Foto bij 0.85

And I see you going
Going away from me
There's nothing I can do
And as you're walking,
I am standing still

So you take my heart with you

Toen ik mijn gate in het oog kreeg, kon ik een angstgeluidje niet onderdrukken. Ik voelde de tranen omhoog komen en ging zo dicht mogelijk tegen Harry aanleunen. Zijn warmte omarmde me. Mijn vrije hand sloeg ik om zijn gespierde bovenarm heen en ik liet mijn wang ook daar tegenaan leunen. Ik voelde de warmte van zijn hand de mijne omsluiten.
Ik merkte dat, hoe dichter we bij de gate kwamen, hoe langzamer Harry ging lopen. Een voor een glipten de tranen uit mijn ogen en biggelden ze over mijn wangen. Ik wilde niet gaan. Ik wilde Harry niet verlaten en ik wilde mijn hoofdstuk met hem niet afsluiten.
Zonder enig geluid keek ik omhoog naar de jongen met de bruine krullen. Zijn kaakspier verstrakte, wat betekende dat hij zichzelf wilde verhullen te huilen. Ik begroef mijn gezicht in de mouw wat zijn arm omhulde en maakte het daarmee nat.
Medelijdende blikken waren me niet ontgaan. Vanaf verschillende richtingen en verschillende mensen zag ik ze naar ons kijken. ‘Ach, een jong koppel wat elkaar waarschijnlijk een maand niet kan zien!’ zouden ze denken. Nou, het was dus wel wat langer dan een maand...
Mijn hart sprong in mijn keel toen ik opeens mijn gate recht voor me zag. Ik slikte en liet Harry los, waarna ik tegenover hem ging staan.
“Well... I guess this is it.” mompelde ik schor. De tranen biggelden nog steeds over mijn wangen en mijn zicht was troebel.
Plotseling tilde Harry me op waardoor ik automatisch mijn benen om zijn middel sloeg. Hij had één arm en hand onder me heen geslagen en met zijn andere hand streelde hij liefdevol langs mijn gezicht, terwijl zijn ogen de mijne geen moment verlieten.
“You are a very special woman to me, my dear. I love you.” mompelde hij. Diepte en emotie was in zijn stem te horen. Tranen ontstonden in zijn ogen en eentje glipte eruit. “No, don’t cry.” smeekte ik terwijl bij mij zelf de tranen over mijn wangen biggelden. “It’s my fault. If I had used a condom, none of this shit would’ve happened.” Zijn verstikte stem was nauwelijks verstaanbaar.
Ik slikte en schudde verwoed mijn hoofd. “No, it’ll never be your fault. Never.” zei ik terwijl ik mijn armen om zijn nek sloeg en mijn gezicht in zijn nekholte begroef. Mijn lippen kneep ik samen. Als ik hem nu nog zou vertellen wat ik wist, wat ik hád, zou hij er aan onderdoor gaan. Dat wist ik zeker.

“Flight at 1:30- passengers please check in as soon as possible. In a few minutes the gate will be closed. Thank you.”

Met een zucht trok ik mijn hoofd terug en liet ik mijn wang tegen die van Harry aanleunen. “I’ve got to go.” mompelde ik, terwijl ik mijn lippen zijn wang liet ontmoeten voor een kus. Harry knikte en liet me langzaam zakken. Mijn tenen, en later mijn hielen, kwamen weer op de grond te staan. Ik keek even omhoog naar Harry, wiens ogen zich onvermijdelijk op mij gericht hadden. Toen sloeg ik mijn armen om zijn middel heen en drukte mezelf tegen de jongen aan. Mijn neus zat nu in het leer van zijn jas.
Ik maakte mezelf los, legde mijn handen om Harry’s wangen en trok hem naar beneden, naar mij toe. Mijn lippen ontmoetten de zijne, voor een laatste keer.
Zonder nog naar zijn gezicht te kijken, trok ik me terug. Met een laatste kneepje in zijn grote hand draaide ik me om, pakte ik mijn tas en liep ik weg. Omdraaien deed ik niet meer.

Reacties (6)

 • Tumblah

  Ik was aan t wachten op een nieuw hoofdstuk van het vervolg, maar die kwam niet dus ik ben weer opnieuw met dit verhaal begonnen en moet weer net zo hard huilen als toen ik dit voor het eerst las, damn.

  Trouwens, je writing skills zijn echt vooruit gegaan gedurende dit verhaal, goed bezig!:)

  xx

  5 jaar geleden
 • Subdivisions

  Oh mijn god. Het is 1:50 en ik lig hier jankend je verhaal te lezen! Okay ik ga verder met deel 2 C:

  6 jaar geleden
 • xMissMarije

  Mooi verhaal en ook goed geschreven.

  6 jaar geleden
 • AnkePayne

  Neeeeeeeeeeee !!

  6 jaar geleden
 • Lootus

  Neeeeeej, waaaarooooom ????? Ze zijn zoooo geweldig samen ): NOOOO

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen