Foto bij [23] What?! I'm the little sister of one of those gays?! Please kill me...

Dudes, het vorige deel is 58(!) keer gemaakt en ik heb maar 6 reacties gekregen. Dat vind ik echt veels te weinig...
Dus meer reacties, anders ga ik ook niet snel weer verder met dit verhaal...


âHé, kijk daar nou!â roept Alex en hij wijst naar de overkant van de weg, waar Georg wordt lastiggevallen door een stel fans. Ik schiet in de lach. Hij kijkt wanhopig mijn richting op en lipt âhelpâ naar me. Ik grijns en zwaai vrolijk naar hem. Dan por ik Pete.
âGaan we nog naar de skatebaan?â grijns ik. Dat laten de jongens zich niet twee keer zeggen en met veel lawaai laten we Georg achter ons om eens echt wat lol te maken!

Ik stop een stukje aardappel in mijn mond en geef tegelijkertijd Georg een harde trap tegen zijn scheenbeen. Hij schiet overeind en kijkt me woedend aan, maar ik kauw met een uitgestreken gezicht op mijn stukje aardappel en slik die door.
Zeg Anouk, begint mijn moeder. Ik kijk haar aan. Dit kan niet veel goeds betekenen.
Ja? zeg ik schijnheilig. Georg grinnikt, maar stopt wanneer ik hem met samengeknepen ogen strak aankijk. Wat is het toch een sukkel.
Ik heb je aangemeld op school, je kunt maandag beginnen. Mijn bestek, waar net een stukje kipfilet aanzat, valt met veel gekletter op tafel. Ik kijk mijn moeder met grote ogen aan. School, nee! Dat wordt een hel zonder Rob, Mark, Stefan, Thomas en Ryan! Wanneer was ik ook al weer de laatste keer op school? O ja, de dag voordat ik hierheen vertrok, om een kunstwerk op de muur te spuiten. Maar wanneer ik voor het laatst les had, weet ik al niet meer.
Dat meen je toch niet serieus hè? probeer ik nog, maar mijn moeder knikt. Ik vloek. Georg daarentegen schiet in de lach. Ik kijk hem kwaad aan.
En Georg zal je helpen met het voorbereiden je boeken heb ik trouwens al - en zal je brengen, gaat mijn moeder verder. Meteen stopt Georg met lachen en kijkt haar met grote ogen aan.
Maar mam probeert hij, maar ze kijkt hem streng aan, waardoor hij wijselijk zijn mond houdt. Dat mens is echt eng! Grijnzend kijk ik Georg aan.
Kaft jij mijn boeken? Zonder nog op antwoord te wachten, schuif ik mijn bord van me weg en strompel ik de trap op naar mijn kamer. Lachend laat ik me op mijn bed vallen. Zo erg kan die school toch niet worden? Waarschijnlijk zitten er ook nog een heel aantal van de jongens op dezelfde school, alleen ik denk niet op het zelfde niveau. Zo slim zijn ze namelijk ook weer niet. Ik hijs mijn oversized broek wat op en kijk naar mijn been, waar een vuilwit verband omheen zit. Met een grijns haal ik het verband eraf en kijk wat er over is van mijn been. De dikke, zwarte draden van de hechting zien er ontzettend goor uit, maar houden wel de wond dicht, als die nog niet is dichtgegroeid. Binnenkort moet ik toch terug naar het ziekenhuis om de spalk uit mijn been te laten halen, maar dat zijn zorgen voor later.
Verveeld verwissel ik het verband in mijn hand door mijn telefoon. Ik stuur een smsje naar Ryan met erin dat ik binnenkort weer naar school moet, zonder hem. Als ik na tien minuten nog niets terugheb, gooi ik mijn telefoon door de kamer en kom ik weer overeind.
En wat moet ik nu gaan doen? mompel ik. Ik besluit eerst maar op zoek te gaan naar een nieuw verbandje. Langzaam klauter ik op handen en knieën de trap af. Iets beters heb ik echt niets te doen. Georg komt net op de eerste verdieping en kijkt me verbaasd aan.
Wat ben jij nou aan het doen? vraagt hij met grote ogen. Ik kijk hem droog aan.
Ik ben op zoek naar een verbandje grom ik.
Op de grond.
Ja, problemen mee?! Hij rolt met zijn ogen en loopt zijn kamer in. Hé! Waar ligt het verband?! roep ik hem na.
In de badkamer! Met een tevreden glimlach kruip ik door naar de badkamer, maar sta meteen op als ik in contact kom met de koude vloer. Ik haal alle kastjes overhoop totdat ik een wit rolletje verband heb gevonden. Ik ga op de rand van het bad zitten en wikkel het verband met veel zorg om mijn onderbeen. Wie zegt dat ik slecht voor mezelf zorg? Ik maak het verband vast en loop de badkamer weer uit. Verveeld kijk ik om me heen.
Georg?! begin ik met een grijns op mijn gezicht.
Ja? klinkt er wantrouwig vanachter de gesloten deur.
Je moet me helpen met mijn boeken kaften! De deur gaat open en mijn o zo lieve broer kijkt me chagrijnig aan.
En waarom doe je dat zelf niet?
Omdat ik mijn boeken nog nooit heb gekaft. Hij trekt een wenkbrauw omhoog.
Wie deed dat dan voor je? Ik haal mijn schouders op.
Vaak iemand die ik bedreigde Georg rolt met zijn ogen.
Dan doe je het nu maar mooi zelf!
Maar ik kan dat toch niet?! En trouwens, je moest me helpen. Hij lijkt even na te denken kan dat? maar zucht dan.
Oké, ik help je. Met een brede grijns op mijn gezicht loop ik voor hem uit de trap af.

Reactions <3

Reacties (14)

 • Ecee

  v0lgens mij durven ge0rg's maatjes niej meer langs tek0me vanwege hm zusje wuhahahxD

  1 decennium geleden
 • Salaryman

  Wat een hoer serieus. Ik zou haar er nog een gebroken been bijgeven, helemaal voor niks :]

  1 decennium geleden
 • Effy

  mooi=)(flower)

  1 decennium geleden
 • NNoise

  ohmygay, echt serieus awesome!<3
  verslaafd:9~
  verder!(cat)

  1 decennium geleden
 • Matix

  Veder!!!

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen