Foto bij Thirty Three. 16+

Opgepast: dit hoofdstukje gaat verder dan kussen alleen. Lees het op eigen risico.

Harry Edward Styles.

De kus die zo liefdevol was begonnen veranderde al snel in verhitter aanrakingen waar één en al lust van afsprong. Het was voor mij de eerste keer dat ik dit gevoel bij iemand had, maar nooit had ik gedacht dat dit gevoel zo geweldig zou zijn.
Met mijn handen die tegen haar heupen aanlagen begeleidde ik haar richting mijn bed waar ze zonder de kus te verbreken zich liet vallen op de matras. Haar vingers had ze in mijn haar laten verdwijnen terwijl haar benen me alleen maar dichter tegen haar aandrukte zodat ik recht boven haar hing.
Zwaar ademend liet ik haar lippen na een tijdje weer los en liet ze afleiden naar haar nek waar ik af en toe een kus drukte op haar huid. Elena hield ondertussen de rand van mijn broek stevig vast terwijl ze met haar onderlichaam tegen de mijne aan schuurde. Gedempte kreunen verlieten mijn lippen voordat ik deze recht op onder haar oor plaatste en begon te zuigen.
Opgewonden door haar zachte kreetjes van genot begon ik zelf tegen haar lichaam aan te schuren waardoor Elena het niet langer uithield en zo snel ze kon aan mijn broekknoop begon te trekken, als teken dat deze uit moest. In de plaats van haar te helpen liet ik mijn handen afglijden naar haar kleed die ik voorzichtig naar beneden duwde terwijl Elena mijn broek de kamer in gooide.
Zwaar ademend keek ik recht in haar ogen toen mijn warme huid de hare aanraakte toen ik me terug boven haar liet zakken. Haar benen liet ondertussen terug op mijn achterste vallen zodat ze onze omhelzing alleen maar kon verstevigen.
“Ben je zeker dat je dit wilt?” vroeg ze al hijgend van al de opwinding die door haar lichaam stroomde. Zelf zoekend naar mijn woorden staarde ik recht in haar helder blauwe ogen voordat ik mijn lippen zacht tegen de hare aandrukte.
“Ik wil niks liever.” Fluisterde ik uiteindelijk wat me een vrolijke glimlach opleverde van Elena voordat ze de rollen omdraaide. Met een snelle beweging draaide ze ons om waardoor ze recht over me kwam hangen. Hierdoor kon ik voor de eerste keer haar prachtig lichaam zien toen ze haar bh veel te langzaam uitdeed. Ik kon voelen hoe mijn mond open viel door het pracht dat ze me liet zien voordat ik recht kroop zodat onze lichamen weer tegen elkaar aangedrukt waren terwijl Elena nog altijd op mijn schoot lag. Mijn linkerhand liet ik afgeleiden naar haar blote rug terwijl mijn andere hand een paar blonde lokken van voor haar gezicht wegveegde.
“Je bent zo mooi.” Fluisterde ik met een lichte blos op mijn wangen toen ik mijn rechterhand op haar wang legde. Een prachtige glimlach verscheen al snel door mijn woorden op haar lippen die zacht opgezwollen waren van al de kussen die we al gedeeld hadden.
Voorzichtig nam ze mijn hand vast en verstrengelde uiteindelijk onze vingers met elkaar terwijl ze me met haar andere hand langzaam aan weer naar achter duwde. Door de plotse beweging vielen me sneller dan we verwacht hadden terug op de matras waardoor Elena’s blonde lokken langs mijn hoofd hingen terwijl haar gezicht nog maar een paar centimeter van de mijne verwijdert was. Een zachte giechel verliet haar lippen toen haar onderlichaam voelde hoe gespannen mijn boxer wel niet stond, maar je zou van minder als je dit prachtig schepsel boven me zag hangen.
“Je bent geweldig, Haz.” Fluisterde al bijtend op haar onderlip om me vervolgens weer om te draaien zodat ik weer boven haar hing. Breed grijnzend door haar woorden drukte ik een liefdevolle kus op haar lippen die al snel uitgroeide tot een kus vol lust en verlangen.
Ik kon voelen hoe Elena’s handen langzaam onder mijn boxer verdwenen en daar bleven rusten op mijn achterwerk waar ze af en toe speels in kneep. Alleen werd ik hierdoor alleen maar opgewondener van waardoor ik al snel niet meer genoeg had van het tegen elkaar aan schuren. Mijn hand dat nog altijd op haar rug lag liet ik uiteindelijk afgeleiden naar haar slipje die ik met wat hulp van Elena zelf uit trok. Ook Elena liet er geen gras over groeien en al snel lagen we beide naakt boven op elkaar.
Zenuwachtig keek ik naar het prachtige meisje onder me toen ik besefte dat dit het moment was. Dit zou de nacht zijn dat ik mijn maagdelijkheid zou verliezen aan het mooiste meisje dat ik ooit op deze planeet was tegengekomen. Daarom verbaasde het me niks dat ik met trillende handen moeite had om mijn nachtkastje open te trekken waar ik een tijd geleden voor de zekerheid een voorraadje condooms had verstopt. Ik kon voelen hoe Elena naar me staarden toen ik de verpakking niet open kreeg waardoor ik alleen maar harder begon te trillen.
“Harry.” Langzaam legde ze haar handen op de mijne en keek me doordringend aan toen ze mijn blik eindelijk kon vangen. “Je moet je niet te veel zorgen maken. Je kunt nog altijd stoppen moest je het niet willen.”
“Neen, dat is het niet. Ik wil dit. Ik wil dit zo graag, maar ik heb gewoon schrik dat ik het ga verpesten.” Bekende ik op een nerveuze toon waarom Elena me haast bezorgd aankeek voordat ze mijn gezicht aan beide kanten vastgreep.
“Je zult dit nooit verpesten, Harry. Je hebt tot nu toe me al veel meer liefde laten zien dan wie dan ook en dat zou je nooit kunnen verpesten. Je moet stoppen met zo na te denken en gewoon te laten zien dat je dit wilt.” Fluisterde ze tegen mijn lippen voordat ze me een kus vol liefde gaf. Genietend van het feit dat ik het blijkbaar toch goed deed, scheurde ik tijdens de kus de verpakking en streek met gemak de condoom rond mijn erectie. Een rilling liep voor een seconde over heel mijn lichaam door de koude textuur rond mijn kloppend lid voordat ik deze langzaam en voorzichtig richting Elena’s opening trok.
Vragend om toestemming verbrak ik de kus en keek zo recht in haar ogen. Een glimlach sierde haar lippen terwijl ze zacht knikte als teken dat het oké was. Bijtend op mijn onderlip voor het onbekende stootte ik zeer langzaam naar binnen en kon samen met Elena een kreun niet onderdrukken. Nooit had gedacht dat het zo goed voelde om een lichaam rond mijn erectie te voelen, maar toen ik langzaam aan begon te bewegen kon de kreunen al lang niet meer inhouden. Dit voelde gewoon hemels.
Pas toen ik voelde hoe Elena met heel haar lichaam begon mee te bewegen met mijn ritme merkte ik dat ik het blijkbaar toch niet zo slecht deed als ik verwacht had. Hierdoor durfde ik al snel het tempo op te drijven waardoor Elena bijna begon te krijsen toen ik dieper en sneller bij haar naar binnen kwam.
Hierdoor kon ik zelf al snel voelen hoe ik dichter en dichter bij mijn hoogtepunt begon te geraken. Luid kreunend liet ik mijn hoofd in Elena’s nek vallen om zo mijn erectie wat kon veranderen van richting en blijkbaar was dit een goede zaak want bij de eerste stoot riep Elena zo luid mijn naam dat ik bijna klaar kwam in haar.
“Harry, ik…” begon ze langzaam en met een knik en een kreun gaf ik aan dat ik even ver als haar zat. Het duurde uiteindelijk nog geen minuut of ik voelde hoe Elena’s lichaam volledig opspande om vervolgens mijn naam zo luid te roepen dat ik zeker was dat de buren haar konden horen. Voor mij was deze plotse opspanning rond mijn lid genoeg om zelf ook met een luide kreun klaar te komen in het diepste van Elena’s onderlichaam.
Al hijgend reed ik mijn orgasme uit voordat ik me uit Elena trok en me uitgeput naast haar liet vallen. Met moeite door de vermoeidheid die door mijn lichaam stroomde lukte het me om de condoom van mijn slapend lid te trekken en vervolgens deze met een knoopje in mijn prullenmand te gooien.
“Wow.” Hoorde ik Elena naast me zuchten voordat ze haar hoofd op mijn bezweten bovenlichaam liet vallen. Net als bij mij plakte haar haren tegen haar lichaam aan terwijl ze probeerde om haar ademhaling weer rustig te krijgen.
“Inderdaad.” Mompelde ik even vermoeid terug maar trok Elena toch nog wat dichter tegen me aan.
“Ik hoop dat je nu geen spijt hebt dat je je eerste keer met mij hebt gedeeld?” Fronsend keek ik op naar haar vragend blik en begon direct hardnekkig mijn hoofd te schudden.
“Helemaal niet. Ik zou me geen betere persoon kunnen indenken dan jij.” Een brede glimlach verscheen op haar lippen voordat ze haar hoofd weer op mijn borstkast liet vallen en haar ogen sloot.
“Goed, want ik ben niet meer van plan om je nog te laten gaan.” Mompelde ze tegen mijn huid aan waardoor ik nu de persoon was die een brede grijns niet kon onderdrukken. Hoe kwam het toch dat ik zoveel geluk had in de liefde?


Sorry dat het weeral een tijdje duren maar ik heb om eerlijk te zijn serieus zitten sukkelen met dit hoofdstuk. Ik hoop dat jullie het goed vinden.

Reacties (14)

 • YourLittleEl

  cuties!

  8 jaar geleden
 • Arientis

  Wow, echt fantastisch geschreven. En ze zijn zo lief samen :3 N'aaahw :3
  Je krijgt een kudo van mij (: en snel verderrr :3 xxx

  8 jaar geleden
 • SamDonoghue

  GOED? Dit was ZALIG!!!! xx

  8 jaar geleden
 • HORANHORAN

  snel verder(H)!

  8 jaar geleden
 • Kieran

  awhh echt lief. snel verder! c:

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen