Ik zucht als ik door de hele stapel op mijn bureau heen ben gewerkt. Het was echt wel veel, maar ik heb het toch in een korte tijd doorgekeken.
"MELANIE!", roep ik. Melanie steekt haar hoofd om de deur van mijn kantoor.
"Ja?"
"Zijn er nog telefoontjes of andere berichten geweest?", vraag ik.
"Alleen nog één van de vestiging in New York."
"O, weet je nog wie dat was?", vraag ik.
"Ene Amanda, ze vroeg of jij terug kon bellen."
"Zal ik doen", glimlach ik. "Dankjewel." Ze gaat weer. Ik bel Amanda vanavond wel op. We mailen elkaar wel vaker tijdens het werk. Ze was m'n collega en tevens goede vriendin in New York, en natuurlijk mijn bruidsmeisje, dus ze moet wel op de hoogte blijven. Ik werp een blik op mijn horloge die half vijf aan geeft. Nu kan ik wel naar Louis gaan wat ik Eloise beloofd had, en daarna meteen eten koken.
Juliet: Ik ga naar Louis toe
Ik zucht en staar voor me uit naar het prikbord aan de muur. Er hangt niet veel interessants op en ik sta op om mijn jas te pakken en aan te trekken. Alles wat ik nodig heb en zeker niet moet vergeten zoals sleutels en mobiel, stop ik in mijn tas.
Eloise: Succes!

Bij de voordeur van Louis huis sta ik even te twijfelen maar druk ik dan toch op de bel. Wanneer hij niet komt wil ik me al bijna omdraaien, maar dan gaat toch de deur nog open. Daar staat hij dan in de deuropening.
"O, Juul", zegt hij verrast.
"Hey."
"Uh, waarom ben je hier?", vraagt hij iet wat ongemakkelijk.
"Ik wil je bedanken dat je er voor me was dinsdag", zeg ik maar meteen. "Met.. pam pam pam... chocola!" Louis begint te lachen en ik geef hem een doos Merci chocolade.
"Dat zou iedereen in die situatie doen."
"Nou, nee hoor. Edward en El zaten helemaal in Tokio, mijn familie in Doncaster, Amanda in New York", zeg ik meteen. Louis haalt z'n schouders bescheiden op. "Je vest lag ook nog bij mij dus hier is die." Ik overhandig hem zijn vest en verrast kijkt hij er naar.
"Daarom kon ik die dus nergens vinden. Ik dacht dat ik gek aan het worden was of hem verloren was." Ik glimlach en vervolgens is het weer stil. Eigenlijk heb ik nogal wat meer goed te maken met hem. De dag na ons intieme avondje was ik ook niet bepaald aardig tegen hem. En die paar dagen daarna, dat hij het goed wilde maken, maar hij dacht dat ik echt boos op hem was.
"En het spijt me dat ik zo boos werd laatst op kantoor toen je me mijn ring terug gaf. Het waren gewoon hormonen denk ik, waardoor ik een beetje een kort lontje had", verontschuldig ik me.
"Hormonen?" Vragend kijkt Louis mij aan en heeft er geen idee van.
"Morning after pil."
"O, shit, ja! Waarom denk ik er ook niet bij na?" Gefrustreerd maar ook wat boos op zichzelf vloekt hij binnensmonds en woelt hij door zijn haar. Een beetje verlegen en ongemakkelijk haal ik mijn schouders op. "Heb je het eigenlijk aan Aaron vertelt over die nacht?"
"Ja, hij was best koeltjes nadat ik zei dat het maar een impulsieve dronken actie was", antwoord ik luchtig. Hij vatte het toen best goed op, ook al had ik het gevoel dat hij vreselijk teleurgesteld in mij was, maar gisteravond was hij duidelijk jaloers en misschien zelfs een beetje boos dat Louis was gekomen om mij te troosten terwijl hij mijn ex is en we laatst het bed hebben gedeeld. Ik zou ook niet blij zijn in die situatie.
"Dronken?" Louis trekt zijn wenkbrauwen op omdat hij weet dat het niet zo was. Dat weet ik ook wel. Zo lang waren we nog niet in de club. Had ik eigenlijk wel al iets op?
"Een beetje...", breng ik voorzichtig.
"Een beetje?", herhaalt hij.
"Jij toch ook?"
"Nou, niet echt."
"O", reageer ik weer ongemakkelijk. Dit is nou niet echt bepaald een vloeiend en soepel gesprek. "Maar eh... ik moet maar weer eens gaan. Ik moet nog wat dingen regelen voor de bruiloft."
"Oke"
"En als je bij de bruiloft wil zijn, bij deze ben je uitgenodigd."
"Dat vindt Aaron vast niet goed."
"Maar ik wel. We zijn een lange tijd samen geweest en dat wil ik eigenlijk ook wel afsluiten."
"U-huh", mompelt hij instemmend, zeker niet al te enthousiast. "Hier is je chocola. Die mag je zelf opeten."
"Nee, die merci is voor jou", weer ik het af.
"Juul, ik weet wat voor een chocolade monster jij bent."
"Daarom had ik er al stiekem een voor mezelf gekocht", beschaamd kijk ik Louis aan maar hij begint hard te lachen als ik er een uit mijn tas pak.
"Oh, Juul!" Lachend haal ik mijn schouders op.
"Maar... uh ik ga. We zien elkaar nog we eens!"
"Tot ziens!"

Nieuw hoofdstuk EN LOUIS POV bij 100 kudo's of 1000 abo's

Reacties (11)

 • agirlx

  chocolademonster en lou, wat een fantastisch gaande gesprek x

  6 jaar geleden
 • 1DLovatic

  hahaahahahaha ik had er ook al een voor mezelf gekocht.

  geniaal!!

  6 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  #TeamJouis/Luliet x

  6 jaar geleden
 • Lootus

  Aahhww Lou en Juul passen zo goed bij elkaar <333 En ze kunnen elkaar toch niet laten lopen?!

  6 jaar geleden
 • HStylicious

  JE HEBT 1002 ABO'S! GEFELICITEEEEEERD!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen