Foto bij Choice 153

Ik kijk Aaron verschrikt aan, en vervolgens check ik mijn ringvinger. De ring zit er inderdaad niet meer. Ook niet aan de andere kant? Maar aan mijn linkerhand ook niet. VERDOMME!
"Mijn ring... ja.. eh", stamel ik. GODVER! FUCK! FUCK! FUCK! Wat moet ik nou zeggen? Ik ben mijn verlovingsring kwijt. Of nou ja, kwijt. Ik heb zo'n vermoeden waar die ligt, maar dat maakt het er niet beter op. Bij Louis namelijk, en dan kan ik hem een heel verhaal gaan uitleggen, wat hij niet plezant zal vinden. "Die ligt vast bij Edward", verzin ik ter plekke, aangezien Aaron denkt dat ik daar vannacht geslapen heb. Godverdomme! Ik werk mezelf zo erg de nesten in. Als ik gisteravond even helder had nagedacht, was er niks gebeurd en had ik nu ook geen schuld en spijt. En dan loog ik ook niet tegen Aaron. Ik wil helemaal niet liegen, maar ik durf het echt niet te zeggen.
"Oh, Juul, je raakt echt alles kwijt", zucht Aaron.
"Sorry, ik had hem even snel afgedaan om hem goed te laten zien, en toen heb ik hem volgens mij bij Edward op de tafel gelegd, omdat Eloise niet goed werd en moest overgeven", verzin ik helemaal. Ik ga echt door de mand vallen dadelijk. Dit kan ik toch niet vol houden? Van de ene leugen komt de andere. "Hij moet dan nog bij Edward liggen", concludeer ik. M'n mobiel die ik net weer in mijn tas gedaan heb, kan ik weer opnieuw zoeken. "Ik bel hem wel", probeer ik zo kalm mogelijk te blijven. Ik moet zeker niet panikeren, want dan krijgt Aaron nog meer vermoedens. Ik ben ook zo stom, he! Eindelijk heb ik mijn mobiel weer te pakken en bel ik Edward op.
"Juul, waarom bel je terug?", vraagt hij meteen.
"Ed, mijn verlovingsring ligt er nog", zeg ik vaag. Ik moet echt weer oppassen met wat ik zeg.
"Waar?"
"Ja, uh...", begin ik. Ik kan toch niet Louis' naam zeggen terwijl Aaron naast me staat.
"Bij Louis?", gokt Edward.
"Ja!"
"Oh, oke. Dat is dom, he", lacht hij.
"Ja, ik weet dat het dom is. Dat hoef je er niet nog eens in te wrijven", zucht ik geïrriteerd. Ik bijt op mijn nagels en krijg het echt Spaans benauwd. Ik kijk nog even naar Aaron die naar mij kijkt. Shit! Het maakt het er niet beter op.
"Louis gaat nou net weg", zegt Edward.
"Hou tegen!", roep ik snel. Hij mag niet weg gaan met mijn verlovingsring. Dan moet ik zeker weer langs Louis, en wie weet verlies ik dan weer mijn verstand.
"Ja, wacht even".
"Ik wacht", zeg ik ongeduldig. Edward gaat nu vast achter Louis aan. Wat voor een smoes ga ik nu weer bedenken voor Aaron. Dat Eloise het net wilde komen brengen bij mij op kantoor, en bedacht dat eh... ik vrij heb en... toen heeft ze het aan Edward gegeven. Dat verhaal klinkt wel goed volgens mij. Ah, shit! Dit kan toch nooit goed komen? Als het verhaal niks verraad, zal ik dat alsnog zelf doen, met mijn rode kop, of omdat ik nog ga hyperventileren of zoiets. "Louis heeft hem bij zich", hoor ik Edward plots weer. Ik laat een opgeluchte zucht over mijn lippen rollen.
"Ik kom eraan!"
"Ja, tot dadelijk!" Ik hang op en stop mijn mobiel weer in mijn tas. Aaron kijkt me vragend aan.
"Ed heeft het, op kantoor"
"Op kantoor?"
"Eloise kwam het nou net voor mij langs brengen, maar kwam er toen achter dat ik vrij was, dus ze heeft het aan Edward gegeven", leg ik uit. Ik kom niet goed uit mijn woorden van zenuwachtigheid. Ik ben zo'n slechte leugenaar.
"Zal ik je er naar toe brengen?", biedt Aaron aan.
"Ja graag."

Na nog een kwartier in de file te hebben gestaan, komen we eindelijk aan bij mijn werk. Aaron parkeert aan de stoep waar net een vrije plek is, en wanneer ik mijn riem los maak, zie ik dat Louis buiten staat te wachten. Godverdomme nee! Aaron mag het echt niet zien! Wat moet ik nu doen? Hoe ga ik dit nou weer oplossen?
"Ik ben zo terug", zeg ik. Ik stap uit en loop de trappen op vlak voor de deur. Vanuit mijn ooghoeken merk ik dat Louis mij in de gaten krijgt. Ik draai m'n hoofd niet naar hem om, maar ik wenk hem wel naar binnen. Die hint moet hij wel begrijpen. Ik stap het kantoor gebouw binnen en groet dit keer even niemand. Louis komt achter me aan, maar ik blijf stug doorlopen naar de lift waar ik op een knopje duw. Vlak voordat de deuren dicht schuiven, komt Louis nog naar binnen en zijn we met z'n tweeën. Dan kijk ik hem ook pas aan. Hij wil me kussen maar ik hou hem meteen al tegen.
"Louis, nee", zeg ik duidelijk als ik hem van me af duw,
"Wat is er?" Hij begrijpt er schijnbaar niet veel van.
"Dit kan niet", leg ik kort uit.
"Wat?"
"Dit! Ik ben verloofd. Het was gewoon een grote fout", zeg ik hem, waar hij even van lijkt de schrikken. Hier hoopte hij zeker niet op.
"Juul", wilt Louis in protest gaan, maar ik onderbreek hem weer.
"Heb je mijn ring?", vraag ik kort. Ik wil hier geen lang gesprek van maken.
"Ja, hier." Ik wil het uit Louis' handen pakken als hij het voor me houdt, maar hij trekt zijn hand weer terug.
"Louis, kom op", klaag ik.
"Één kus", stelt hij als voorwaarde, maar ik ben onverbiddelijk. Ik ben vannacht al te ver gegaan. Niet nog een keer!
"Nee, Louis. Echt niet! Geef mijn ring."
"Wat is er ineens zeg? Waarom was je al zo snel weg vanochtend?" Hij irriteert zich er duidelijk ook aan.
"Omdat dit niet kan. Ik moet gaan, en Aaron wacht buiten op me." De lift is op de 7e verdieping, en nog voordat de deuren openen, druk ik op het knopje van de begane grond.
"Dus het was allrmaal maar een grote fout? En daar gebruik jij mij voor?"
"Noem je dat gebruiken? Seks heb je niet alleen! Tenzij je bewusteloos bent, wat wij beide niet waren. En daarbij begon jij!", bits ik. "Geef mijn ring nou!"
"Een kus", probeert Louis nog.
"Nee. Geef mijn ring! Het is niet van jou! En ik ben ook niet van jou." Louis gezicht betrekt. "Kom nou", smeek ik als ik mijn hand voor hem hou. Hij moet me echt die ring terug geven! Louis kijkt even nar de grond en komt dan toch in beweging. Hij wilt me de ring terug geven. Thank god! Wanneer ik de ring te pakken heb, legt Louis zijn hand op mijn wang en kust me vlug. Kort zoen ik terug, maar wanneer ik de ping van de lift hoor, maak ik me meteen weer los van hem en stap ik uit. "Het was niet de bedoeling van vannacht. Ik denk dat het beter is als we elkaar niet meer zien." Met die woorden loop ik weg van Louis en ga ik terug naar buiten met de ring rond mijn vinger, naar Aaron die in de auto op mij wacht.

WHO WANTS LOUIS POV TOMORROW?. Jullie willen trouwens niet weten wat gebeurde maandagavond. Ik moest mijn geschiedenis werkstuk uitprinten, die meetelt voor mijn examen, was de inkt op, om half 10 's avonds. En de volgende ochtend moest ik het inleveren. Dus ik mn oom gebeld, die het uitgeprint, ging net op het einde bij hem ook de inkt op, maar hij had gelukkig alles. Dus ik sochtends supervroeg opstaan om naar hem toe te ietsen n het op te halen. Kom ik op school, valt het 1e uur ook nog uit. Zo, dat drama moest ik even kwijt.

Reacties (45)

 • Summerday

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVEEEEEEEEEE SUKKIE WAT DOE JE NOU IDIOT

  5 jaar geleden
 • AshHisBandana

  Neeee!!!! Lou en Juul horen bij elkaar!!!

  5 jaar geleden
 • agirlx

  &&ze hebben weer gekust ..

  6 jaar geleden
 • FayGreen

  Kut Aaron

  6 jaar geleden
 • AnkePayne

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen