Foto bij Thirty Four.

Harry Edward Styles.

In de verte hoorde ik hoe iemand zacht aan het gniffelen was, maar veel aandacht gaf ik er niet aan. Het enigste wat ik wilde was rustig verder slapen zonder te veel last te hebben, maar toen ik een luide klikgeluid hoorde vlogen gelijk mijn ogen open.
Verbaast keek ik op naar Elena die geamuseerd aan de andere kant van mijn bed zat met haar iPhone naar mij gericht. Aan de kleren te zien die ze droeg had ze mijn shirt van gisteren over haar onderbroek getrokken terwijl haar haar in een slordige knot zat. Vaag zag ik hoe een rode zuigplek onder haar oor zichtbaar was waardoor ik een brede grijns niet meer kon verstoppen. Het was een teken dat ze nu eindelijk van mij was, maar lang genoot ik niet van die gedachten toen ik voor de tweede keer het duidelijk geluid van een fototoestel hoorde.
“Elena, wat doe je?” vroeg ik direct en kroop nog altijd naakt van gisterenavond naar haar toe waardoor ze alleen maar breder begon te glimlachen. Haar gsm die ze daarnet nog naar mij gericht had hield ze veilig boven haar hoofd terwijl ze met haar andere hand tegen mijn borstkast begon te duwen om toch maar te proberen om me weg te houden van de foto’s die ze getrokken had.
“Elena…” begon ik op een serieuze toon, die gelijk weer verdween toen ze begon te lachen door mijn gedrag. Hoofdschuddend duwde ik haar hand van mijn torso en greep in de plaats haar beide heupen vast om haar zo met gemak onder me te duwen. Verbaast door mijn kracht keek Elena me met haar helder blauwe ogen aan en ook al had ik zeer veel moeite om niet weg te kijken van haar, mijn nieuwsgierigheid nam al snel de bovenhand waardoor ik uiteindelijk toch haar mobiel afpakte en zo snel als ik kon terug naar de plek te kruipen waar ik daarjuist lag.
Mijn ogen vlogen gelijk naar haar scherm en zagen zo dat ze blijkbaar op haar Instragram zat waar ze al heel wat foto’s op gepost had. Af en toe zag ik Mayel op de foto verschijnen en vaag herkende ik een paar foto’s van London. Pas toen ik bij haar recentste foto’s was keek ik fronsend op naar Elena die nog altijd aan mijn voeteinde van mijn bed zat met de meest onschuldigste blik in haar ogen naar me te kijken.
“Je bent zo schattig als je slaapt. Ik kon het niet laten.” Bekende ze met een klein, haast verlegen glimlachje voordat ze naar me toe kroop om uiteindelijk terug naast me onder de lakens te verdwenen. Haar hoofd liet ze op mijn borstkast rusten terwijl ze haar iPhone terug van me afnam.
“Volgens mij klopte die laatste foto niet echt bij je verhaal, El.” Grinnikte ik toen ze haar mobiel op mijn nachtkastje legde. Tegenover de foto van mij als slapend, had ze stiekem ook een foto getrokken van mijn buikspieren.
“Ik mag toch ook genieten van het uitzicht.” Lachte Elena geamuseerd terwijl ze naar me opkeek met die vrolijke fonkelingen in haar ogen.
“Maar moet daarvoor de hele wereld van mijn lichaam genieten? Wat als Payne het ziet?” vroeg ik toch maar door, maar werd gelijk weer mijn mond gesnoerd door haar zijden zachte lippen die ze vluchtige op de mijne drukte terwijl ze haar lichaam weer boven op de mijne liet vallen.
“Maak je nu maar geen zorgen. Alleen Mayel en oude vrienden van me weten van mijn Instragram, dus niet heel de wereld zal je spieren zien en al zeker niet Liam en zijn bende.” Fluisterde ze al lachend tegen mijn lippen aan die zo uiteindelijk terug gretig op de mijne drukte. Zacht grinnikend door haar aanpak om me gerust te stellen legde ik mijn handen op maar heupen terwijl ik haar even gretig terug kuste. Alleen zou onze kus abrupt verbroken worden op een niet zo prettige manier.
“Harry, kan je zo met me…” Geschrokken keek ik op naar mijn moeder die als verstijft in mijn deuropening van mijn kamer stond. Met een open mond staarde ik naar mijn moeder voordat ik zo snel als ik kon de lakens nog beter over mijn lichaam en die van Elena trok.
“Euh, ik…” mompelde deze laatste terwijl ze blozend naar mijn moeder keek die alleen maar naar mij bleef staren.
“Het ontbijt is beneden klaar.” En met deze woorden draaide ze zich weer om en sloot zacht mijn deur achter haar. Geërgerd door wat er net gebeurt was liet ik mijn hoofd recht in mijn hoofdkussen vallen terwijl ik nadacht over wat mijn moeder nu wel niet allemaal moest denken van me. Elena daarentegen ging, nog altijd boven op me, recht op zitten en keek me al blozend aan.
“Oeps?” fluisterde ze verlegen en beet gelijk daarna op haar onderlip waardoor ze alleen maar schattiger werd dan ze al was. Glimlachend door haar gedrag kroop ik wat recht en drukte een zacht vlinderkusje op haar neus.
“Dit was niet echt de manier waarop ik je wilde voorstellen aan mijn familie.” Bekende ik en liet me terug neervallen op de matras.
“We kunnen het nog altijd terug goed maken door naar beneden gaan en me deftig voor te stellen voordat je moeder nog denkt dat ik een one night stand ben.” Knipoogde Elena naar me en kroop ze van mij af om vervolgens me al lachend een boxershort toe te werpen. Breed glimlachend door haar vrolijkheid trok ik deze aan terwijl ik toekeek hoe ze nieuwsgierig voor mijn kast stond om waarschijnlijk een kledingstuk te zoeken die haar zou passen.
“Ik weet niet of je iets gaat vinden…” begon ik gelijk toen ik haar richting uitliep, maar werd haast direct mijn mond gesnoerd toen ze mijn shirt die ze aanhad uit deed om vervolgens een zeer oude tshirt die waarschijnlijk al een paar maten te klein was over haar naakte boven lichaam trok. Als verlamd keek ik toe terwijl ze zocht tussen mijn broeken tot ze een vrij aan één sluitende broek vond die ze zonder moeite aantrok.
“En? Kan ik er nog mee door?” vroeg ze uiteindelijk toen ze haar haar weer los had gedaan om het te vervangen in een hoge staart. Breed grijnzend merkte ik op dat de baseball shirt en mijn zwarte skinny haar wel stonden, ook al had ze de mouwen en de broekspijpen moeten opvouwen vanwege mijn langere lengte.
“Je ziet er nog altijd beeldig uit.” Knipoogde ik naar haar, maar voordat ik mijn armen weer rond haar heen kon slaan kreeg ik al even snel een shirt en een broek naar me toegegooid als teken dat ik me maar beter klaar maakte. Wat moest ik toch moeten doen zonder haar?

Reacties (14)

 • FollowDreams

  Snel verder!

  8 jaar geleden
 • Arientis

  Woooppss, best awkward hahaha :d
  Kudo en snel verder :3 xxx

  8 jaar geleden
 • Elis

  Benieuwd hoe die moeder gaat reageren, waarschijnlijk heel rustig, wat bij mij nie het geval zou zijn..

  8 jaar geleden
 • HaZaLiLoNi

  AWKWARD!!!! Love it! Xx

  8 jaar geleden
 • Tanith

  Whahaha, echt super geschreven <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen