Foto bij Choice 180

Louis Tomlinson

"Dronken?", vraag ik confrontrerend. Ze heeft Aaron dus niet eens eerlijk verteld dat ze eigenlijk geen druppel op had. Ik weet niet of ik dat positief moet opvatten of negatief. Het stelde niks voor voor haar of ze durft het niet te vertellen omdat het juist wel wat voor haar betekende. Ik kom er echt niet uit, en erg duidelijk is Juliet ook niet.
"Een beetje..."
"Een beetje?", herhaal ik, ook al geloof ik er niet veel van.
"Jij toch ook?"
"Nou, niet echt", antwoord ik, duidelijk dat het voor mij wel wat betekende en niet maar een impulsieve actie was.
"O" Zal ik haar binnen vragen? En dan over wat minder ongemakkelijke dingen praten? Ik wil net mijn mond open doen om het te vragen, wanneer Juliet ook wat wilt zeggen. Ik wenk haar dat ze eerst mag. "Maar ik moet weer eens gaan. Ik moet nog wat dingen regelen voor de bruiloft."
"O, oke", reageer ik een beetje teleurgesteld.
"En als je bij de bruiloft wil zijn, bij deze ben je uitgenodigd."
"Dat vindt Aaron vast niet goed."
"Maar ik wel. We zijn een lange tijd samen geweest en dat wil ik eigenlijk ook wel afsluiten."
"U-huh", mompel ik. Ik wil het niet afsluiten met haar. Waarom kan Aaron niet weg gaan? Als dat vliegtui- Nee, zo mag ik echt niet denken. Ik wens niemand dood, zelfs niet de man die mijn grote liefde inpikt. En daarbij zou Juliet er kapot van zijn en ik wil ook niet dat ze pijn heeft. Maar waarom kan ze niet meer van mij houden dan van hem? Alles wat vroeger is gebeurd is toch niet zomaar afgelopen?
"Maar... uh ik ga. We zien elkaar nog we eens!"
"Tot ziens", mompel ik. Na me nog een glimlachje te schenken draait ze zich om en loopt ze naar haar auto die voor de deur staat bij Edward. Ik leun tegen de deurpost aan en kijk toe hoe ze weg loopt. Ik wil het niet afsluiten met haar, maar volgens mij heeft ze helemaal weet van hoe gek ik nog op haar ben. Ik heb na Juliet echt nooit meer een serieuze relatie gehad. Alleen wat scharrels voor een paar dagen of weken. Voor Juliet heb ik ook nooit een serieuze relatie gehad. Ik zou ook niet weten of er wel iemand anders is voor mij. Maar nu wilt ze het afsluiten en gaat ze weg. Wie zegt dat ik haar nog zal zien? Misschien alleen nog op de bruiloft, maar dan weet ik zeker dat ik geen kans meer maak. Eigenlijk maak ik helemaal geen kans meer. Het lijkt me toch wel duidelijk als ze me wil uitnodigen voor de bruiloft. Ik kijk haar na als ze door haar haar woelt zoals ze altijd doet terwijl ze naar links en rechts kijkt om de straat te kunnen oversteken. Nu of nooit! Ik ren achter Juliet aan en stop haar.
"Juliet." Ze draait zich om en kijkt een beetje verrast naar me. Zonder ook nog maar een seconde na te denken leg ik mijn hand op haar wang en kus ik haar zoals ik haar vroeger altijd kuste en waar ze zeker een zwak voor had. Het gevoel dat nu door me heen gaat is onbeschrijflijk, maar waarschijnlijk de laatste keer ooit. Mijn hand dat door haar blonde lokken strijkt. Haar lippen op die van mij. Ik kus haar bovenlip, haar onderlip en net zoals de allereerste keer ooit, in de kantine. Ze zoent zacht terug. Zacht, maar wel een teken dat ze terug zoent. Eigenlijk wil ik haar helemaal niet los laten, maar na een tijdje haal ik toch mijn lippen van haar af.
"Ik hou van je", fluister ik daarna nog als ik in haar prachtige groene ogen kijk. Er zijn sporen van verbazing te zien op haar gezicht. Ze kijkt me nogal verslagen aan, maar dat vind ik niet erg. Ze protesteert in elk geval niet. Nadat ik haar nog een klein glimlachje heb geschonken en een korte kus heb gegeven op haar mondhoek, draai ik me om en loop terug naar mijn huis waar de voordeur nog open staat. Nog net voor de deur draai ik me om en zie ik dat Juliet er nog steeds staat. Verslagen en verbaasd draait ze zich om en stapt ze in haar auto. Ik bijt mijn lippen op elkaar en glijd er met mijn tong langs. Ik kijk haar nog na en maak dan de voordeur achter me dicht.

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 1000+ ABO'S! OMG OMG OMG! IK HEB NET EEN KWARTIER IN MIJN KAMER GESPRONGEN VAN BLIJHEID! (miljoenen caloriën verbrand). Echt gewoon 10x zoveel abo's als dat ik ooit verwacht had te krijgen nioahfkjmcohiclj. IK BEN ZO BLIJ HIHI! En voor al deze 1000+ abo's, komt er vanavond/namiddag nog een hoofdstuk!

Reacties (38)

 • AshHisBandana

  Ze moet gewoon voor Louis kiezen! Hij is zooo lief voor haar!!!

  5 jaar geleden
 • AnkePayne

  Goede actie louis! Dont give up

  6 jaar geleden
 • agirlx

  hij heeft haar nu echt gezoend! omgg!

  6 jaar geleden
 • crazymy

  nu moet ze toch wel voor louis kiezen

  6 jaar geleden
 • denixxohshc

  ZOOOOO ROMANTISCH, ZWIJMEL ZWIJMEL

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen