Foto bij Choice 163

Vanochtend heb ik Edward en Eloise uitgezwaaid die nog een dag eerder vertrokken zijn naar Tokio dus. Eigenlijk had Edward zondag gepland, maar ze zijn dus vandaag vertrokken. Ik zit nu in de auto naar Doncaster toe om van alles te regelen op de locatie van onze bruiloft. Bij mijn oom dus. Toen Aaron en ik er vorige week naar toe gingen was hij laaiend enthousiast erover om het hier te houden. Het is een hele grote tuin, alles bedekt met gras. Er kan een mooie witte tent staan, waar je met zeker 100 man onder kan. Mam heeft al heel veel voorbereid en vandaag kom ik kijken en helpen. Will en Dan komen ook helpen, en ik heb ze al lang niet meer gezien. Brianna en Rob komen ook. Met Brianna heb ik al veel te lang niet meer gesproken. We moeten echt hoognodig bij kletsen. Het leuke is ook nog dat mijn oom in dezelfde straat woont als Eloise vroeger woonde. En dat terwijl ik vroeger bijna dagelijks bij Eloise daar over de vloer kwam. Ook ligt het maar een paar straten verder van mijn oude huis wat ook hartstikke fijn is. Het gaat gewoon allemaal perfect! En ik heb er zo veel zin in. Aaron was nog wel boos, maar voordat we afscheid namen op het vliegveld, voelde ik dat het toch wel weer goed was. Ik wil hem ook niet laten gaan als we ruzie hebben, je weet nooit wat er kan gebeuren. Dat heeft mam altijd tegen me gezegd. Nooit weggaan met ruzie, voor je het weet krijg je nooit meer de kans om het nog goed te maken. En dat zagen we toen ook met Vanessa en Harry. Gelukkig liep dat nog goed af. Eigenlijk ook best jammer dat ik nooit meer wat van hun gehoord heb. Met Inna en Vanessa kon ik het best goed vinden. Ik weet niet eens of Liam en Inna, en Vanessa en Harry nog samen zijn. Ik weet alleen van Niall dat hij een vriendin heeft, en twee jaar geleden heb ik nog eens met hem gebeld, en toen was hij nog steeds met haar samen. Echt een lieve meid! Het is stil in de auto en ik zet de radio maar aan. Het is echt saai zonder Aaron en ik verveel me dood. Ik ben blij dat ik nu even naar 'huis' kan in  Doncaster. Fijn om iedereen te zien. Mijn mobiel gaat en ik rommel meteen in mijn tas om die te zoeken. Ondertussen moet ik ook nog op het verkeer voor mij letten.
"Godver", vloek ik. Waar is dat ding? Ik werp gauw een blik op de weg waar ik nog net op tijd  kan uitwijken voor een andere auto. Er gaat even een schokje door me heen maar dan ben ik opgelucht. Met een hand in mijn tas heb ik mijn mobiel eindelijk te pakken en neem ik op. Ik zet de luidspreker op en laat de mobiel in de bijrijdersstoel liggen.
"Met Juliet."
"Met mij. Hoe is het daar?"
"Aaron!" Meteen verschijnt er een glimlach op mijn gezicht die hij natuurlijk niet kan zien. "Saai, alleen en stil zonder jou", is mijn antwoord op zijn vraag. "Hoe is het in Chicago?"
"Saai, alleen en stil zonder jou." Ik glimlach en bloos als hij mijn woorden herhaalt. "Zeker als het pas zes uur 's ochtends is, en niemand in het hotel wakker is." Ik hoor een diepe zucht van hem en lach.
"Goedemorgen dan, lieverd."
"Goedemorgen, of inmiddels als middag voor jou. Wat ga je doen vandaag?"
"Ik heb daarstraks Edward en Eloise uitgezwaaid die naar Tokio gaan, en ik ben nu op weg naar Doncaster in de auto."
"In de auto nog wel. Foei jongedame, niet mobiel bellen in de auto!" We lachen beide erom en het is fijn hem te horen. "Ga je voor de bruiloft?"
"Ja, we gaan alles wat we al hebben neer zetten voor de indeling, en daarna word alles in de schuur neergezet bij mijn oom", antwoord ik. Ik rij lekker door op de weg en ik ben blij dat er nergens file staat. Ik ben langs de grote steden geweest, dus waarschijnlijk hoef ik ook geen file meer te verwachten.
"Veel plezier! En doe iedereen de groetjes van mij!"
"Zal ik doen. Wat ga jij vandaag doen?"
"Ik moet nog een presentatie doen vandaag, en maandag hebben we de laatste bijeenkomst", legt hij uit. Hij vertelt een beetje waar het over gaat, en na een drie kwartier besluiten we het gesprek maar te beëindigen wanneer Aaron anders ver over zijn tegoed heen gaat. En ik ben inmiddels ook al vlak bij Doncaster. Hier moet ik de afslag pakken, en dan alleen nog maar binnen door.

"Mam! Pap!" Enthousiast loop ik op ze af en geef ze beide twee kussen op de wang. 
"Hoe gaat het, meid?", vraagt mijn moeder.
"Prima, beetje saai zonder Aaron, maar hij komt dinsdag al weer terug." Ik zet een glimlach op en kijk de hele tuin rond. "Het ziet er echt geweldig uit! Net een sprookjestuin."
"Je bruiloft wordt geweldig!" Mijn moeder begint al te ratelen terwijl mijn vader alles eens technisch gaat bekijken. Hij is van de technische dingen en doet ook alles met de lampjes regelen. Vandaag zetten we alles op, en als er nog problemen zijn kan dat nu verholpen worden, en niet de dag vantevoren, want ik wil niet te veel stress hebben dan. "Dadelijk komen oom Henry en Will met de partytent en de stoelen, maar eerst zullen we wat eten. Ik neem aan dat je nog niks hebt gehad."
"Nee, klopt. En ik heb best wel hele erge honger. Mijn buik rammelt heel erg!", lach ik. We gaan naar binnen toe waar tante Ella ook is. Ik groet haar en meteen maakt ze al wat te eten voor me klaar. Dat hoefde nou ook weer niet, maar het is wel lief van haar. 
"Brianna komt over een paar uurtjes pas", deelt ze mee. Ik knik wanneer ik mijn broodje eet. 

"Waar zijn Rob en Dan? We hebben hulp nodig", vraagt oom Henry als hij en Will er zijn met de spullen.
"Nog niet hier. Rob komt over een paar uur pas met Brianna, en Dan weet ik eigenlijk niet. Ik vraag het mam wel", antwoord ik en ik loop naar binnen toe.
"Jongens, kunnen jullie ons helpen?", hoor ik mijn oom nog vragen, maar ik kijk niet meer om want ik ben al binnen.
"Mam, hoe laat komt Dan?"
"Weet ik niet. Bel hem maar even." Ik pak mijn mobiel uit mijn tas die in de gang ligt en bel Dan op. Hij zegt dat hij er over een half uurtje is, en wanneer ik opgelegd heb, kom ik weer naar buiten. De zon schijnt over de hele tuin en maakt het allemaal nog mooier. Die zon mag ook zo op de trouwdag schijnen! Heerlijk! Oom Henry en Will komen met stoelen en andere spullen de tuin in lopen. Zac komt hen achterna. Zac?! Oom Henry zal hem vast wel geroepen hebben net. Er komt nog een jongen hen achterna die ik niet ken, met spullen in zijn handen, vervolgens Niall, waarvan ik even versteld sta, en vervolgens Louis waardoor er even een schokje door me heen gaat. Waarom is Louis hier? Hier in Doncaster? Snel loop ik verder zodat hij mij niet gezien heeft en wacht op Dan. Ik zie een aantal voetbaltassen staan op de stoep en dan realiseer ik me dat Louis hier is voor de wedstrijd elk weekend. En nu komt hij ook nog hier helpen. Heeft hij wel door dat het om mijn bruiloft gaat? Ik denk het niet, aangezien hij mijn oom niet echt kent.
"Hé! Juliet!", merkt Zac mij op. Ik glimlach en groet hem terug. "Hoe gaat het met je?"
"Alles gaat geweldig! En met jou?"
"Ook prima!"
"Hoe is het met je vriendin en de baby?"
"Heel erg goed! We hebben de laatste echo gehad vorige week en die gaf aan dat alles hartstikke goed gaat, dus we zijn echt heel erg trots!"
"Goedzo!"
"Is Eloise niet met je mee?"
"Heeft ze dat niet verteld?"
"Wat?", vraagt Zac van niets wetend. Raar! Het leek me echt typisch Eloise om iedereen enthousiast te vertellen dat ze naar Tokio gaat.
"Ze is vanochtend naar Tokio gegaan met Edward voor een paar dagen", vertel ik.
"Ooh, met Edward." De grijns op Zac's gezicht zegt genoeg.
"Jup, ik probeer ze te koppelen. Zouden ze geen leuk stel zijn?"
"Het zijn me er wel twee van hetzelfde soort", lacht Zac.
"Wie?", hoor ik een welbekende stem. Ik draai me om en daar staat Louis. Hij lijkt er kort even van te schrikken om mij hier te zien.
"Juliet? Wat doe jij hier?", vraagt hij.
"Mijn bruiloft regelen", antwoord ik.
"O." Die zag hij vast niet aankomen.
"We hadden het over Edward en Eloise", antwoordt Zac. Hij voorkomt weer een ongemakkelijke stilte waar ik hem wel dankbaar voor ben. De laatste keer dat ik Louis zag, ging het niet echt geweldig. Er hing een beetje een spanning tussen ons, een ongezellig sfeer, en ik was op zich ook wel boos, maar... tja.
"Ik ga naar binnen voor andere dingen", zeg ik. Ik wijs naar het huis en ga vervolgens ook naar binnen toe terwijl Zac en Louis samen met Niall en de andere, oom Henry en Will helpen met de tent.

Na de hele middag gewerkt te hebben. Het opgezet, afgehaald en vervolgens opgeruimd te hebben in de grote schuur, is het al laat. Rond een uur of vijf. Mijn vader, Dan, Rob en Niall zijn met de lampjes bezig, waar iets mis mee lijkt te zijn. Ik heb wel vertrouwen in ze dat ze het kunnen regelen. Tevreden sta ik in de tuin en kijk ik naar het inmiddels weer lege gras, op de lampjes na.
"Ga je nog terug naar Londen?" Ik kijk op zij en daar staat Louis naast me.
"Ja."
"O, ik ook. Ben je met de auto?"
"Ja, jij ook?"
"Nee, met de trein", antwoordt hij.
"Oke." Er hangt weer een beetje een ongemakkelijke stilte, waar ik echt een hekel aan heb. "Hoef je dan nog niet weg?"
"Ik weet eigenlijk niet wanneer die rijdt, omdat ik gerekend had op die van half twee."
"Tja, dan ben je zo'n drie en een half uur te laat." Ik hoor Louis er om lachen.
"Ja, mag ik anders met jou mee?" Het klinkt nogal onzeker alsof hij het eigenlijk niet durft te vragen.
"Ligt eraan hoe laat je terug moet zijn", antwoord ik.
"Dat maakt mij echt niet uit. Ik heb geen verplichtingen." Shit. Ik wil geen nee tegen hem zeggen, maar als ik ja zeg voelt het ook weer als bedriegen tegenover Aaron. Ook al is het maar een autorit. Maar toch... Wel eentje van een paar uur terwijl Aaron in Chicago zit en ik al eerder aan Louis toegegeven heb terwijl ik dat niet moest doen. Ik zucht onhoorbaar.

Nieuw hoofdstuk bij 100 kudo's. Trouwens, ik vroeg dat van Zerrie omdat eergisteren ineens heel veel mensen zich vanuit het niets tegrn zerrie keerde. Nou ben ik echt een diehard zerrie shipper, dus ik was in een fight met een paar meisjes die dat dus absoluut niet waren en Perrie en Little Mix juist haten (een van hen was gewoon gestoord. Ze was een Zayngirl, maar ze haat Zayn dus, omdat hij met Perrie is.. ja, weird). Ze zeggen ineens dat Zerrie fake is en voor publiciteit. Dat vond ik echt teleurstellend om te lezen. Ze zijn nou net het tegenover gestelde van Elounor qua publiciteit. Vooral Zerrie foto's die niet in HD zijn, zijn mijn favoriet enzo. Maarja, ieder zijn mening (zolang je maar niemand erom gaat haten, heb ik niks tegen je) xx

Reacties (31)

 • lashtonisbae

  Uhm eigelijk aaron donder op

  5 jaar geleden
 • Sultanaaaa

  Foeii, je moet verder schrijven je hebt al meer als 100 kudos!!
  X Vanessa

  6 jaar geleden
 • MeloveEmma

  Ik vind Zerrie eigenlijk helemaal niet verkeerd ofzoo ik ben LM & 1D-an dus vind ik het leuk. En volgens mij zijn de jongens nu allemaal heel gelukkig enzoo. Btw, ik vind Phoebe echt cuteee... Xxx

  6 jaar geleden
 • Destiel_

  #teamlouis (:
  Aaaaaaaaaarrrgghhhh wanneer kiest ze nu voor hem?!
  Snel verder! xoxo(flower)

  6 jaar geleden
 • LufYou

  SNEL VERDER! IK WIL VERDER :c

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen