Foto bij #61 ~Louis pov

'Gaat het Lou?' vroeg Harry. 'Jess wil gewoon direct opnieuw beginnen.' zei ik.
'Dat is misschien wel goed.' zei Zayn. 'Goed? Aan de buitenkant doet ze alsof alles goed is en van binnen gaat ze kapot van verdriet. En ik weet zelf niet of ik dat direct wil.' zei ik. 'Je hebt het moeilijk ehj.' zei Liam.
'We zijn ons kindje kwijt.' zei ik. 'Praat erover met Jess.' zei Liam. 'Ja.' zei ik.

JESSICA POV

De tranen sprongen in mijn ogen en de dokter vertrok met de man zonder nog iets te zeggen.
'Niall, kan ik even alleen zijn met Jess?' vroeg Louis.
'Tuurlijk.' zei Niall en ging naar de andere jongens. Louis kwam bij me op bed zitten en ik ging op zijn schoot liggen. 'Ik weet niet of het goed is om direct terug te proberen.' zei Louis plots. 'Ik wil ons kindje.' zei ze.
'Liefje, dit is niet gemakkelijk voor jou maar ook niet voor mij. Het was ons kindje.' zei hij. 'Ik keek er zo naar uit.' zei ik wenend. 'Ik ook liefje ik ook.' zei hij en wreef door mijn haar.

LOUIS POV

'Mogen we terug binnenkomen?' vroeg Harry.
'Ja, kom maar.' zei ik. 'Ze slaapt.' zei Liam. 'Ja, ik heb het er met haar over gehad.' zei ik. 'En?' vroeg Niall. 'Ze wil het nog altijd, ookal ziet ze niet in hoeveel verdriet zij heeft maar ook ik.' zei ik. 'Laat haar het misschien eerst verwerken en jij ook dan komt alles wel goed.' zei Liam.
'Josh, Dan, Jon en Sandy komen eens samen met Lux, Lou en Paul.' zei Harry plots.
'Weten ze het al van jess?' vroeg Niall. 'Ik heb het hun daarjuist verteld zodat ze geen dingen erover zeggen enzo.' zei Harry. 'Danku.' zei ik.
Een uurtje later stond iedereen voor de deur.
'Niallie!' riep Lux blij en liep in zijn armen. 'Sssstt.' Jessica slaapt.' zei Niall stil. 'Hey Louis, is alles goed met haar?' vroeg Lou. 'Het gaat, al hebben we het moeilijk.' zei ik.
'Als er iets is, je kan altijd bij mij terecht ehj.' zei ze en gaf me een kus op mijn kaak.
'Dat meisje heb je nog niet gezien ehj... Maar ze is een heel lief meisje en het is Louis zijn liefje.' hoorde ik Niall tegen Lux zeggen. 'Is ze ziek?' vroeg Lux. 'Ja, ze had een kindje in haar buik maar dat is gestorven toen we botsten met de auto.' zei hij.
'Oei.' zei Lux. 'Straks wordt ze wel wakker.' zei ik.
De jongens van de band kwamen ook binnen samen met Paul.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here