Foto bij Page 41 - Jay

Dat plaatje is gewoon hilarisch:D
Dit is dan #nummer3 voor vandaag:D
Ik heb trouwens net een beetje rood-achtige (red copper heet de kleur) haarverf gekocht, die er niet al te lang in blijft (: ik ben heel benieuwd hoe dat gaat staan ^^
Enjoy reading!! (:

Het was Niall's beurt geweest om dingen te gaan opnemen en af en toe hoorde ik zijn stem vanuit het hokje door de ruimte galmen, maar dat leek bij vlagen te gaan. Ik was nu dus achtergebleven met de andere jongens. Nou ja, tenminste, alleen Liam en Zayn, die inmiddels terug was van het roken, want waar Harry en Louis nou gebleven waren... Volgens Zayn waren ze naar buiten gegaan, op zoek naar een supermarkt. Wie weet waren ze onderweg wel tegen een horde gillende meisjes aangelopen of zo...
De sfeer in de ruimte was gewoonweg ongemakkelijk. Liam voelde zich blijkbaar niet op zijn gemak met het feit dat hij Niall en mij bijna betrapt had tijdens het zoenen en Zayn leek blijkbaar een beetje geschrokken van mij te zijn na mijn preek over het roken. Om eerlijk te zijn had ik tot nu toe eigenlijk vooral met Harry en Louis gepraat en wist ik dus niet zo goed of ik ook met Liam en Zayn zou kunnen opschieten. Liam leek me op zich wel aardig, Zayn leek me in de eerste instantie niet gelijk het type waarmee ik normaal zou omgaan, een beetje zo'n badboy-type, met zijn stoere uiterlijk en zijn rokersgedrag, maar volgens Niall was ook hij erg aardig.
Ik had heel erg het gevoel dat ik iets moest zeggen om deze stilte te doorbreken, maar ik had geen idee wat.
Mijn redding kwam gelukkig toen Harry en Louis weer binnenkwamen, met de mededeling: 'We brought food,' van Harry, die een enorme lading van zakken chips en rollen koekjes op de tafel neersmeet en vervolgend tussen mij en Zayn op de bank neerplofte (we hadden tot dan toe allebei aan een andere kant van de bank gezeten).
'Well, Niall just left. He's recording,' deelde Liam mee.
'Good, then he can't eat everything,' mompelde Harry en ik lachte. Ik had het dus goed opgemerkt dat hij gisteravond (was het echt gisteren? Het leek alweer zo veel langer geleden) zo veel leek te eten en als ik erbij nadacht had ik overal door zijn kamer al verschillende kleine voorraadjes eten en snoepgoed zien liggen. Blijkbaar stond Niall bekend als de eter van de groep.
'So Jay, what did you and Niall do last night?' vroeg Louis en ik hoorde hoe Liam zich ergens aan mijn linkerkant bijna leek te verslikken in de chips die hij zojuist in zijn mond had gestoken. Ik rolde met mijn ogen. Ik wist natuurlijk waar Louis op doelde en dat hij wilde weten hoe ver Niall en ik waren gegaan, maar helaas was er niks sappigs wat ik hem kon vertellen.
'Nothing,' antwoordde ik schouderophalend. 'We just watched a movie.'
'Taking things slowly?' Hij grijnsde en ik zou niets liever willen dan die grijns van zijn gezicht af vegen. Niet hij ook al. Waarom leek iedereen te denken dat Niall en ik een stelletje waren?
'Look, Louis,' ik legde extra veel nadruk op zijn naam, 'it's not like Niall are dating or anything. We only met a little while ago and we get along very well, but there's nothing more.'
'You two were almost kissing when I walked in!' riep Liam uit en ik voelde dat ik rood werd. Hier had ik even geen antwoord op.
'Oh, she's turning red,' grinnikte Harry.
'Look, Jay,' zei Zayn, die tot nu toe nog niks gezegd had. 'Niall is like our little brother. Is it weird that we feel sort of protective towards him?'
'No, of course not,' mompelde ik.
'Good, 'cause I think we can recognize it when Niall is falling. And at the moment, I think he's falling hard.' Ik wist dat Zayn's opmerking plagerig bedoeld was, maar toch irriteerde het me.
'Shut up, Zayn, you can't speak for him.' Ik merkte dat mijn woorden er bozer uit kwamen dan mijn bedoeling was geweest. Ik was haast nooit boos. Ik ergerde me gewoon kapot aan dit gesprek. 'I'm sorry, it wasn't my intend to react angry, but could we just forget about it?'
Ik stond op, als teken dat ik er gewoon niet meer over wilde praten, en liep naar de plek waar ik Niall's gitaar had neergezet. Het was echt een prachtig instrument. Ik zou willen dat ik er echt op zou kunnen spelen. Ik besloot hem maar weer op te pakken en de akkoorden die Niall met net geleerd had nogmaals te oefenen, zodat ik hem kon laten zien dat ik wel degelijk iets had opgestoken van zijn gitaarles als hij terugkwam.

Reacties (5)

 • 1Der

  omg ik hou echt van dat plaatjee <3 elke x als ik m zie word ik er weer verliefd op

  6 jaar geleden
 • Smeerkaas

  Mhihi, Jay is a little bit annoyed? Owwww...
  dat betekent toch wel iets hoor. Love is in the air!
  En nu ga ik lekker verder lezen aangezien ik wat achter loop =)

  6 jaar geleden
 • Cannon

  Oeeh, klinkt leuk zo, die haarkleur! Wat NaomixHoran zegt, moet je doen, een soort can before-after ofzo ^^
  Ik ben wel beniewd haha

  6 jaar geleden
 • FabriziaNaomi

  maak een selfie van je gekleurde haren, ik ga volgende week mijn puntjes roze verven:D.

  snel verder btw xxx

  6 jaar geleden
 • WhiteWalls

  Ik heb net krentenbollen met suiker gemaakt, it taste great.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen