Foto bij Chapter 48

Zayn is jaloers.................. wat vind jij ervan? Laat het weten, hieronder! En kudo's zijn ook zeker welkom! xoxo

Chapter 48.
G
elijk na de les liep ik naar Liam toe. Niall, ik, Louis en Harry hadden ons best gedaan niet te enthousiast te doen, maar één andere gast uit onze klas die ook geselecteerd was had de hele tijd de klas doorgedanst. Dat maakte het voor Liam nou niet echt beter. 'Liam?' Vroeg ik, hij draaide zich naar me om en ik sloeg gelijk mijn armen om hem heen. 'Sorry.' Zei ik. 'Het is niet jouw schuld.' Mompelde hij. 'Het ging gewoon slecht. Ik deed mijn best ook niet echt, mijn gedachtes waren bij andere dingen.' Zei hij. 'Andere mensen?' Vroeg ik voorzichtig. 'Onder andere.' Zei hij schuldig, en ik wist gelijk dat Niall daar ook bij had gezeten. 'Je kunt altijd met me praten, oké?' Hij knikte. 'Dat weet ik.' Ik glimlachte. 'Hoe ging het eigenlijk bij Dani, gisteren?' Vroeg ik, weer serieus. Hij haalde zijn schouders op. 'Niet zo goed. Ze wilde de deur niet opendoen, toen heb ik er een uur gestaan en deed ze alsnog de deur open. Gelukkig. Ze liet me binnen, ik bood mijn excuses aan en probeerde haar te knuffelen, maar ze wilde er niks van weten. Ze zei dat ze 'even rust nodig had'. Ik vat het maar op het nu uit is.' Zei hij. En voordat ik er nog iets over kon zeggen, was hij al weggelopen. Op één of andere manier voelde ik me heel schuldig. Ik pakte Niall van hem af, terwijl ik me daar helemaal niet schuldig voor hoefde te voelen, ik pakte misschien wel zijn plek uit het voetbalteam af en Danielle zag hem ook al niet staan. 'Liam!' Riep ik nog, want ik kon hem nog zien in de verte. Hij reageerde niet. Hij bleef doorlopen en voor hij de hoek om ging, trapte hij tegen de kluisjes aan. Zijn woede werd met de dag groter, maar ik kon er niks aan doen. Het team zat vol, als ik bij de trainer ging smeken om een plek voor Liam, want dan zou ik de plek van iemand anders afpakken. Niall was van mij, en dat zou hij blijven ook. Danielle was de ware voor hem, dat had hij zelf gezegd, Niall was slechts een interesse van hem. Niall hoorde bij mij, niet bij Liam. Het enigste wat ik misschien kon doen was met Danielle praten, en dat ging ik doen. Niet vandaag, want we hadden nog maar één uur en Danielle zat één klas lager dus ik zou haar sowieso niet meer zien. Misschien even, maar ik zou morgen in de pauze wel naar haar toe gaan ofzo. Ja, dat werd mijn plan. Maar wat voelde er dan zo vreselijk verkeerd aan dit alles? Was het dan toch Niall? Was ik bang dat hij naar Liam zou toegaan, als het een keer iets minder ging tussen mij en hem? En nu Liam weer tijdelijk op de markt was, kon het gewoon. Snel schudde ik die gedachte van me af, daar mocht ik niet aan denken.

Maar toen Niall aan het eind van de dag op me af gelopen kwam, keek hij ook niet zo blij. 'Wat is er?' Vroeg ik. 'Oh, ik praatte even met Liam, het is zo naar voor hem.' Ik knikte instemmend. 'Ik praatte ook met hem, toen straks.' Niall knikte en leunde tegen de kluisjes aan. 'Ga je vanmiddag met me mee naar huis? Kunnen we samen wiskunde maken.' Zei ik maar tot mijn verbazing schudde hij zijn hoofd. 'Ik ga naar Liam. Films kijken. Hij kan wel wat blijdschap gebruiken.' Ik kreeg spontaan hoofdpijn, van het idee alleen al. 'Nee.' Zei ik alleen, terwijl ik mijn hoofd schudde. 'Wat?' Ik haalde mijn schouders op. 'Zoals ik het zei. Nee. Ik wil niet dat je gaat.' Niall's ogen werden groot. 'Je bent mijn moeder niet! Hij heeft het nodig!' Gelukkig was de gang zo goed als leeg. 'Je weet dat hij je leuk vind Niall. Je snapt toch wel dat ik dat niet zo fijn vind?' Zei ik zachtjes en keek hem doordringend aan. 'Je vertrouwt me toch wel! Ik heb je verdomme net die ring gegeven, waarom zou ik vervolgens met iemand anders gaan ouwehoeren?' Hij sloeg met zijn vuist tegen de kluisjes. 'Niall...' Begon ik, maar het werkte niet. Hij was echt boos en sloeg nogmaals tegen de kluisjes. 'Stop nou eens met je jaloerse gedrag. Eerst met Josh, nu met Liam! Je weet dat jij de enige bent voor mij Zayn! Maar als het zo moet...' Hij maakte zijn zin niet af. 'Ja, wat dan?' Vroeg ik. 'Dan werkt het misschien niet.' Ik duwde beide zijn armen tegen de kluisjes aan en ging voor hem staan. 'Je hebt me net die ring gegeven. We hebben trouwplannen. En omdat ik misschien ietwat jaloers ben, wil je ermee stoppen?' Vroeg ik hem. 'Nou, wel wat meer dan ietwat.' Fluisterde Niall, maar knikte vervolgens wel schuldbewust. 'Je weet dat ik je niet kwijt wil raken aan iemand anders.' Niall knikte. 'Ik kom na Liam gelijk naar jou toe, oké?' Ik zuchtte. 'Oké dan.' Mompelde ik. 'Wees alsjeblieft niet zo jaloers. Je kan me vertrouwen, eerlijk waar.' Ik beet op mijn lip. 'Ja, dat weet ik.' Zei ik. Niall keek even om zich heen, maar toen hij zag dat er niemand in de gang te zien was drukte hij zijn lippen op die van mij. Ik kuste hem terug. Niall vertrok niet veel later naar Liam en ik naar huis. De rest van de middag zat ik tv te kijken, maar mijn gedachtes waren totaal ergens anders. Ze waren enkel bij Niall die films aan het kijken was met Liam. Wat nou als het verder ging dan alleen troosten? Gefrustreerd legde ik mijn hoofd in mijn handen. Je maakt jezelf helemaal gek, fluisterde ik mezelf toe. Niall hield alleen van mij, hoe vaak had hij dat al wel niet gezegd? Ik haalde de ring uit mijn zak en keek er naar. En glimlach sierde mijn gezicht. Het was allemaal zo slecht nog niet, dus wat had ik te zeuren?

Reacties (5)

 • Dahlias

  Niall, doe niet zo belachelijk overdreven. Maar Zayn ook, serieus, al snap ik dat van hem wel. Ik zou ook stikjaloers zijn.

  6 jaar geleden
 • xVerena

  Snel verder!
  Ik snap eigenlijk wel dat Zayn jaloers is ;p.

  6 jaar geleden
 • Unfocused

  awhh Zayn niet zo jaloers jongen...

  6 jaar geleden
 • lilarrzaill

  Zayn moet misschien toch een beetje aan zijn vertrouwen in niall werken...

  6 jaar geleden
 • LeylaP

  Ik snap wel dat Zayn jaloers, hij vertrouwd Niall wel maar Liam misschien niet zoveel als hij hoopt. Niall reageert wel overdreven:OOpgekropte woede ofzo? Haha
  Snel verder!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen