Foto bij Forty-Nine

Hannah Mae Wilson

Ik klop aan bij Monica's kantoor en als ik binnen mag komen open ik de deur en sluit die weer achter me.
“Waarom wilde u me spreken?” vraag ik een tikkeltje zenuwachtig.
“Ga zitten” zegt ze en wijst naar de stoel tegenover haar, ik ga zitten en leg mijn handen op schoot. “Ik wilde je nog even spreken over je baan als Styliste” begint ze en ik knik een beetje verward. Waarom wilt ze het daar opeens over hebben?
“Dit project gaat een week duren en ik heb je baas gebeld. Hij vertelde me dat je aankomende zaterdag naar Ierland zou vertrekken voor je werk als Styliste, samen met die band waar je voor werkt” gaat ze verder en ik knik. Ik wist niet eens dat we naar Ierland zouden gaan, dat hadden ze me nog niet verteld.
“Je mag tijdens dat project ook gewoon aan het werk bij die band, maar je zal tijd in moeten leveren voor het project. Je vertrekt morgen al naar Ierland en ik heb gehoord van Paul dat zij daar een week blijven, dus dat komt precies uit, daarom geef ik je deze kans. Je houd van veel werk en dat ga je nu krijgen, ik hoop dat ik je goed uitgekozen heb en dat ik je kan vertrouwen” verteld ze en ik knik.
“Dat kunt u, ik ga mijn best doen om u niet teleur te stellen” zeg ik en Monica knikt.
“Zo ken ik je, veel succes daar en we houden contact” zegt ze en ik knik en schud haar hand en loop dan het kantoor uit.
“Waarom wilde ze je spreken?” vraagt Jade als ik terug kom gelopen.
“Oh over mijn andere baan” zeg ik en we lopen terug naar Jade's auto. “Ze heeft Paul gebeld, mijn baas en ze hebben het precies op schema dat ik in Ierland ook beide kan doen, want ze treden op in Ierland en ze blijven daar een week en het project duurt twee weken” vertel ik en Jade knikt.
“Wow wacht, dan is Zayn er ook” zegt ze met een grote glimlach en lachend knik ik.
“Hier gaan we op drinken Mae” zegt Jade vrolijk en ze rijd de weg op. Ze zet de radio harder en vrolijk zingen we mee. Al snel komen we bij een cafeetje aan en parkeert Jade de auto en stappen we uit. We lopen naar binnen en bestellen meteen twee biertjes. Ik ga nu niet teveel drinken, want we moeten morgen alweer vroeg naar het vliegveld.
“Op Ierland” zegt Jade en we tikken de flesjes tegen elkaar aan en nemen beide een grote slok. Ik hoor m'n mobiel afgaan en ik pak hem uit mijn tas en neem op.
“Met Mae Wilson”
“Mae met Harry, ik mis je” zegt Harry en ik begin te lachen, mooie openingszin.
“Fijn om te weten” zeg ik en ik meld even aan Jade dat ik buiten ben. Ze knikt en ik loop naar buiten.
“Wat ben je aan het doen?”
“Niet veel, wat drinken met Jade” zeg ik en ik ga op een stoel zitten en bijt op m'n lip. Ik moet hem melden dat morgen niet meer door kan gaan, maar hoe ga ik dat zeggen.
“Je bent stil, is er iets?” vraagt Harry een tikkeltje bezorgd.
“Ik vertelde je eergisteren dat ik een afspraak had vandaag” begin ik.
“Ja, hoezo?”
“Nou, ik heb net te horen gekregen dat ik mee mag doen met het grote project in Ierland” vertel ik en het blijft even stil.
“Maar dat is toch fantastisch, dat is toch wat je wilde en in Ierland, daar zijn wij ook volgende week zaterdag” verteld Harry vrolijk en ik zucht. Dat weet ik ook.
“Dat weet ik, maar het probleem is. Ik moet morgen al vertrekken” zeg ik en opnieuw blijft het stil.
“Morgen?” zegt Harry.
“Ja, het duurt een week en vroeg in de middag vertrekken we al” zeg ik en ik haal een hand door m'n haar.
“Dat is klote” mompelt hij en ik zucht.
“Het spijt me Harry” zeg ik en ik staar voor me uit als het stil blijft.
“Het geeft niet, je kan er niks aan doen” mompelt hij, hij vindt het niet leuk, dat hoor ik aan hem.
“Ik wou dat ik er iets tegen kon doen, ik wil die date echt” zeg ik.
“Gelukkig, maar we kunnen wel iets doen” mompelt hij en ik frons.
“Wat heb je in gedachten?”
“Nou, ik vertrek volgende zaterdag naar Ierland, maar wat nou als ik net zoals jou al morgen naar Ierland ga en dat we daar op een date gaan, want het lijkt me niet dat je morgen meteen aan het werk moet als je daar aankomt” verteld hij.
“Wacht, je wilt voor mij eerder naar Ierland toegaan?” vraag ik verward. Meent hij dit nou?
“Ja” zegt hij en mijn mond zakt open.
“Okay, dat had ik niet verwacht, maar vindt Paul dat wel goed en wat ga je die dagen doen, ik moet woensdag al aan het werk” zeg ik en hij lacht.
“Dat komt wel goed Mae, ik ga daar gewoon wat plekjes bezoeken, ik wilde altijd al naar Ierland toe. Dan kan ik zien waar Niall opgegroeid is” zegt hij en ik grinnik.
“Okay, nou mijn toestemming heb je, mij lijkt het namelijk geweldig en zo hoeven we onze date ook niet af te lassen” zeg ik met een glimlach.
“Klopt, ik ga het met Paul bespreken, dan bel ik je vanavond nog. Oh nog gefeliciteerd met het project, ik ben blij voor je Mae en dat meen ik” zegt hij en mijn glimlach wordt groter.
“Dank je Harry, spreek je vanavond”
“Ja. Bye Mae”
“Dag Harry” zeg ik nog en hang dan op. Hij wilt gewoon voor mij eerder naar Ierland vertrekken, wat is hij toch een geweldige gozer, zo kan ik hem ook langer bij me hebben. Ik hou van zijn aanwezigheid, maar alleen is de paparazzi een probleem, hier gaan ze namelijk weer iets bij bedenken, want waarom zou Harry eerder naar Ierland gaan? Vanwege mij en daar gaan ze achter komen ook. Dit wordt nog wat met media. Dit komt zeker weten in de tijdschriften te staan.


Goeiemorgen allemaal,
Hebben mensen nog plannen voor vandaag?
Ik niet haha, ik ga straks ook nog wat activeren.
Love you all.
Xo

Reacties (2)

 • HARRYlovers

  Ik zei het toch hihi xx

  6 jaar geleden
 • YourLittleEl

  so so what??
  she is still a rock star
  sry
  haha
  leuk stuk!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen