Foto bij Choice 150

Zijn grijsblauwe ogen fonkelen en kijken me speels aan. Ik antwoord niet op zijn vraag. Ik verlang alleen maar naar zijn lippen en veel meer. Nu ik zijn lippen weer geproefd heb, verlang ik zo erg naar hem. Het is onweerstaanbaar. Met mijn handen in zijn nek trek ik hem weer naar me toe en kus ik hem weer. Dat lijkt me toch een erg duidelijk antwoord ook al zeg ik geen woord. Hij kust mijn bovenlip, vervolgens mijn onderlip en glijdt daarna met zijn tong tussen mijn lippen door. Ze ontmoeten elkaar weer. Na twee aanrakingen met elkaar stoppen we weer en kijken we elkaar kort aan. Ik kan hem echt niet weerstaan. We trekken ons weer naar elkaar toe en beginnen weer hetzelfde maar nu een stuk heviger. Ik woel door zijn haar als we heftig met onze lippen en tongen spelen. Het is alsof ik een boost van adrenaline krijg ineens, maar het is een iets ander gevoel. Een beter gevoel! Louis leidt me mee naar de voordeur en haalt zijn sleutel tevoorschijn. Wanneer hij de deur open probeert te maken kus ik hem overal in zijn nek. Ik bijt zachtjes op zijn oorlel. Dit moet hem zó opwinden! Louis duwt de deur open en ik zet een paar passen achteruit om binnen te lopen, terwijl onze lippen weer op elkaar liggen. Ik trek Louis aan zijn kraag mee naar binnen. Of duwt hij me? Het is in ieder geval duidelijk dat we beide hetzelfde willen. Louis schopt de deur achter zich dicht en duwt me tegen de muur op. Ik krijg echt maar niet genoeg van hem. Ik wil meer, meer, meer! Meer van Louis, meer van hem, van...Argh! Ik niet eens meer helder nadenken. Ik wil hem!
Ik schop mijn dure hakken uit, die nu niet meer belangrijk zijn en ineens ben ik een stuk kleiner dan Louis. Het kan hem echt niet veel schelen want hij blijft me hevig door zoenen. Zijn handen liggen achter mijn hoofd en hij woelt door mijn haar. Plots stopt hij en kijkt hij me van een paar millimeter afstand aan.
"Kom mee", fluistert hij zacht. Hij zoekt mijn hand, verstrengelt zijn vingers met die van mij en trekt me mee. We rennen de trap op naar de eerste verdieping waar Louis me een willekeurige, waarschijnlijk zijn slaapkamer, in leidt. Tijd om rond te kijken of whatever heb ik niet, en wil ik ook niet nemen. Louis trekt mij al weer naar zich toe en we zoenen elkaar weer. Zijn handen verkennen en vliegen over mijn hele lichaam en weten niet waar mij vast te houden. Over mijn bovenbenen, mijn kont, mijn rug, mijn schouders, mijn armen, mijn zij. Overal! Hij probeert de rits open te krijgen, maar als het hem niet snel genoeg gaat draait hij me om. Hij gooit m'n haar naar de rechterkant en kust me hevig in mijn nek terwijl hij de rits van mijn jurkje open maakt. Gelukkig zuigt hij nergens in mijn nek en word ik ook niet gebrandmerkt met een zuigzoen. Mijn jurk valt op de grond en Louis begint al aan mijn bh bandjes. Ik draai me snel om en neem het van hem over. Ik duw hem naar achter waar door hij op zijn bed valt en hij naar achter kruipt. Ik kruip over hem heen en kom boven hem hangen. Met fonkelende ogen kijkt hij me lustig en amuserend aan. Eerst trek ik zijn sokken en schoenen uit en kruip langzaam nog wat meer bij hem naar boven. Zijn broek staat strak en ik wiebel even met mijn wenkbrauwen waardoor Louis begint te grijnzen. Na wat geprutst te hebben aan zijn gesp is de riem los en trek ik zijn broek uit. Lipbijtend kijk ik van zijn boxers naar boven waar te zien is dat hij steeds meer opgewonden wordt.
"Niet op je lip bijten, zucht hij.
"Waarom niet?"
"Omdat je me hartstikke wild maakt", is het antwoord. Langzaam verschijnt een grijns op mijn gezicht. Ik kom boven zijn gezicht hangen en bijt extra sexy en extra geil op mijn lip. Het maakt hem inderdaad hartstikke gek. Hij duwt me van zich af en schiet overeind. Nu domineert hij, duwt hij me in het bed en komt boven mij hangen. "Je was gewaarschuwd", fluistert hij zwoel. Ik grijns en trek aan zijn shirt om het over zijn hoofd te trekken en het vervolgens ergens anders naar toe te gooien. Zijn haar zit nu helemaal door de war en door die grijns daaronder, is hij alleen nog maar sexier. Nooit geweten dat verlangens zo groot konden zijn. Hij schuurt met zijn erectie tegen me aan en maakt ondertussen ook mijn bh los. Ik trek hem weer naar me toe en zoen hem weer.

Na wat voorspel waar niet veel meer voor nodig was komt Louis bij me naar binnen. Met een flinke diepe stoot zoals Louis dat doet waardoor ik meteen een kreet slaak, die ik nog een beetje probeer te onderdrukken.
"Je mag zo hard schreeuwen als je wilt", fluistert Louis zwoel bij mijn oor. Mijn mondhoeken krullen omhoog ennik bijt hem weer kort in zijn oorlel.
"Jij ook", fluister ik zwoel terug. Met weer een flinke diepe stoot, stoot hij weer in me. Dit keer kreun ik echt luid waardoor er bij Louis een grijns weer verschijnt. Ik trek hem weer naar me toe om hem weer te zoenen als hij nu op ritme beweegt. Onze tongen spelen een vurig spelletje waar onze kreunen ook bij vrij komen. Het gevoel van spanning dat zich opbouwt wordt als maar heviger en ik wil meer. "Harder Tomlinson", sis ik. "Dieper. Sneller", beveel ik. Hij doet wat ik hem zeg en het wordt alleen nog maar beter. Ik klamp me vast aan het laken en de matras wanneer hij me ook nog in mijn nek gaat kussen. Dit is echt te veel. "Lou, ik..." Ik kom niet uit mijn woorden wanneer ik weer hard kreun door een diepe stoot. Het zijnn niet alleen de geluiden van mij die het stille huis opvullen, maar ook de kreunen van Louis, die het niet lang meer houdt. Nog een diepe stoot en ik laat alles gaan. "LOU!", roep ik uit. Dat was mijn hoogtepunt en het beste ooit.

Dikke porn hiero, haha. Waarschijnlijk geen verder hoofdstuk meer vandaag aangezien ik nog een groot deel van mijn PO van geschuedenis moet maken wat ik morgen moet inleveren, en ik vanmiddag ook nog weg ga. Misschien kan ik nog een hoofdstuk schrijven als ik tijd heb, maar ben bang van niet. Dankjewel voor de vele kudo's gisteren. Made me so happy! Kudo's voor dit geweldige hoofdstuk van vandaag? And opinions please haha

Reacties (55)

 • AloneWithMe

  Volgens mij heeft One Direction dit verhaal gelezen...
  It's 4am, and I know that you're with him
  I wonder if he knows that I touched your skin

  En dan Louis
  And if he feels my traces in your hair
  I'm sorry love but I don't really care

  'Cause we're on fire, we're on on fire
  We're on fire now

  5 jaar geleden
 • Summerday

  Aaron. Prullenbak. Nu! Welcome back Lou!(lol)(dance)(flower)(H)(K)

  6 jaar geleden
 • AnkePayne

  aaaw die zijn voor elkaar gemaakt!

  6 jaar geleden
 • Incalescent

  YESSS o god ik hoop zo erg dat ze weer bij elkaar komen....weg met je Aaron....ik mag hem niet......hij is niet zo cool als Louis:)

  6 jaar geleden
 • niallertje77

  Yeah yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes!!!!!! En nu ken aaron opzouten

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen