Foto bij 030

Olivia Houten

Vragend kijk ik Sarah aan die druk met Louis aan het bellen is. Het klinkt niet goed. Helemaal niet goed. Ze ziet er gefrustreerd uit en Louis klinkt ook gefrustreerd hoe ver ik het kan horen. Maar ik snap niet waar het over gaat. Misschien ook logisch als ik net binnen kom.
'Wat is er?' Vraag ik meteen als ze ophangt.
'Harry is zo'n drie uur geleden weggegaan en nu nog niet terug. Maar dat is niet helemaal, want hij was boos weggegaan en neemt zijn telefoon niet op' Zegt ze bezorgd.
'Wat zei Louis nog meer?' Vraag ik.
'Dat Lou vroeg wat eraan de hand was en dat hij dat niet wilde en toen boos weg ging' zei ze.
'Ik ga hem zoeken' zeg ik vastberaden. 'zeg tegen de rest dat ik hem ga zoeken en dat ik contact hou, maar dat ze nu nog even niks moeten doen' zeg ik terwijl ik mijn jas pak en naar de deur loop.
'Moet ik helpen?' Vraagt ze.
'Nee, het gaat wel lukken' zeg ik. Ik stap de deur uit in de regen. Shit. Godverdomme. Waar kan hij zijn? Ik voel me schuldig. Waarom weet ik niet. Ik voel het me wel. Ik weet waar het mee te maken heeft. En dat is nog het ergste van allemaal, alleen snap ik niet helemaal waarom hij het niet gewoon heeft vertelt. Maar ik begrijp het ook weer wel. Ik snap het beide. Waar kan hij zijn? Club, nee daar is het te vroeg voor. Misschien. Nee. Maar het kan wel. Misschien de plek waar ik alles had verteld en hij ook. Misschien is hij daar heen gegaan. Ik weet niet. Ik ga daar wel eerst kijken.
Ik loop snel door de rustige straten van Londen. Het klinkt vreemd, maar het is rustig. Dat komt waarschijnlijk doordat het pijpenstelen regent. De regen valt met bakken uit de hemel. En ik was ook zo slim om geen paraplu mee te nemen. Maar dat is nu niet mijn eerste zorg. Zal Harry geen stomme dingen hebben gedaan? Ik weet niet precies de weg in Londen. Maar ik weet zeker als ik iemand had meegenomen Harry niet als zal vertellen en dat ik dingen moest gaan uitleggen. Ze hebben vast en zeker al gemerkt dat we een goede band hebben gekregen. Maar ik kan nu niet alles gaan uitleggen en het verhaal van Harry vertellen zonder toestemming. Alleen als er levens van afhangen. Dan zal ik het wel doen. Maar nu? Nee. Ik weet dat hij ergens is.
Mijn telefoon gaat over en op schermpje staat "Liam". Snel neem ik op.
'Hoi' zeg ik terwijl ik snel door loop door de regen.
'Hoi, heb je hem al gevonden?' Vraagt een bezorgde stem aan de andere kant van de lijn.
'Nee, nog niet, maar ik denk dat ik weet waar hij is' probeer ik hem gerust te stellen. Ik weet het niet eens zeker. Maar ik moet iets zeggen.
'Oke, moeten we helpen of niet. Want Sarah zei van niet'
'Nee, ik denk dat het zo beter gaat en makkelijker is' antwoord ik.
'Oke, dank je'
'Waarvoor?' Vraag ik verbaasd. Uit verbazing was ik stil gaan staan.
'Hem te helpen' was het simpele antwoord dat ik kreeg. ' maar ik moet nu ga, doeg'
'doei' mompel ik. Wat? Ik snap het nu helemaal niet meer. Ik kom weer in beweging. Help ik hem echt? Ik doe toch gewoon wat ik normaal doe? Of niet? Nee. Ik doe niet wat ik normaal doe. Normaal zal ik mensen niet zo dicht in mijn buurt laten komen. Heeft Liam echt gelijk? Help ik Harry echt? Nee. Hij zit er gewoon heel erg naast. Nee. Waarom zoek ik hem anders? Ik kom steeds dichterbij het park en zie daar een gestalte zitten. Zal het Harry zijn. Ik hoop het. Dat betekent dat hij geen stomme dingen heeft gedaan. Hopelijk.En nu? Hahha Ik weet het en jullie waarschijnlijk ook nog...
Maar goed. Dat maakt niet uit!
X

Reacties (7)

 • Arquitecta

  Je schrijft geweldig!
  Doe niet zo onzeker meid (:
  Kudoo voor jou schrijftalent ^^
  Ga snel verder! xx

  Als je iets kwijt wilt of als je verveelt, stuur gerust een PB!

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  @MeXMalik, ik ben het helemaal met je eens !!

  6 jaar geleden
 • HarrySlover

  Alsjeblief schrijf snel door ik vind het een super leuk verhaal xx

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Je verhaal is AWESOME!:DSerieus!

  Als je iemand nodig hebt, of je gewoon je hart wilt luchten.. I'm here for you! Stuur dan gewoon een Pb'tje ;p(H)Ik luister graag!

  6 jaar geleden
 • LauraAime1D

  Niet zo onzeker doen! Je schrijft geweldig!
  Als je iemand nodig hebt om tegen te praten, mijn inbox bijt niet en ik kan goed luisteren (lezen)
  xxx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen