"Als we hier overmorgen terug komen zijn we man en vrouw", zegt Aaron als hij in zijn Bentley stapt en ik het huis nog af sluit. 
"Best vreemd eigenlijk", lach ik. Het voelt toch best wel raar. Ik stap bij hem in de auto en wanneer ik me vast gezet heb en Aaron nog een kus gegeven heb, rijden we weg. Eerst gaan we naar Heathrow om Caleb en Amanda op te halen die uit Amerika komen. Caleb is Aaron's getuige en Amanda mijn tweede bruidsmeisje. 
"Nu ben ik wel heel nieuwsgierig naar je bruidsjurk."
"Dan moet je nog een dagje wachten", lach ik.
"Of ik sluit je dadelijk op in de auto, en dan ga ik kijken", grijnst hij.
"Veel succes." Verder reageer ik er niet op en lach ik er om.
"Dankjewel. Zo moeilijk zal het niet zijn."
"Misschien wel."
"Waarom? Ga je als een opgesloten aap met claustrofobie rond springen en schreeuwen en proberen uit te breken?", vraagt hij.
"Uh, nee, wat denk je wel niet? Ik blij lekker rustig zitten hoor." Aaron kijkt me vreemd aan. "Sukkel, die jurk hangt bij mijn moeder. Denk je dat ik die thuis zou bewaren?"
"Maar wat heb je dan bij je?", vraagt hij verbaasd.
"Dat is de jurk van Amanda, die ze hier uitgezocht heeft en die heb ik dus ook hier opgehaald", leg ik uit.
"O." Ik lach weer. Dat was lekker slim van hem. Amanda zal wel blij zijn eindelijk haar jurk aan te kunnen trekken. Ik ook hoor om eindelijk iedereen mijn mooie jurk te laten zien.
"In welke ontvangsthal moeten we zijn?", vraag ik als we op het vliegveld zijn.
"Daar", wijst Aaron. Hij legt z'n arm om mijn schouder en we lopen samen naar de juiste ontvangsthal. Er komen al passagiers de gate uit, maar nog geen Caleb en Amanda.
"We moesten eigenlijk ook zo'n bordje hebben", zeg ik.
"Ja, voor het geval ze ons niet meer zullen herkennen na twee maanden", zegt Aaron cynisch. Ik por hem in zijn zij terwijl ik lach. "Jij port mensen echt veel te vaak in hun zij, he", merkt hij op.
"Ja, eigenlijk wel. Als we over drie dagen op de Bahamas zitten heb jij allemaal blauwe plekken in je zij als je alleen maar een zwembroek aan hebt", grijns ik.
"Weet ook meteen iedereen dat ik misha-"
"Waag het niet om dat te zeggen", onderbreek ik hem.
"Tuurlijk niet." Hij lacht en geeft me een kus op mijn wang.
"Ooeh, daar zijn de tortelduifjes", hoor ik Amanda zeggen. We kijken allebei naar ze als ze op ons af komen.
"We herkende jullie al bijna niet meer na twee maanden", overdrijft Caleb. Amanda staat achter hem en rolt met haar ogen.
"Ik zei het toch", lacht Aaron.
"Wat?", vragen Amanda en Caleb.
"Oh, niks", wuif ik het weg. "Zullen we gaan?" Amanda en Caleb pakken hun weekendtassen weer op en we lopen met z'n allen naar de auto.
"We zijn eigenlijk nog nooit in Doncaster geweest", zegt Amanda.
"We kennen ook bijna niemand, behalve van Edward."
"En Eloise", voeg ik er aan toe.
"O, ja, een beetje."
"En niet met Edward flirten he, want dan vermoord Eloise je", zeg ik tegen Amanda. Amanda en Edward zijn gewoon vrienden maar de plagen elkaar altijd, en ik weet dat Eloise er dan niet tegen kan ook al is het vriendschappelijk.
"Hoezo? Is ze het jaloerse vriendinnetje?"
"Nee, Edward en Eloise vinden elkaar heel erg leuk maar dat moeten ze eerst nog aan zichzelf toegeven en vervolgens ook nog aan de ander", lach ik. Op de weg naar Doncaster in de auto praten we nog veel bij.

Als we bij mijn oude huis komen, is het eerste wat ik doe mijn ouders groeten. Ik heb ze al twee weken niet gezien ook al valt dat nog wel mee.
"Mijn kleine meisje", zucht mijn vader.
"Laatste dagje, hè", lach ik. Hij knikt als hij me weer los laat. Dan omhels ik ook mijn moeder.
"Waar is mijn jurk?", fluister ik in haar oor.
"Uitgestald op je kamer", fluistert ze terug. Daar mag Aaron dus niet komen. Mijn ouders groeten ook Aaron, Amanda en Caleb. Ik moet Aaron dus op een of andere manier het huis uit jagen, anders lukt het hem zeker om boven te komen en hij mag mijn jurk niet zien.
"Zullen we naar Eloise gaan?", stel ik voor. "En daarna naar het hotel?" We hebben een hotel geboekt, maar ik betwijfel nog waar ik ga slapen. Misschien in het hotel, of misschien bij pap en mam. Ik moet 's ochtends al vroeg mijn bed uit. De kapper komt om half acht en daarvoor moet ook nog mijn jurk aangetrokken worden en alle andere dingen gedaan worden. Dat wordt dus zeker heel vroeg opstaan.
"Kom, dan gaan we." We zeggen mijn ouders gedag nadat we nog besloten hebben dat ik vannacht hier blijf slapen. Mijn moeder zei nog dat het traditie is dat je de nacht voor het huwelijk niet bij elkaar mag slapen. Niet dat ik me daar iets van aan trek. Het zal echt een invloed hebben op het huwelijk. Dat is echt onzin.
"Is Edward bij Eloise?", vraagt Caleb.
"Ik denk dat Edward ook gewoon bij zijn eigen huis is. We kunnen ook nog wel naar hem toe gaan?" Ze knikken en we stappen weer de auto in. Ik heb echt heel erg veel zin in morgen. Dan gaan we ein-de-lijk trouwen!

Onverwachts hoofdstukje, maar niemand zal daar om klagen. Heel misschien dat ik nog een hoofdstukje zal schrijven op vakantie, maar het internet is nogal heel slecht en langzaam dus het zal niet zo lang zijn. Het is in ieder geval wel heel erg leuk op vakantie (jammer genkeg niet zo warm, maar 2/3 graden warmer dan in Limburg, maarja. Ik leef er maar mee. Morgen ga ik iets van 45 km fietsen in de bergen in Duitsland hier met mijn oom, tante, opa en vader die allemaal getraind zijn. Dat gaat echt een hel worden. Na 36 km in het Limburgse heuvelland was ik al kapot. Omg, ik ga zo dood, he! Wish me luck! En helpen jullie me weer de top in met kudo's?

Reacties (41)

 • agirlx

  asdfghjkl no!:(

  6 jaar geleden
 • crazymy

  NEEEEEEEEEEEEEEEE DIT KAN NIET [email protected]$%^***()(*&^%$$%^&*&^%[email protected]#$%^& NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE #$%^**&&*()(*))()_)(*&%$

  6 jaar geleden
 • CandyFloss

  Nu heeft ze voor Aaaron gekozen, maar misschien straks niet meer.. X

  6 jaar geleden
 • LStyles212

  nee!!! ze heeft toch voor aaron gekozenn
  snellverderr<3

  6 jaar geleden
 • Felicita

  Neeee ze mag niet eerst trouwen en daarna scheiden! Louis moet als een superman binnenkomen stormen net als ze ja moet zeggen, en natuurlijk doet ze daar heel lang over omdat ze twijfelt, en dan schreeuwt hij: nee je mag niet trouwen met Aaron! En dan trouwen Louis & Juliet en leven ze nog lang en gelukkig met kleine Louisjes en Julietjes.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen