhuis je? Waar ga je wonen? Wanneer begin je met concerten geven?’ Nu ik toch al een vragenronde deed, stelde ik maar alle vragen die ik had.
Cat haalde haar schouders omhoog en legde haar hoofd op mijn schouder.
‘Ik ga op zoek naar een appartement of een huis, regel even alles met de loft in Bristol en ik ben sinds vandaag eigenlijk officieel begonnen.’
Met een gelukzalig gevoel sloeg ik mijn armen om haar middel en kuste haar op haar slaap. Mijn dag kon niet meer stuk.


Na dit hoofdstukje komt de epiloog, die alles goed afsluit.. hoe meer reacties, hoe sneller ik hem activeer! Anders wordt het waarschijnlijk pas over 2 of 3 dagen! XX

Reacties (8)

 • AnkePayne

  (H)

  6 jaar geleden
 • Felicita

  Goed van der joh! Dat zouden denk ik niet veel mensen doen. Ben benieuwd naar de epiloog!

  6 jaar geleden
 • xMissMarije

  Over de goede doel vermoedde is al. Goed geschreven.

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Yeaaah,
  Maby she can Live with Harry;)*hint*
  Zo goed, dat ze het geld dan aan een goed doel geeft.
  Snel verder.....<33

  6 jaar geleden
 • Lrxx

  Om even te reageren op de reactie hier beneden mij; ik had de domme fout gemaakt om mezelf te verwarren emt een ander verhaal dat ik geschreven had! Daar kwam de hoofdpersoon uit Seattle haha ;

  X

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen