Foto bij #40 ~Jessica <3

Ik werd wakker in Louis' armen en ik zag dat zijn ogen al open waren. 'Goedemorgen prinses ik dacht dat je ging blijven slapen.' zei hij. 'Ik was moe.' zei ik. 'Ja, je bent in slaap gevallen in de zetel gisteren.' zei Louis. 'Ow.' zei ik.
'Dat geeft niet, maar het is al 11 uur en we moeten vanavond naar de awards en we moeten ook nog naar de winkel.' zei hij. 'Pfff, kan Harry of Zayn niet gaan?' vroeg ik. 'Nee wij gaan.' zei Louis' lachend.
'Kom uit bed.' zei hij. 'Ja chef.' zei ik en Louis begon te lachen. Ik nam een douche en trok voor nu nog gewone kleren aan. 'Jongens wij gaan eerst naar de winkel ehj!' riep Louis aan de trap en nam mijn hand en we liepen naar buiten. 'Gaan we te voet?' vroeg ik verbaasd. 'Ja, we hebben niet veel nodig.' zei Louis en trok me mee richting een padje.
Toen we aankwamen aan in de winkel namen we alles wat we nodig hebben en vertrokken terug. Plots werd ik weg getrokken naar een afgelegen wegje, Louis kwam snel achter me aan en nam me vast. 'Ben jij mijn dochter?' vroeg mijn vader boos. 'Jij hebt mama in de steek gelaten ik niet!' riep ik. 'Jij hebt een relatie met een zanger!' riep hij.
'Ja en wij zien elkaar graag!' riep ik terug en ik voelde dat Louis me dichter tegen zich aan trok. 'Ik ben beschaamd in jou.' zei hij. 'Wat heb ik misdaan?' riep ik. 'Alles, jij had nooit mogen bestaan!' riep hij. De tranen sprongen in mijn ogen. 'Weet jij zelf wel wat je zegt?' vroeg Louis. 'Ik weet dat maar al te goed snotneus!' riep mijn vader.
Louis duwde me achter zich en deed een stapje naar voor in de richting van mijn vader. 'Je dochter is prachtig wie ze is.' zei hij. 'Dan ken jij haar niet!' riep mijn vader. 'Ik kan haar maar al te goed.' zei Louis boos en sloeg zijn vuist recht op mijn vader zijn gezicht. 'Nee!' riep ik luid en trok Louis terug. Het bloed liep uit mijn vaders neus en kwam kwam onze richtig uit bang deed ik een stapje achteruit en trok Louis mee.
'En moest het je intereseren je moeder heeft een ongeluk gehad en is er ernstig aan toe.' zei hij en liep terug naar de parking. 'Denk je nu echt dat ik je geloof!' riep ik nog. Louis trok me in een stevige knuffel.
'Trek het je niet aan.' zei hij. 'Dat doe ik ook niet, kom we gaan naar huis we moeten ons nog klaar maken voor vanavond.' zei ik en we stapten terug naar huis. Ik zette alles in de kast en ging toen een beetje tv kijken.
'S middags aten we snel iets en om 7 uur vertrokken we naar de award uitreiking. Ik zat tussen Niall en Louis en niet veel later ging de show van start. De volgende award was die voor beste groep en daarvoor waren ze genomineerd.
'En de beste groep is... One Direction!' riep Ed Sheeran luid. De jongens sprongen van vreugde recht en gaven elkaar een stevige knuffel en liepen snel naar voren. 'Danku iedereen en zeker de fans zonder jullie was dit niet gelukt.' zei Harry blij en kwam daarna terug naar hun plaats.
'Proficiat.' zei ik stil en nam Louis' hand vast. 'Ik hou van jou.' zei hij. 'Ik ook van jou.' zei ik en drukte onze lippen op elkaar en ik schrok toen ik een flits zag. Ik keek naar Louis. 'Nu ben je voor iedereen mijn meisje.' zei hij. Ik lachte en legde mijn hand op zijn bil.
Na de award uitreiking liep ik met Louis nog een beetje rond. 'Louis, proficiat.' zei Ed en ze gaven elkaar een knuffel. Ik bleef een beetje achter Louis staan maar hij trok me al snel terug. 'Dit is Jessica mijn vriendin.' zei hij. 'Hallo Jessica.' zei Ed.
'Hey.' zei ik. 'Ik moet nu weg, we zien elkaar later.' zei Ed en ging weg. Ik bleef heel de avond dicht bij Louis en om 3 uur vertrokken we naar huis.

Reacties (1)

  • Cliffayne

    Straks is het toch waar van haar moeder!:o

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here