Sarah Jane Johnson

Lachend stuur ik Zayn mijn kamer uit met het excuus dat ik me nu dan toch echt moet omkleden. Zayn is echt een lieverdje, en ik ben echt heel erg blij dat hij mij mee op date heeft gevraagd in plaats van een ander meisje. Ondanks dat we elkaar verteld hebben wat we voor elkaar voelen hebben we nog niks, en ik hoop echt heel erg dat daar vanavond verandering in komt. Met mijn vingers strijk ik over alle jurkjes die in mijn kast hangen maar ik kom er niet meteen uit. Toch besluit ik om dit simpele jurkje aan te doen. Ik weet dat Zayn, ondanks dat het simpel is, ’t mooi vind. Voor de spiegel die boven mijn bureau hangt doe ik voorzichtig mijn makeup. Niet opvallend, gewoon naturel. Zayn vind me, hoop ik, zonder make-up ook mooi. En anders maar niet, pech voor hem. Ik twijfel heel erg of ik mijn hakken of sneakers aan moet doen. “ZAAAAAAAAAAAAYN! HAKKEN OF SNEAKERS?” Ik hoor een harde gil van beneden dat m’n sneakers een slimmer beneden is, maar ik twijfel. Ik ga toch voor mijn hakken, omdat sneakers gewoon echt niet staan onder een jurkje. Ik neem mijn sneakers wel mee, en als het echt te gek word doe ik mijn hakken wel uit. Twijfelend doe ik mijn haar in dit model. Als Zayn het niet leuk vind hoor ik het wel. Na nog een diepe zucht en een blik in de spiegel loop ik langzaam naar beneden. Weer zorgen de klakken van mijn hakken dat het stil is beneden. Anders dan de vorige keer, maak ik nu heel verlegen mijn entree. Toen was het om Zayn jaloers te maken, nu is hij al mijn date en hoef ik dus niet meer stoer te doen of iets. 5 paar ogen rollen goedkeurend over mijn lichaam heen en een diepere rode kleur trekt naar mijn wangen. “Kunnen we gaan? Alsjeblieft?” Meteen staat Zayn op en slaat zijn arm om mijn heup heen. Jaja, hij moet meteen aan de wereld laten zien dat ik van hem ben. Ook al hebben we nog niks.

De date had plaats gevonden op het strand, en zoals ik had gehoopt heeft Zayn mij inderdaad gevraagd. Nu zijn we officieel vriendje en vriendinnetje. Ik grinnik zacht om het idee, maar ik moet toegeven, het was echt heel romantisch. We stonden tot onze enkels in de zee en de laatste zonnestralen van de ondergaande zon schenen over ons heen. Hij keek me doordringend aan, pakte mijn handen vast en vroeg toen op fluistertoon; “Allerliefste Sarah. Ik weet dat wij beide geen geweldige start hebben gehad, maar.. Zou je mijn vriendinnetje willen zijn?” Met tranen in mijn ogen had ik meteen ja geknikt, en vanaf dat moment wist ik 100% zeker dat ik nog nooit zo verliefd ben geweest.

En nu zitten we op de terugweg. Het is inmiddels al laat, iets van half 2 s’nachts. We hebben nog lang op het strand gelegen en gepraat over van alles en nog wat. Het was echt gezellig geweest en we waren beide de tijd vergeten. Niet dat dat geeft, we zijn beide vrij de komende tijd. Zayn’s hand rust op mijn bovenbeen en zijn duim strijkt geruststellend heen en weer. Ik kijk hem met een lieve glimlach aan, hij is zo geweldig. Als we er bijna zijn word de stilte verstoord door Zayn. “He ehh wat zei je? Ik zat in gedachten..” Zayn grinnikt zacht. “Of je bij mij wilt slapen vannacht, lijkt mij namelijk geweldig. Wij hebben trouwens nog wat af te maken.” Hij knipoogt grijnzend naar me en ik kijk blozend weg. Ik kan hem gewoon niet afslaan, daar is hij te onweerstaanbaar voor. “Natuurlijk slaap ik bij je. En ehh.. Oke?” Nadat Zayn zijn auto voor de deur heeft geparkeerd tilt hij mij Bridal Style uit de auto. Lachend sla ik mijn armen om zijn nek. Niet veel later drukken zijn lippen op mijne en tikt zijn tong al tegen mijn onderlip aan. Gewillig geef ik hem toestemming en het begin van een vurig liefdesspel is begonnen. Met een zachte plof val ik op Zayn’s bed neer en al meteen hangt hij boven me. Onze tongzoen gaat weer verder en mijn handen glijden onder zijn shirt, waarna ik ’t uit doe.


Oehhhhhh ^.^
Volgende hoofdstukje is 16+!
Veel lees plezier.
10 kudo's nog een stukje xo Samantha

Reacties (6)

 • Chocolate1D

  Je hebt nu al 11 kudo's
  dus snel verder!
  Liefs xx

  9 jaar geleden
 • SocialCxsualty

  Awww wat zijn ze schattig samen(H)
  Snel verder!

  9 jaar geleden
 • AyaMalik

  Awhh what a cuties

  9 jaar geleden
 • HaZaLiLoNi

  Leuk en hopelijk wordt er niemand jaloers... Xx

  9 jaar geleden
 • xXNiallXx

  Wat een schattige date

  Ze zijn zo leuk samen.

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen