Sarah Jane Johnson

Zayn’s lieve woorden hadden me echt goed gedaan maar ik weet dat ik hem niet kan vergeven. Niet zolang de foto van hem en dat andere meisje in mijn achterhoofd geprint staan. Ik ben er intussen achter gekomen hoe dat meisje heet, en volgens iedereen heet ze Olivia. Ik heb haar zelfs gevolgd op twitter. Als ze nu maar geen rare dingen gaat denken.. Nouja niet mijn probleem, ik ben nooit vreemd gegaan. Met al mijn spullen op mijn armen loop ik naar mijn nieuwe kamer. Deze is iets groter dan mijn oude, en er staat een 2 persoonsbed waar Niall en ik dus in slapen. Ik heb er best veel zin in, Niall is echt een toffe gast. Meteen verwelkomt hij mij met een kleine cake waar in chocolade letters opstaat; ‘Welkom in mijn kamer!’ Ik lach om zijn gekke actie maar vlieg hem dan om zijn nek. Niall is de beste.

Die avond heb ik nog lang met Niall gepraat. Heel lang zelfs. We hebben samen een plan opgezet. Ondanks dat ik Zayn heel graag terug wil, vind ik dat hij moet weten hoeveel pijn zoiets doet. Dus kwamen Niall en ik met het volgende. Vanaf morgen beginnen we steeds closer te doen, en op een gegeven moment gaan we kusjes geven en zoenen waar iedereen gewoon bij is. Ook zullen we ons na een tijdje voordoen als een ‘echt stel’, ook al hoop ik dat ik tegen die tijd weer met Zayn ben. Ik weet dat dit echt vreselijk is, maar Niall heeft het bedacht. Dus eigenlijk gebruik ik Niall niet. Maar stiekem hoop ik hiermee Zayn zover te krijgen dat hij inziet wat hij echt in me ziet, of ik serieus het meisje ben waar hij mee wilt trouwen. Want als dat echt zo is, zal hij naar me toe gaan en zijn gevoelens aan mij uitleggen. Als dat echt zo is, zal hij jaloers kijken naar elke kus die ik van Niall krijg. Ik weet dat ik eigenlijk gewoon moet vertellen hoe ik erover denk, maar ik durf gewoon echt niet. Ik ben nog steeds gebroken door het feit dat hij vreemd ging en dat ik nu geen kindje meer in me draag. Allemaal dankzij hem. Ook staat nog steeds het gevecht tussen mij en Zayn op mijn netvlies gebrand, bang dat dat zich nog een keer voor zal doen.

Na heel wat woelen kom ik toch niet in slaap. Weer hoor ik iemand over de hele smalle gang heen stommelen. Ik hoor er wat gebrabbel achteraan en vermoed dat het de stem van Zayn is. Volgens mij is hij weer dronken. Voorzichtig sta ik op en open mijn slaapkamerdeur. Teleurgesteld pak ik zijn hand vast en neem hem mee naar zijn eigen kamer, ik wil niet dat hem wat overkomt.

Ojeeeee! 7 kudo's nog een stuk xo

Reacties (8)

 • nenne98

  Het is niet eerlijk dat zij zayn de schuld geeft het slaat nergens op zij heeft het weg laten halen zayn niet. Ze zegt tegen zayn dat ze het weg heeft laten halen omdat het gen vader figuur heeft maar uiteindelijk wilt ze weer terug naar hem dus dan is er toch een vader figuur? En echt lullig trouwens dat ze het weg laat halen zonder dat ze het hem verteld. Maar pas erna. Ik had haar wel geslagen!

  9 jaar geleden
 • HaZaLiLoNi

  Dat ze close doen, ok ma die kusjes? @AyaMalik helemaal gelijk!!
  Xx

  9 jaar geleden
 • BluePearls

  nope ayaMalik ik dacht hetzelfde:D

  9 jaar geleden
 • xCarpeDiem

  Oke dit is dus zo absoluut niet slim.

  9 jaar geleden
 • AyaMalik

  Ben ik nou de enige die zo vermoede heeft dat Nialler echt iets voelt voor Sarah en die wraakzuchtige heeft bedacht zodat hij meer bij haar is.
  Dit gaat serieus worden ik voel het.

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen