Foto bij 009' Harry Styles

ik hou van poep. vooral hondenpoep. Maar ik hou het allermeest van in hondenpoep staan. Als dat gebeurd, nou dan kan mijn dag niet meer stuk. En ook vooral als ik dan witte converse draag. Vandaag is daarom echt mijn geluksdag. Chagrijnig veeg ik mijn voet af aan een boom. Als ik de eerste klanken van Starships door mijn oortjes hoor begin ik meteen te headbangen. Midden in het bos. LIVE HARDCORE TO BE HARDCORE. Ik kijk om me heen voor enig teken van leven die mij eventueel aanstaart als of ik net heb aangekondigd dat ik graag in het openbaar schijt omdat het me een vrij gevoel geeft. Als ik niemand zie ga ik vrolijk verder met mijn poging tot hardlopen. Maar zelfs een slak weet dat ik nooit van mijn babyvet af kom. Het is van schemerig naar donker gegaan en een onveilig gevoel bekruipt me. Ik denk weer aan het huis en wat er gebeurde toen we er laatst waren. Ik haat mezelf echt op dit soort momenten. Als ik iets ook maar een beetje griezelig vind ga ik meteen aan alle horror films denken die ik ooit gezien heb. Oké Harry, denk aan koekjes, heel veel koekjes, een zak vol koekjes en een eindeloze voorraad chips. Ik hoor zacht gekraak achter me en mijn slaat op hol. Oh my god, demonen, krullend haar hatende demonen, Harry vermoordende demonen, oh god demonen. Ik begin te snelwandelen denkend dat het niet opvalt. Future Harry facepalmt zichzelf. Natuurlijk kies ik weer de meest opvallende manier om te vluchten. Geef me een H. Geef me een A. Geef me een R. Geef me een R. Geef me een Y. Wat spel je dan? RETARD. Ik voel een windvlaag links van me en het is alsof een schim voorbij schoot. "Hallo?" Roep ik zonder er bij na te denken. Oh god, als ik in een horror film zat zou ik gegarandeerd als eerste vermoord worden omdat ik als een doos ga roepen alsof de moordenaar / demon dan tevoorschijn komt. Ik kijk in paniek om me heen. Opeens word ik van achter vast gepakt en enkele seconden later voel ik iets scherps mijn huid penetreren. Een pijnlijke kreun verlaat mijn mond en langzaam wordt ik licht in mijn hoofd. Net als ik mezelf voel weg zakken wordt ik los gelaten. Voordat ik kan zien wie of wat mij aanviel ben ik weer alleen. Duizelig leun ik tegen een boom. Ik ga met mijn hand naar mijn nek en voel ik twee plekjes en nattigheid. Ik haal mijn hand weg bij mijn nek als er een pijnscheut door me heen gaat. De nattigheid op mijn hand herken ik vaag als bloed. Kreunend slenter ik het pad af.

Na ongeveer een kwartier rond geslenterd te hebben in het bos beland ik eindelijk weer in de bewoonde wereld. Nog een keer oversteken en dan ben ik thuis. Het lichte gevoel in mijn hoofd is nog steeds niet weg en mijn zicht is wazig. Als ik bij mijn huis aan kom strompel ik via de achterdeur naar binnen de keuken in. Er vormen vlekken voor mijn ogen. Ik hoor geluid uit de woonkamer komen en ga er op af. Als ik binnen kom verandert Gemma's lachende blik in een bezorgde. Ze zegt tegen degene met wie ze aan de telefoon zat snel gedag en hangt op. "Hey Harry, wat zie jij er-" ik voel me in zakken en alles wordt zwart.

Hi peeppps. HOW ARE YA?
Wat vinden jullie tot nu toe van het verhaal?;)
volgende hoofdstukken worden extra lang yaaaaaaaay ;D
love y'all
xoxo HEYASSBUTT

p.s. wat vinden jullie van m'n nieuwe naam ? lollll

Reacties (8)

 • Shadowhunterz

  OMG OMG OMG OMG JUSTIN WAT HEB JE GEDAAN? OMG OMG OMG FUCK IT!! DAMN!! kijk wie je leeg probeerde te zuigen? Onze master perfert curyl HAZZAPOEPIEBEAR!!:Oeerst Safaa onze zusje van onze master King Malik en nu WIL JE HAZZA LEEG ZUIGEN?? OMG creepy Justin!:O

  8 jaar geleden
 • HipsDontLie

  omg jus kijk nou eens wie je uitkiest om leeg te zuigen

  8 jaar geleden
 • ChestHair

  Ohmijngod ik dacht dus echt PRECIES hetzelfde als Ly1dLaura LOL

  8 jaar geleden
 • Chasing1D

  Ik zag die naam in mijn privéberichten en wist meteen dat het één van jullie wasxDHoe komt dat nu? HAhaha:P

  8 jaar geleden
 • blackflower

  Nee dat is die victoria, justin maakt ze dood
  Echt super snel verder omg ik zit echt in spanning ga echt heel snel verder alsjeblieft!!

  snelverder!!
  (K)

  -xxx-

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen