Mila Benson

We waren net een aantal uren bij elkaar, nog niet eens een volledige dag en hij maakte het al uit?! Wat ik dan zo'n ramp om mee samen te zijn? Wat had ik verkeerd gedaan? Ik speelde alles af in mijn hoofd maar niets leek fout in mijn ogen. Al gauw hoor ik de deur kraken en zucht diep. 'Ik zei toch ga weg?! Ik wist niet dat het zo moeilijk was Jason', mompel ik in mijn kussen. Zacht gelach weerklinkt. 'Ik ben het, Justin. Is alles wel oké?'.
Natuurlijk was het niet oké, niks was oké. Ik was stapelgek op Jason en opeens maakt hij het uit. Het meest verwarrende was nog dat hij me vertelde dat hij van me houd. Hoe kan dat nu?! Als dat echt zo is maak je het toch niet uit? 'Nee, niks is oké. Jason is een klootzak'. 'Gelukkig zijn we het daar over eens', hoor ik hem grijnzen en vervolgens komt hij naast me op het bed zitten. 'Maar hoezo vind jij hem nu opeens een klootzak?'. Ik zucht en ga rechtop zitten. Ik had helemaal geen zin om dit met Justin te bespreken. De enige reden dat hij zo aardig doet is omdat hij denkt dat hij nu mij kan krijgen nu het over is met Jason.
'Ik heb hier geen zin in Justin, laat me slapen', mompel ik en veeg mijn mascara resten van mijn gezicht af. 'Laat Jason je niet dwars zitten, jij verdient beter dan dat beauty'.

De volgende ochtend gaat de wekker al vroeg. Om zeven uur staan we allemaal beneden met onze koffers, klaar om te vertrekken. Net als ik de deur uit wil gaan zie ik Justin met een koffer naar beneden komen. 'Hij gaat mee?!', sis ik kwaad. Jason lacht zachtjes om mijn uitspraak. Boos kijk ik hem aan en dan boos naar Justin. 'Jullie zoeken het maar uit, ik zit in de auto', mompel ik en loop de voordeur uit. Ik had totaal geen zin om met die twee tijd door te brengen. Justin irriteerde mij mateloos en ook Jason was wel het laatste persoon die ik op dit moment wilde zien.
'Mila lieverd?', vraagt Pattie met een glimlach. Ze zat al achter het stuur en keek me via de achteruitkijkspiegel aan. Ik knik als teken dat ik naar haar luister. 'Gaat het wel?'. Ik schud mijn hoofd en haal wanhopig mijn schouders op. 'Nee, maar ik sla me er wel doorheen'. 'Heb je een ruzie met Jason? Toen ik hem vanochtend op de bank zag liggen slapen wist ik gelijk dat er iets mis was'. Ik frons en schud mijn hoofd. 'Nee, hij heeft het uit gemaakt. Ik snap er niks van Pattie'. 'Och lieverd', mompelt ze en wrijft over mijn knie voor zover ze erbij kan. 'Kom voorin zitten, dan zoeken die jongens het maar uit achterin'. Ik knik en klim naar voren toe zodat ik naast der kan zitten. 'Het spijt me van Jason lieverd, hij is gek om je te laten gaan. Hij vertelde me gisteren nog hoe gek hij op je was! Ik kan het amper geloven dat het over is'. Ik haal mijn schouders op. Justin en Jason springen beiden achterin op de achterbank met een boos gezicht. Een stilte volgt waarna Pattie de auto start en wegrijd. Zodra ik thuis was wilde ik niets meer met beiden te maken hebben.

SORRY GUYS, ben nu op 2/7 van mijn examen.
Gelukkig gaat het goed, dus hopelijk slaag ik in 1 x.
Heel veel liefs, en voor de andere met examens: BRITT DEKKER IS OOK GESLAAGD VOOR HAAR HAVO-DIPLOMA.

Reacties (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen