Foto bij Twins ~ Twenty-Eight ~ Azusa-chan

Sorry voor het lange wachten en.. Random hoofdstukje wat nergens over gaat zowat =x GOMEN!!!!!

Kiyoshi keek even naar de deur die Azusa dichtgedaan had voor zijn neus. Met zijn rechterhand ging hij langzaam naar zijn rechterwang. Zacht wreef hij over de plek waar Azusa een kusje op gedrukt had met haar zachte lippen. Bij de gedachte ervan kreeg hij het een heel klein beetje warm en voelde hij zijn hart hard kloppen. Het leek wel alsof zijn hart met de seconde steeds harder begon te kloppen. De kus was zo onverwacht dat hij er even sprakeloos van raakte. ‘J-Ja.. Tot morgen, Azusa-chan..’ mompelde hij heel zacht in zichzelf, starend naar de deur. Wie had ooit verwacht dat hij Azusa zou tegenkomen. Op een plek als deze?
Hij schudde zijn hoofd heen en weer, zodat hij weer “wakker” werd. Zacht beet hij in zijn lip en liet zijn hand van zijn wang naar zijn borst glijden. Hij voelde hoe zijn hart bijna op hol sloeg. Kan één kusje dat allemaal veroorzaken? Een gedachte die er niet meer zo bij is en een op hol geslagen hart? Hij dacht even na. Hij zou toch niet verliefd op haar wezen? Bij de gedachte alleen al beet hij harder op zijn lip. Wat zou ze sowieso nog in hem zien áls hij überhaupt wat in haar zag? Vast helemaal niks. Zijn kansen zouden voor zijn gevoel ook al vergooid zijn, want hij had niet alleen met Mei, maar Azusa zag hun beide ook nog eens zoenen. Na zijn op hol geslagen hart gevoeld te hebben, laat hij zijn arm weer zakken tot het langs zijn lichaam hangt.
Het duurde eventjes voordat hij met zijn hoofd er weer bij was. ‘Ik moet eieren halen.. Anders zullen de poppen dansen als ik weer thuis ben..’ mompelde hij zacht. Mei zou anders kwaad worden, net zoals alle andere keren dat er fangirls op hem afsprongen en hij wat vergat te doen. De fangirls kregen dan hun ergste nachtmerrie te zien. Dat wilde hij niet bij Azusa laten gebeuren. Tijdens het lopen dacht hij alleen maar aan Azusa. Haar halflange donkerblauwe haren die ze in een rommelige vlecht had zitten, roze oogjes met een gloed als ze enthousiast was, zachte lippen en een prachtig gevormde gezicht. Hij schudde zijn hoofd even. Hij mocht niet zo over haar denken. De enige persoon over wie hij zo mocht denken was niemand minder dan Terumi Mei. Al was het best lang geleden dat hij zo over haar gedacht had.
Nadat hij terugkwam met de eieren keek Mei hem heel goed aan. Met haar hand streelde ze zacht over het plekje waar Azusa gekust had. ‘Waarom duurde het zo lang, Kiyoshi? Je weet nu na drie jaar toch wel waar de supermarkt is? Waar je trouwens ook nét vandaan kwam?’ mompelde ze met haar vurige blik in haar ogen. Even trok Kiyoshi een wenkbrauw op en wilde zijn mond openen, maar voordat hij überhaupt iets kon zeggen was Mei hem alweer voor. ‘Wat is dit lichtroze op jouw wang trouwens? Lipgloss? Je weet dat ik er niet van houdt als andere mensen je kussen, Kiyoshi. Wie kuste je dit keer?’ Kiyoshi beet even in zijn lip. ‘Ja, dat is lipgloss. Dit was een kusje die ik kreeg als bedankje, omdat ik haar hielp. Niks bijzonders.’ Mompelde hij. Ergens voelde het kusje wel als iets belangrijks aan, want steeds als hij eraan terug dacht ging zijn hart als een gek te keer. Al hoefde zij dat niet te weten. ‘Wie was het?’ Hij zuchtte eventjes. ‘Yamamoto Azusa, maar je doet haar niks aan. We zijn alleen vrienden.. Altijd al geweest.. Niks meer, niks minder..’ ‘Ik doe niks, als ik je mag bevredigen vandaag. Ik hoop dat we eindelijk naar het echte “Fun part” kunnen gaan met z’n tweeën.’ ‘Best.. Maar de “fun part”.. Mei, ik ben er nog niet klaar voor..’ mompelde hij zacht. Hij haatte het als ze do doordramde. Het voelde alsof hij alleen maar haar seksspeeltje was, als ze zo bleef drammen.
Ze trok hem aan zijn hand mee naar de slaapkamer. Hard drukte ze hem op het bed en kleedde ze hem uit. Kiyoshi liet zijn hoofd zakken op zijn kussen en liet haar gewoon haar gang gaan. Hij sloot zijn ogen en genoot ervan. Stiekem dacht hij eraan dat Azusa het bij hem deed, waardoor hij wat meer opgewonden raakte. Bijna kreunde hij haar naam, maar hij hield het goed in. Voordat hij überhaupt klaar gekomen was viel hij in slaap. Hij was gewoon ontzettend moe van alle inspanningen en hij was gewoon helemaal op gegaan in zijn droom. In de verte hoorde hij Mei klagen, maar het maakte hem allemaal niks meer uit.

Reacties (2)

 • Luckey

  lol XD
  snel verder please

  8 jaar geleden
 • Allysae

  whahahahahahhahahahaha

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen