Foto bij Ninety-Seven

*Zoey Miller

Na een hele tijd aandringen kreeg ik Liam zover dat hij mijn geld aannam. Ik drukte hem op het hart om geen oranje kleren te kopen, omdat Ariana vond dat ze niet mooi stond met die kleur. Of: 'Als ik oranje draag zie ik eruit als een soort reusachtige wandelende wortel die kan praten. Mijn huid contrasteert simpelweg niet mooi met alle kleuren en zeker niet met oranje.' om het in haar woorden te zeggen.
Ik vond dat ronduit belachelijk. Er was bijna niets waar ze niet goed in uitzag en als dat wel zo was waren er niet veel andere mensen die er wel mooi mee stonden. Diep vanbinnen was ik een beetje jaloers op haar uiterlijk. Ze was langer, had een egale huid en van dat mooi blond haar dat om haar heen golfde en altijd perfect in model lag. Maar mijn grote zus zou mijn grote zus niet zijn als ze niet alles dramatiseerde ('Mijn haar is afschuwelijk! Mijn dijen lijken wel boomstammen! Mijn wenkbrauwen zijn te dun geëpileerd!') en een heleboel make-up droeg om haar "walgelijke" niet-bestaande puisten mee te camoufleren.
Tijdens het ontbijt stelde Liam heel terloops voor om te gaan winkelen omdat hij zogezegd een nieuwe t-shirt nodig had omdat hij er een in het hotel was vergeten, maar Ariana begon geamuseerd te grinniken en uit haar blik kon je opmaken dat ze er niets van geloofde.
Toen iedereen akkoord ging en Liam uitlegde dat Harry en ik misschien best thuis bleven, namens allebei toegetakeld, flitsten mijn ogen eventjes naar die van de jongen met het krullerige kapsel die me subtiel een knipoog toewierp. Ik begon te grijnzen als een idioot omdat het er zo belachelijk uit zag. Normaal was hij erg goed in knipogen, maar door zijn blauw oog zag het er nu meer uit als een stuiptrekking van zijn oogleden.
Speels gaf ik een meer geslaagde knipoog terug en focuste me toen terug op mijn boterham met kaas. Hij was zo'n schatje, dacht ik terwijl ik voelde hoe mijn wangen wat roder werden. Fijn, nu bloosde ik. Ariana zag eruit als een wortel wanneer ze oranje droeg, en ik zag eruit als een overrijpe tomaat als ik bloosde. Blijkbaar had Harry het ook gemerkt want ik hoorde hoe hij een geamuseerd lachje liet horen voordat Liam hem vragend aankeek.
Na wat veel te lang leek begon iedereen zich eindelijk klaar te maken om te vertrekken. Niall nam een extra chocoladereep uit de kast voor onderweg. Zayn legde voor de derde keer zijn haar goed. Liam ging naar boven om zijn kleren aan te trekken. Louis plaagde Harry met zijn oog en Ariana rende van de ene kamer naar de andere op zoek naar haar zonnebril.
Net toen ik dacht dat we bijna van ze af waren, aangezien ze eindelijk allemaal in de auto zaten, riep Ariana dat haar gsm nog binnen lag. Met een diepe zucht liet ik haar terug binnen. Vliegensvlug griste ze haar telefoon van de salontafel en wierp ons in het voorbijgaan een brutale, uitdagende grijns toe.
'Braaf zijn, kindjes.' riep ze vlak voor ze weer instapte. Met een klap gooide ik de deur toe en draaide me om naar Harry. 'Wat wil je nu doen?'

Sorry dat ik gisteren niets heb gepost. Mijn internet werkte weer niet.

Reacties (3)

 • Tomlinsbear

  dat plaatje holy shit

  3 jaar geleden
 • LStyles212

  snellverderr<3

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  haha dat plaatje klopt helemaal:)
  Ga snel verder xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here