Foto bij Sixty-eight

Chapter sixty-eight.
H
et duurde na die kus niet lang meer voordat het afgelopen was. Ik had de hele tijd met een naar gevoel in mijn buik gekeken naar de twee die liefdevol elkaar aankeken, hoewel ik wist dat het gespeeld was. Of tenminste, van Niall's kant. En dat was het probleem, van Abi leek het angstvallig echt gespeeld te zijn. Ik wist hoe ze acteerde, ik kende haar goed genoeg na de relatie die we hadden gehad, en wist wanneer ze acteerde en wanneer niet. Haar wangen waren rood, ze beet alsmaar op haar lip en zat aan haar haar. Dat stond geeneens in het script. Toen ik net met haar had, en onze relatie echt nog oprecht was, had ze dat ook gedaan. Toen was ze echt verliefd op me geweest, en ik geloof dat ik dat ook op haar was. Pas toen we als koppel echt een succes bleken te zijn ging het bergafwaarts, aangezien het niet meer puur leek te zijn. Het was alsof we maar hadden moeten spelen dat we bij elkaar hoorden, want we waren 'zo'n prachtig stel.' Maar dat waren we eigenlijk helemaal niet. En nu had ik wel door dat Abigail probeerde te veranderen en te doen alsof het haar niks uitmaakte, maar stiekem wilde ze me nog terugpakken. Ze wilde me terugpakken dat ik er vandoor was gegaan met een ander, een jongen nog wel, en dat ze een flinke deuk had opgelopen in haar schoolcarriére. Vaak genoeg had ik tegen haar gezegd dat dat niet alles was wat er toe deed, maar ze wilde nooit luisteren. Ik dacht even dat ze aardiger was geworden, maar toen ze na de musical een triomfantelijke blik op mij wierp wist ik dat ze hem met geluk had gezoend. En niet alleen dat, ook dat ze wist dat ik wist dat zij Niall misschien wel eens zou kunnen krijgen. Ze vond hem echt leuk, misschien wel. En dat was nog wel het ergste van dit hele gedoe. Maar dat ging niet gebeuren, want Niall was van mij en ik was van Niall. Dus toen zij op een stoel vlakbij me ging zitten om even bij te komen van de voorstelling, en Niall naar me toe kwam lopen pakte ik zijn gezicht vast en drukte mijn lippen op die van hem. Net zo als Niall bij mij had gedaan toen Abi erbij stond, deed ik het nu net zo bij hem als Abi er bij zat. Hoewel Niall's lippen opnieuw heerlijk smaakten, ging de gedachte dat de lippen van Abi er een paar minuten geleden nog op hadden gezeten wel door mij heen. En geloof me, dat was nogal een verontrustende gedachte. Snel haalde ik dan ook mijn lippen van hem af en knuffelde hem. Niall knuffelde gewillig terug. 'Je deed het fantastisch.' We praatten nog meer voordat we naar onze ouders gingen, maar over de kus werd niet gepraat. Het was alsof het niet was gebeurd, maar eigenlijk kon ik aan niets anders denken.

Die nacht in bed kon ik niet slapen. Niall sliep niet bij me en ik ook niet bij hem, dus lag ik maar wat te draaien. Zijn ouders waren dol op hem geweest, zelfs mijn ouders hadden hem flink de hand geschud en verteld hoe goed hij het wel niet had gedaan. Mijn ouders waren ook trots op mij geweest zij ze, maar ik wist niet of het nou erover ging dat ik een paar woorden had gezegd of over het feit dat ik er sportief mee om was gegaan dat ik de hoofdrol niet had. Dit had mijn avond moeten worden, ik had daar moeten staan. Dat Niall nou op school was gekomen en die zogenaamde 'droom' van mij had afgepakt, kon me razend maken. En dit keer maakte het niks goed dat het Niall was, dat maakte het alleen maar erger. Niall was prachtig, namelijk, perfect. Hij kon alles goed en hoewel hij misschien problemen had in zijn omgeving, zelf was hij fantastisch. Hij kon goed zingen, acteren, gitaar spelen... Maar dat niet alleen. Hij was ook aardig, lachte veel, was extreem knap en niemand mocht hem niet. Hij was zo'n persoon die je wel moest mogen, anders klopte er iets niet. En dat was natuurlijk geweldig, aangezien hij van mij was, maar aan de andere kant ook weer zo irritant. Dus toen ik om drie uur 's nachts nog niet sliep, ging ik naar mijn contacten en mijn blik bleef hangen op Niall, met een hartje ernaast. Ik drukte op het groene telefoontje en wachte tot hij overging. Het duurde even voordat er opgenomen werd, maar uiteindelijk hoorde ik een slaperige stem aan de andere kant. 'Harry? Waarom bel je nu? Ik ben aan het slapen gast. Het is drie uur en we hebben morgen gewoon school-' Hij kon niet verder praten omdat ik hem onderbrak. 'Niall, wil je bij me slapen?' Vroeg ik er gewoon doorheen. 'Harry! We hebben nog maar vier uur om te slapen ofzo! Wat heeft het voor nut dat ik nu nog bij je kom?' Een beetje geïrriteerd klonk hij, maar dat snapte ik ook wel. 'Alsjeblieft.' Fluisterde ik. 'Ik kan niet slapen... ik... ik wil dat je bij me bent.' Ik snapte niet waarom ik het zo graag wilde, aangezien ik eerst nog boos op hem was geweest door zijn perfectie. Na nog heel wat woorden te hebben gewisseld gaf Niall toe. Hij zou stiekem het huis uitgaan en naar me toe komen. Dat hij dat voor me deed. Verwonderd staarde ik naar het plafond. Hij was dan misschien wel zo perfect dat het irritant was... maar hij was wel van mij. En elk moment van de dag wilde ik hem bij me hebben. Irritaties hoorden erbij, blijkbaar, maar hij bleef mijn Niall waar ik mijn hele leven bij wilde blijven.

Dus toen Niall na een halfuurtje bij me aanklopte (ik had hem verteld waar de sleutel lag, buiten, en zo was hij binnengekomen) had ik hem in mijn armen genomen en meegesleept naar mijn bed. Ik had moeten huilen, wat extreem raar was aangezien ik nooit huilde en zeker niet als ik niet wist waarvoor, en Niall had me getroost. Hij had niks gevraagd, alleen gezegd dat hij er was. En dat was het beste van alles, hij was er, hier, naast me. Ik was binnen no-time in slaap gevallen, in tegenstelling tot hiervoor, en werd wakker in de armen van de mooiste jongen die er was. Ik snapte niet waarom ik me ooit geïrriteerd had aan hem, ik moest toch juist blij zijn, dan zo'n mooie jongen van mij was?

Reacties (4)

 • harrytomlinson

  Ik vind dat jij heel snel verder moet gaan.

  6 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  Narry is gewoon het schattigste koppel!

  6 jaar geleden
 • CatNippedX

  Het zijn toch ook gewoon twee cuties!

  6 jaar geleden
 • Niallerslove

  Aw zo lief <3

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen