Foto bij Page 25 - Jay

Hier is het stukje dat ik beloofd had!! Eigenlijk moet ik alweer een nieuwe plaatsen, want het vorige hoofdstuk het ook al weer 5 reacties... Hoeveelste hoofstukje is dit nou al vandaag? 5? Ik ben echt op dreef zeg:P
Nee, maar ik heb maar t/m Page 27 klaarliggen, dus er komen nog maximaal 2 hoofdstukjes vandaag. I'm sorry ): Maar mensen, jullie zijn echt serieus geweldig!!! Dat meen ik!! Als het niet dankzij jullie was, zou ik niet zoveel hoofdstukjes gepost hebben vandaag (: Dank jullile wel, allemaal!!! <3

Lachend kwam ik met Niall en de andere jongens terug bij het hotel. Het was echt een stelletje idioten samen, maar maakte het alleen maar gezellig.
'She's defenitely a keeper, Niall,' zei Harry lachend. Ik rolde met mijn ogen, terwijl ik zag hoe Niall begon te blozen. Wat een schatje was hij toch!
'Well, excuse me, but I don't belong to anyone!' riep ik uit. Harry begon te lachen.
'Well, then I think we'll have to kidnap you,' zei hij.
Ik grinnikte. 'Sure, being kidnapped by five handsome boys. I think I wouldn't even mind that.'
Ik zag hoe Niall toekeek bij de conversatie tussen Harry en mij. Leek hij nou jaloers? Ach, het kon vast niet zoveel kwaad om hem een beetje te plagen. Hij gedroeg zich zo ontzettend schattig!
'Oh, Niall? I hadn't asked you yet, but can I stay at your couch again tonight?' vroeg ik, nadat ik me beseft had dat ik dat eigenlijk nog helemaal niet gevraagd had, hoewel ik wel mee was gegaan naar het hotel, alsof ik er eigenlijk al vanuit was gegaan.
Niall's gezicht lichtte weer op in een glimlach. 'Of course you can.'
'I'm sure he has some room left in his bed too,' mompelde Harry, waarop ik hem een stomp tegen zijn arm verkocht. Niet hard, maar meer als een soort waarschuwing.
'Ouch.'
Niall barstte in lachen uit. 'You deserved that, Harry.'
'You better wipe that grin of your face, Jay,' zei Harry zogenaamd dreigend tegen mij, doelend op mijn zelfvoldane grijns.
'Or else?' vroeg ik uitdagend, wat niet bepaald zo overkwam, doordat ik het niet kon laten om te lachen.
We waren inmiddels aangekomen bij de gang van het hotel waar de kamers van de jongens aan grensden. Niall prutste met de sleutels van zijn hotelkamerdeur, terwijl ik de andere jongens gedag zei. 'Well, goodnight, boys. Or: "welterusten", as we say in Holland.'
'Weltroesten?' zei Louis in een poging mij na te doen. Ik begon te lachen.
'No, it's "welterusten",' verbeterde ik hem. Vervolgens begon hij het steeds maar achter elkaar te zeggen, wat echt hilarisch klonk.
'Sleep tight, Jay,' zei Liam aardig. Het was Niall inmiddels gelukt de deur open te krijgen.
'Please enter, m'lady,' zei hij, terwijl hij galant de deur voor me openhield. De woorden waren perfect in toon met zijn Ierse accent, waardoor ik me heel even afvroeg of hij niet altijd zo sprak.
'Thank you, sir,' antwoordde ik net zo bekakt, terwijl ik de hotelkamer binnenstapte. 'It's a bit messier than the last time,' concludeerde ik, terwijl ik rondkeek door de kamer, die nu bezaaid was met troep.
'Oh, yeah, I'm sorry about that,' mompelde Niall.
Ik glimlachte. 'Oh, I don't really mind. You should see my room at home.'
'Where did you stay the last couple of days?' vroeg Niall plotseling belangstellend.
'Ever heard about couchsurfing?' vertelde ik enthousiast. 'It basically means you just stay at people's couches while you're on a journey, just like I'm doing here with you, but there is this websites where the travelling guests and the hosts that offer their couches find each other. It's really cool! First I stayed with this family in Chinatown for a few days and next I just stayed with some students. They were a bit nerdy, though, but really nice! And they took me to te Statue of Liberty.'
'Sounds cool,' mompelde Niall met een glimlach. 'You know, tomorrow I have a day of. Maybe you and I could do something together?'
'Sure! That would be great!' stemde ik in.
Niall liep een duidelijke gaap horen en ik lachte. 'Tired?'
'I guess,' lachte Niall, 'performing costs a lot of energy, you know.'
Zijn blauwe ogen zagen er slaperig uit, waardoor hij me even deed denken aan een klein jongetje, dat te laat naar bed was gegaan. 'Goodnight, Niall,' wenste ik hem.
'Goodnight, Jay,' antwoordde hij. Het kwam er bijna uit als een soort zucht, die mee werd geblazen met de wind en vervolgens pas bij mijn oren terecht kwam, hoewel hier natuurlijk helemaal geen wind te bekennen was. Ik merkte nu pas dat er een soort schor randje aan zijn stem zat, wat waarschijnlijk kwam, doordat hij een hele avond had staan zingen.
Ietwat aarzelend drukte ik een kus op zijn wang, kort, vooral als een soort vriendschappelijk gebaar, maar toch zag ik hoe zijn wangen vervolgens lichtrood kleurden. Ik glimlachte een beetje.
Een beetje lol maken, slapen op de bank, wat onschuldig geflirt en misschien een enkele kus, dat kon toch geen kwaad? Zolang het ik het maar niet veel verder liet komen dan dat, bedacht ik me, vlak voordat ik op de bank in slaap viel.

Reacties (5)

 • LostGirl97

  haha lol

  6 jaar geleden
 • Sketch

  Nou doe dan nog maar een stukje! hihi

  6 jaar geleden
 • Lancome

  M'n telefoon heeft dus besloten m te flippen als ik een kudo wil geven.
  Dit keer, zal ik vechten tot die kudo gegeven is(A)

  6 jaar geleden
 • Walkure

  Damn, jij bent on fire vandaag. Niet dat je me hoort klagen dat er zoveel stukjes volgen : D
  & oh Jay toch, natuurlijk zal je het verder laten komen, darling.

  6 jaar geleden
 • Yestherday

  Geweldig!!
  Ik hou echt van dit verhaal~
  x

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen