Foto bij Choice 149

"Klootzak!", sis ik. "Mijn hele jurk verpest."
"Sorry, sorry Juul, ik zag je niet aankomen en iemand botste tegen mij op, en toen wilde ik uitwijken en toen kwam ik tegen jou aan...", begint hij te ratelen. Wie noemt mij Juul? Ik kijk op en zie dat Louis om zich heen zoekt en al gauw wat servetjes gevonden heeft.
"Louis?", vraag ik zacht wat hij waarschijnlijk niet hoort. Even ben ik van mijn stuk gebracht. Wat doet Louis hier? En waarom botst hij nou net tegen mij op? Met een aantal servetjes wilt hij het al schoonmaken en raakt per ongeluk mijn borst aan. Er gaat een schokje door me heen en Louis kijkt me verontschuldigend aan. "Ik doe het wel zelf", zeg ik en ik pak de servetjes over. Ik dep op mijn jurk waar het bier helemaal over heen zit, en wat dan nog meer wat Louis in zijn handen had.
"Sorry. Ik zag het echt niet...", ratelt hij weer.
"Het is niet zo erg", stel ik hem gerust. Het is wel erg, maar dat ga ik hem niet zeggen.
"Jawel. Ik heb over je hele jurk gemorst."
"Maakt niet uit. Dat gaat er wel uit als het een keer in de was geweest is", zeg ik hem als ik het schoon, of tenminste droog, probeer te deppen en te vegen.
"Uh, oke", zegt hij wat ongemakkelijk. "Hoe gaat het verder?"
"Best goed. Druk, maar goed", antwoord ik als hij me nog een paar servetten overhandigt. We zijn inmiddels al naar de bar gelopen voor nog een doekje.
"Druk?"
"Werk en dat soort dingen. En met jou?", vraag ik.
"Rustig." Ik lach terwijl ik ook het bovenste deel nu droog veeg.
"Rustig?"
"Ja, alles gaat z'n gangetje. Niet precies hoe ik het allemaal wil, maar het gaat", zegt hij wat vaag.
"Beter dan de vorige keer in Doncaster?", vraag ik.
"Ja, minder stress", glimlacht hij. Er komt tenminste een glimlach vanaf. Zou het dan toch die vriendin zijn? Ex-vriendin volgens Edward.
"Goedzo!", glimlach ik. "Niet meer overhoop?"
"Nah, beetje, maar daar ga ik nu niet over klagen", wuift hij het weg. Kan ik me voorstellen. Sta je in een club, ga je over je problemen praten. Nee, juist niet. "Je bent toch zeker niet alleen hier?"
"Nee, met Edward en Eloise", antwoord ik. Ik geef het doekje terug aan de barman en bedank hem ervoor. Mijn jurkje is in ieder geval niet echt nat meer, maar er is duidelijk wel een plek te zijn. Fijn! De volgende keer halen Eloise of Edward het drinken.
"Ooh, gezellig! Edward woont trouwens bij mij in de straat"
"Ja, Dat had ik gemerkt", lach ik.
"Echt?"
"Ja, ik zag je toen ik naar Ed ging."
"Oh, zei je niet even hoi?", lacht hij.
"Je was in gesprek met iemand anders", laat ik het zo maar zeggen. Ik zal maar niet zeggen dat het die ruzie was.
"O, de volgende keer mag je wel langs komen om hoi te zeggen", glimlacht hij.
"Zal ik zeker doen", verzeker ik hem.
"Ja"
"Dus..."
Ongemakkelijk hangt er een beetje een stilte tussen ons. Ik speel wat met een bierviltje dat op de bar ligt. "Ik ben je nu wel een drankje verschuldigt aangezien ik je truitje heb verknoeid."
"Ah, maak je geen zorgen", wuif ik het weg. Hij hoeft me echt geen drankje te kopen.
"Bier? Tequila? Breezer? Cosmopolitan?" Ik bijt even op mijn lip. Als hij blijft aandringen doe ik het toch maar.
"Cosmopolitan. Ik moet wel nog stylish blijven, ook met deze outfit", wijs ik op mijn jurk. Louis ziet de humor er wel van in en kan er ook om lachen.
"Een cosmopolitan voor deze mooie dame en een biertje voor mij", bestelt Louis bij de barman. Ik probeer niet te blozen, dus kijk de andere kant op en doe alsof ik het niet gehoord heb.

Ik met een cosmopolitan, die ik van Louis gekregen heb, en nog twee biertjes voor Eloise en Edward, loop ik met Louis weer tussen de mensen door. Nu kom ik wel met succes bij Edward en Eloise aan.
"Oeps, even op haar letten", verontschuldig ik me tegenover Louis als ik naar Eloise wijs, die duidelijk de weg een beetje kwijt is.
"Dat lijkt me ook", lacht hij.
Eloise grist het al uit mijn handen en schiet het achterover alsof het een shotje is. Blijkbaar hebben Louis en ik erg lang gekletst en heeft Eloise in die tussentijd goed doorgedronken. "Oooh, Louis en Juliet. Wat deden jullie samen?", grijnst ze.
"Je bent dronken", concludeer ik.
"Juul, wat heb je met je jurk gedaan?", lacht Edward.
"Ja, dankjewel. Fijn dat je lacht. Louis heeft het verkloot", lach ik terwijl ik Louis even plaag. Hij port me in mijn zij en kijkt me quasi verontwaardigd aan.
"Het was jou bier", grijnst hij. Hij is ook echt geen steek veranderd. Nog steeds zijn plagende opmerkingen en zijn gegrijns altijd. Ik lach even en wuif het weg. Het valt wel mee. Ik dans en beweeg weer wat mee op de muziek zoals daarstraks en neem een slokje van mijn cosmopolitan. Plots voel ik twee handen op mijn heupen en ik weet zeker dat die van Louis zijn. Hij staat niet meer links van me, niet voor me, niet rechts, dus moet hij wel achter me staan. Ik laat het gewoon gaan en dans verder.

Amuserend kijken Edward, Louis en ik toe hoe Eloise dronken is en de raarste dingen doet. Wanneer ze op een verhoging springt en wild begint te dansen komen Ed en ik in actie.
"Eloise!" We trekken haar naar beneden, voordat ze dadelijk zelf niet meer op haar benen kan staan en omvalt.
"Wooah! Wat is het gezellig!", gilt ze uit. Ik rol met m'n ogen als ik Edward aan kijk en hij doet precies hetzelfde.
"Laten we gaan", besluit hij. Ik stem er meteen mee in. We slepen haar mee, maar het heeft niet echt veel zin, wat haar benen lopen niet mee dus krijg je het resultaat dat ze op de grond valt. Haar rokje kruipt daardoor omhoog, en een hak is uit. Edward denkt niet na en gooit haar al om zijn schouder. Snel trek ik haar rokje omlaag zodat ze er niet onder kunnen kijken, en neem haar schoen mee. Louis staat er lachend bij.
"Gaan jullie naar huis?"
"Ja", antwoord ik. Louis loopt mee naar buiten waar ik al een taxi wil bellen.
"Ze blijft echt niet alleen vanavond!", zeg ik tegen Edward. "En bij mij kan ze niet slapen, want we hebben nog geen logeerkamer en Aaron moet morgen werken."
"Ze komt wel met mij mee vanavond", zegt Edward.
"Is goed, wat is het nummer van de taxi?", vraag ik.
"Zal ik jullie anders brengen? Ik moet ook naar huis, en het ligt toch in dezelfde straat", oppert Louis. Edward en ik wisselen een blik uit. Waarom ook niet. Ik heb toch geen contant geld meer voor de taxi.
"Graag", antwoord ik. We lopen met z'n allen naar de parkeergarage en Edward draagt nog steeds Eloise. Louis auto is al in de verte te zien en wanneer ik instap kijk ik even rond. Louis' auto. Wat we daar allemaal niet in gedaan hebben... Edward zet Eloise naast mij neer achterin en stapt zelf voor in.

"El, geen gekke dingen meer doen", waarschuw ik haar als ze bij Edward op de logeerkamer ligt en allemaal grapjes aan het vertellen is.
"Het komt wel goed", stelt Edward me gerust. "Ga maar."
"Oke, dankje Ed", zeg ik als ik hem een knuffel geef. Dan ga ik met Louis naar buiten en steken we de straat over. Hij woont tegenover, een paar huizen verder.
"Echt weer Eloise. Ze groeit volgens mij nooit op", zeg ik. Louis lacht en ik kijk hem aan.
"Komt nog wel, alleen gaat het bij sommige wat langzamer."
"Ja, net haar broer", kuch ik waardoor Louis harder moet lachen. We stoppen voor zijn huis en ongemakkelijk staan we stil.
"Zal ik je thuis brengen?"
"Eh, nee, dat hoeft niet. Ik bel wel een taxi of zo", wuif ik het weg.
"Oke. Het was fijn je weer gezien te hebben", glimlacht hij.
"Ja, insgelijks." Een beetje onhandig geven we elkaar een knuffel. Hij heeft z'n sterke armen om me heen geslagen en houdt me iets te lang vast. We maken ons weer los van elkaar en ik geef hem gauw een kusje op zijn mondhoek. Ik wil van hem weg stappen, maar hij trekt me aan mijn hand terug en zoent me. Zijn lippen die ik al veel te lang niet meer gekust heb schuren over die van mij, en zijn tong moet die van mij weer opnieuw verkennen. Het bezorgt me kippenvel over mijn hele huid.
"Je kan ook hier blijven", prevelt hij tegen mijn lippen.

Lekker lang hoofdstuk voor jullie:)
Is she gonna say yes or no? (dat is weer een choice, hehe, nu voel ik me weer geniaal omdat ik die titels zo gekozen heb). Hmmm. Vrolijk pasen iedereen! Let's try to get 100 kudo's agaiiiin:)En jullie mogen weer nieuwe vragen stellen voor een Q+A, als jullie een deel 2 daarvan willen

Reacties (67)

 • Gunderson

  hmmm
  Iets in me zegt NEEEEEEEEEE ga niet vreemd!
  en iets YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

  4 jaar geleden
 • Summerday

  Ik had al zo een vermoeden toen ik die gif zag bovenaan. ZEG JAAAAA JUUL ZEG ZEG ZEG ZEG ZEGG JAAAAAAAAAAAAAAA. ze MOETEN gewoon weer bij elkaar komen!!

  6 jaar geleden
 • agirlx

  oo good! ze gaat vreemd ..

  6 jaar geleden
 • AnkePayne

  aaaaaaaaaw ze moeten echt samen zijn!

  6 jaar geleden
 • Reinlicious

  Juliet, ZEG JA. Laat die saaie aaron gewoon.=)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen