Foto bij Animal 6

5 minuten later racet Jack als eerste over de lijn. Harry komt niet veel later ook aan. Het scheelde maar een paar seconden. Harry zucht gefrustreerd. Jack daarentegen zit te lachen. Chelsey kijkt ons met opgetrokken wenkbrauwen aan, weeral. Er speelt ook een grijns rond haar lippen. ‘Tweede ronde, Styles’ zegt Jack. Ze gaan allebei weer klaarstaan. Ik ga naar zijn auto toe en leun met mijn armen op het raamkozijn. ‘Je kunt van hem winnen, Harry. Ik heb je al genoeg zijn racen en je bent niet slecht. Je bent goed. Je kunt winnen’ zeg ik nog een keer. ‘Ik hoop het’ zegt hij. Hij trekt mij nog eens dichter en drukt zijn lippen tegen de mijne. ‘Go for it’ zeg ik nadat ik hem los heb gelaten. Chelsey zwaait weer met haar doekje en ze zijn weer vertrokken. ‘Hou al maar dat geld klaar, Hope’ zegt ze als ze langs mij passeert. Ik steek mijn voet uit als ze passeert en ze struikelt. ‘Hak afgebroken, schat?’ vraag ik poeslief. Ze staat terug recht en loopt van mij weg. Ik grijns even en begin luid te lachen als ik zie hoe mooi haar haar is.

De auto’s komen af geracet en Harry is de eerste die nu over de lijn gaat. Ze stappen allebei uit en hij komt naar mij toe. ‘Ik wist dat je het kon’ fluister ik in zijn oor en geef hem een knuffel. ‘Oké, we staan nu gelijk’ haalt Jack ons uit onze knuffel. ‘De derde ronde wordt gereden door de meisjes’ zegt hij. ‘Wat?’ vraag ik. ‘Bang dat je het niet aankunt, sweetheart?’ vraagt Chelsey. ‘Ik kan het aan. Oh, en doe iets aan je haar. Het is alsof je net in een boom gehangen hebt’ zeg ik. Meteen is haar grijns weer van haar gezicht en Harry begint te grinniken. Harry trekt me een beetje verder van hen en legt zijn handen op mijn wangen. ‘You can do this’ zegt hij. ‘Ik heb nog nooit geracet’ zeg ik. ‘Je hebt mij al genoeg zijn racen. Je weet hoe het moet’ zegt hij. Ik zucht eens. Alles hangt nu van mij af. Ik ben Harry zijn laatste hoop. Hij heeft wel het geld, maar het is teveel voor joints. En we kunnen ze gratis krijgen. ‘I will try’ zeg ik. ‘I believe in you’ zegt hij en kust mij nog eens. Ik ga naar de auto toe. ‘You are going to lose’ zegt Chelsey. ‘Be ready bitch’ zeg ik en stap in de auto.


Harry Styles


Jack gaat tussen de auto’s staan. Ik kijk naar Hope en zie dat ze geconcentreerd naar de weg kijkt. Chelsey daarentegen is bezig met lippenstift. ‘Chelsey, please’ zegt Jack. Ze kijkt op en steekt het snel weg en maakt haar klaar. Ze starten allebei de auto en ik zie dat Hope nerveus begint te worden. Ze kijkt eens naar mij met bange ogen. Ik knik eens naar haar en ze richt haar ogen weer op de weg. Jack zwaait met het doekje en Hope racet weg. Chelsey haar auto valt net op dat moment stil. Ik begin luid te lachen en klap in mijn handen. ‘KOMAAN CHELSEY!’ roept Jack kwaad. Hope heeft ondertussen al een grote voorsprong. Als ze zo verder doet, kan ze dit zeker winnen. Chelsey krijgt de auto terug op gang en racet meteen achter Hope aan.

Reacties (5)

 • Glimlach

  Go Hope!!

  Xx

  6 jaar geleden
 • CurllMonster

  Winnen winnen winnen winnen winnen winnen winnen winnen winnen winnen!!!
  Snel verder!! Xd

  6 jaar geleden
 • NikIaus

  WOEHOEEE <3

  6 jaar geleden
 • xXLovaticxX

  oehhh let them win!!
  snel verder x

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Oeeeh,.
  let them win.
  Please snel verder....<33

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen