Foto bij Thirty Six.

Harry Edward Styles.

Gelukkig verliep alles goed tijdens het ontbijt en leek mijn moeder Elena te aanvaarden. Spijtig genoeg moest Elena na het ontbijt naar huis van haar moeder, maar vanwege dat we nog aan tafel waren kon ik niet verder vragen wat er was. Ze beloofde me nog dat ze me zou sms’en nadat ze Payne had gezien en voor ik het goed en wel besefte had ik haar gedag gekust en stond Louis nog geen seconden later op mijn drempel.
“Ik neem aan dat het gisteren zeer goed is verlopen?” vroeg hij met een brede grijns en liep gelijk binnen zonder echt te wachten op een uitnodiging. Hoofdschuddend door zijn gedrag sloot ik de deur weer en gebaarden dat hij beter mee kwam naar de eetkamer waar mijn moeder en stiefvader juist klaar waren met ontbijten.
“Harry, lieverd wil jij samen met Louis de tafel opruimen?” vroeg ze met een vriendelijk glimlach voordat ze Louis begroete met een knikje. Stiekem verbaasde het me dat ze niet iets zei over het feit dat iedereen hier blijkbaar plots binnen vielen.
“Oh, is het goed als er straks nog een paar vrienden langs komen, Mevrouw Styles?” voegde Louis er opeens tussen toen mijn moeder richting de woonkamer wilde lopen. Een diepe frons verscheen op haar voorhoofd terwijl ze van Louis naar mij keek en weer terug.
“Zolang jullie de boel maar niet afbreken.” Wees ze ons terecht voordat ze samen met mijn stiefvader de kamer verliet. Gelijk draaide ik me vragend naar Louis die zijn lach hierdoor niet kon inhouden.
“Relax, Niall en Josh gingen langskomen. Iedereen wilt weten hoe het nu tussen jou en Miss Perfect is.”
“Sinds wanneer noem je Elena zo?” vroeg ik op een verwijtende manier waardoor Louis gelijk zijn handen in de lucht stak als teken dat hij zich overgaf aan mij. Zacht lachend door hem keek ik weg van zijn kuren om in de plaats een plateau te vullen met afwas.
“Zo, dus ze is vannacht hier gebleven?” Begon Louis voorzichtig, hopend dat ik op deze manier niet zou merken dat er een heel kruisverloop ging volgen. Alsof hij dat subtiel was…
“Ja, ze was heel de nacht bij mij.” Bekende ik zo nonchalant mogelijk ook voelde ik hoe mijn hart overuren deed als ik dacht aan de vorige nacht. Hierdoor verscheen er een klein glimlachje op mijn lippen terwijl ik met de plateau naar de keuken liep. Daar legde ik de afwas in het afwasmachine en wachtte geduldig op Louis die na een paar seconden ook de keuken ingewandeld kwam met de rest van de afwas. Samen staken we deze in stilte in het afwasmachine die ik daarna met gemak aanzette.
“Oké, ik wil details, Styles.” Viel hij opeens met de deur in huis toen ik al de producten en etenswaren weglegde in de kasten. Zacht grinnikend keek ik naar Louis die me doordringend aankeek.
“Je gaat dit niet loslaten totdat de rest er is, zeker?” vroeg ik met opgetrokken wenkbrauwen, maar voordat ik nog iets kon zeggen greep Louis mijn arm vast en trok me weg uit de keuken, recht naar mijn kamer. Geschrokken liet ik me meeslepen naar boven tot de deur achter me dicht werd geslagen.
“Vertel! Nu!” beval hij me met een duidelijk geïnteresseerde blik in zijn ogen. Al draaiend met mijn ogen door zijn gedrag zette ik me neer op mijn onopgemaakt bed en wilde net mijn mond open doen toen de bel beneden ging. Opgelucht doordat ik nog gespaard werd rende ik naar beneden waar ik de voordeur opende.
“Harry!” Met een brede grijns trok Niall me in een vlugge knuffel voordat hij naar binnen liep met Josh die me een simpele handshake gaf.
“Louis is boven in mijn kamer.” Informeerde ik hen vluchtig terwijl ik de deur terug sloot. Met een knikje van beide jongens liepen op ons gemakje naar mijn kamer waar Louis afwachtend op mijn bureau stoel zat.
“Ik zou daar niet gaan zitten als ik jullie was.” Zei hij direct toen Niall zich wilde neerzette op mijn bed. Fronsend keek ik naar Louis die al hoofdschuddend terug naar me staren voordat hij naar me toegelopen kwam. Met een simpele beweging trok hij wat aan de kraag van mijn tshirt zodat een duidelijke zuigzoen zichtbaar werd op mijn sleutelbeen.
“Oh!” riep Niall direct uit toen hij snapte wat Louis bedoelde en ging in de plaats op mijn tapijt zitten waardoor ik een zucht niet kon onderdrukken. Josh daarentegen trok zijn schouders omhoog en zette zich neer op het voeteinde van mijn bed. Glimlachend door zijn onverschilligheid trok ik Louis hand weg van mijn kraag en zette me zelf neer op mijn bed.
“Oké, nu dat iedereen er is, kan ik alsjeblieft een update krijgen voordat ik je nog vermoord van nieuwsgierigheid.” Sprak Louis toen hij zich weer op mijn bureau stoel had neergezet.
“Fine, Elena en ik zijn samen. Ze is nu onderweg naar Payne om hem te vertellen dat het gedaan is tussen hun.” Bekende ik terwijl ik expres het onderwerp over gisterenavond vermeet. Wat er die nacht gebeurt was is iets dat alleen voor mij en Elena bedoelt was.
“Wacht, ze is nu naar Payne? Alleen?” vroeg Niall met duidelijke ongerustheid. Bijtend op mijn onderlip knikte ik en besefte nu pas hoe gevaarlijk dat dit wel niet kon zijn. Daarom nam ik gelijk mijn gsm van mijn nachtkastje en begon een berichtje te sturen naar Elena.
Heb je niet liever dat ik erbij ben als je het tegen Payne zegt? xx
Het duurde niet lang of ik kreeg een bericht terug. Het verbaasde me ook niet dat de jongens rond me heen kwamen zitten zodat ze konden meelezen.
Maak je maar geen zorgen over me. Liam zou mij nooit pijn doen (: xx
Zuchtend keek ik op naar Louis die zelf ook zenuwachtig beet op zijn onderlip.
“Hij zal haar misschien niet pijn doen, maar of dat dat ook geld voor jou weet ik niet.” Voegde hij er nog aan toe voordat hij met een zachte kneep in mijn schouder terug op de stoel ging zitten. Bijtend op mijn onderlip keek ik naar Louis en besefte nu pas echt dat dit inderdaad een zeer gevaarlijke situatie kon worden. Ik geloofde Elena wel dat Payne haar niet pijn zou doen, maar nadat zijn ‘vrienden’ me de vorige keer in elkaar gestampt hadden was het wel duidelijk dat hij zich maar alter graag afreageert op mij. En nu zeker als hij te weten komt dat ik de schuldige ben waardoor hun relatie voorbij is. Dit gaat nog wat worden…

Reacties (10)

 • LynnBlack

  OMG ze slaan Harry nog dood! Dat mag niet gebeuren!!
  Wacht maar als ze met 1 vinger aan Harry of Louis, Niall en Joshie komen dan breek ik hen, één voor één!
  Muwhahahahaha who's scared of the big bad wolf?!

  Miss Black!

  P.S snel verder pleaseeee?

  8 jaar geleden
 • Oleada

  Leuk stukje ... Ik ben benieuwd naar Liam zijn reactie.
  Snel verder, x

  8 jaar geleden
 • FxckNiall

  Omg, mag ik aub trouwen met jou verhaal? (A.K.A. de Louis uit dit verhaal) Hij. Is. Ge-Ni-Aal!

  En slim. Smartass:P

  8 jaar geleden
 • LittleStars

  Louis is zo grappig;)
  "Ik zou daar niet gaan zitten als ik jullie was.”
  Lag spontaan in een deuk;)x

  8 jaar geleden
 • Arquitecta

  Geweldige verhaal dit +nieuwe abo
  Ga snel verder xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen