Foto bij Page 50 - Niall

Het 50ste hoofdstuk alweer!! Wauw, dit gaat echt hard ;D bij mijn vorige story was hoofdstuk 50 zelfs al een epiloog O_o Maar hier ben ik nog lang niet uitgeschreven (: (helaas, jullie zullen nog wel een tijdje aan mij vast zitten:P) Er komen nog snel een paar hele leuke dingen aan (:
I hope you guys like this (: Here is Page 50!! (:

P.s. Weet je wat echt heel leuk is? Als ik bezig ben met schrijven aan dit verhaal en ik opeens onderaan een hoofdstuk bij laatst gelezen zie staan:PI love those moments (:
P.p.s. Al bijna 70 abo's!!!:DO_o. Nog maar eentje te gaan (:

Het concert was geweldig. We zongen, de fans gilden en ik maakte gekke sprongen op het podium, zoals nooit tevoren.
'I think Niall is in shape tonight,' zei Liam lachend, toen ik nog eens hoog de lucht in sprong en ik lachte. Ik voelde me geweldig vanavond. Optreden bleef altijd een van de allerleukste dingen van dit vak. Plus het feit dat ik op dit moment extra vrolijk was. Aan het eind van de studiodag had ik serieus het gevoel dat ik met een goed begin voor een liedje was gekomen. Plus dat de persoon waarop dat liedje misschien een soort van gebaseerd was de hele tijd weer opdook in mijn gedachten. Het was niet zo moeilijk om ook bij andere liedjes aan haar te denken. In One Thing leek precies de manier waarop zij door mijn hoofd rondspookte beschreven te zijn. Bij Little Things moest ik weer terugdenken aan dat mooie moment dat ik het haar gitaar probeerde te leren spelen. Bij Kiss You dacht ik aan de keren dat ik haar zo ontzettend graag had willen kussen en in She's Not Afraid leek precies de manier waarop Jay nergens bang voor was te zijn beschreven. Al deze dingen wisten een gigantische glimlach op mijn gezicht tevoorschijn te toveren. Ik hoopte alleen niet dat al mijn gedachtes op deze manier van mijn gezicht af te lezen waren.

'Wow, Niall, you were cheerful today!' zei Liam opgewekt nadat het concert afgelopen was.
'What, can't I just be enthousiastic?' reageerde ik.
'Oh, come on, Niall, we all know the reason for that,' zei Louis.
Ik rolde met mijn ogen en haalde mijn telefoon uit mijn broekzak.
'Oh, he's gonna call her!' riep Harry enthousiast uit.
'Shut up,' mompelde ik met een rood hoofd en in mijn telefoon begon ik de J van Jay te zoeken. Tot mijn verbazing stond daar haar nummer niet tussen. Vreemd. Ik wist zeker dat ik haar nummer opgeslagen had. Ik begon door mijn hele telefoonlijst heen te scrollen en vond toen uiteindelijk bij de P waar ik naar opzoek was. Jay had haar nummer in mijn telefoon opgeslagen onder de naam Princess Jayjay. Lachend schudde ik mijn hoofd.
'What's so funny?' vroeg Harry nieuwsgierig.
'Nothing,' antwoordde ik en ik ontweek zijn vraag snel door op het bel-knopje te drukken en met mijn telefoon de kamer uit te lopen.
'Jay!' riep ik misschien iets te enthousiast door de telefoon toen opgenomen had. Ik hoorde gelach moment uit de kamer hiernaast, waar de jongens nog steeds zaten.
'Hi Nialler,' antwoordde Jay vrolijk en ik voelde hoe er gelijk weer een glimlach op mijn gezicht verscheen. Ik was even vergeten dat haar stem zo mooi klonk. Misschien concentreerde ik me daar niet genoeg op als ze bij me was en ik naar het gehele plaatje kon kijken, maar door haar zo door de telefoon te horen realiseerde ik me weer dat haar stem zo warm en vrolijk was en goed bij haar paste.
'Jay, where are you?'
'Uhm...' Ze leek even te moeten nadenken over die vraag. 'I'm somewhere on the highway, I guess. We're on our way to the Niagara Falls.'
'What?!' Als ik op dit moment iets te drinken in mijn mond had gehad, was het eruit gesproeid. Oké, ik wist dat Jay zo onvoorspelbaar was als het maar kon, maar deze had ik dus echt niet zien aankomen.
'I think that asks for some explaination, doesn't it?' vroeg Jay lachend door de telefoon. 'You remember I told I stayed with some students a few days ago?'
'Yeah...' mompelde ik.
'Well, I went to visit them again and I discovered that they were just sitting inside on a beautiful summer day like this. So I came to the idea that they should make a little road trip. I went along to encourage them, and because I wanted to see the Niagara Falls, of course.'
Ik begon te lachen. 'Wow, Jay, I knew you were unpredictable, but I really couldn't see this coming.' Ik hoorde Jay ook lachen aan de andere kant van de lijn. 'So are you coming back to New York soon?' vroeg ik hoopvol.
'Of course I am!' antwoordde Jay. 'You didn't think I'd forget about you, did you? I'll come to you as soon as I'm back in New York.'
Ik voelde hoe er een brede glimlach op mijn gezicht ontstond. 'Great! And when's that?'
'I have no idea.' Natuurlijk. Die had ik kunnen zien aankomen.
'Of course...' mompelde ik. Ik hoopte niet dat ze de teleurstelling in mijn stem zou kunnen horen. Waren die studenten waar ze het over had nou jongens of meisjes geweest?
'So, what have you been up to today, Niall?' vroeg Jay plotseling geïnteresseerd.
Ik haalde mijn schouders op, ook al kon zij dat natuurlijk niet zien. 'Oh, just normal stuff. Studio, concert. The performance went great tonight.'
Jay grinnikte. 'You're one of the only people in the world that would call that normal, you know.'
'Well, it's quite normal compaired to ramdomly making an unprepared road trip.'
'Maybe,' antwoordde Jay lachend.
Ik voelde dat het einde van het gesprek er begon aan te komen. Eigenlijk wilde ik liever met haar blijven praten, haar zeggen dat ik haar miste, dat ik zou willen dat ze bij me was. Dat deed ik niet.
'So... I guess I'll see you when you're back in New York?'
'Yes,' antwoordde ze. 'I'll see you then,' bevestigde ze nogmaals.
'Okay, then... Well... Bye Jay.'
'Bye Nialler!' zei ze vrolijk terug. We hingen op.
Ik slofte terug naar de kamer waar de jongens nog zaten en plofte neer op de bank, tussen Harry en Zayn in. Ik zag dat ik Harry gelijk zijn mond open wilde trekken, maar ik was hem voor.
'Not a word,' dreigde ik hem en vervolgens keek ik lachend toe naar hoe Harry's mond weer dichtklapte.

Reacties (7)

 • Summerday

  KUDO KUDO KUDO KUDO KUDO KUDO KUDO KUDO
  PLEASE GIVE MY IDIOL A ABO

  6 jaar geleden
 • Snuf

  HIII
  ik ben je nieuwe raaaare abooooooooo:)ik moet wel nog even door lezen maaaaar GEWELDIG VERHAAAAAA L MEID !!!!!!!!!!!xx

  6 jaar geleden
 • Smeerkaas

  Mmmmmmmmm superrrr! Kudowaardig^^ *snap je em?*
  Niall heeft het echt serieus te pakken. Cutie =)
  50 is inderdaad al echt lang! Ik ben blij voor je dat het je zo gemakkelijk afgaat, dat merk je ook wel. Als je totaal geen zin of motivatie zou hebben om verder te schrijven, zouden deze stukjes niet altijd zo geweldig zijn.
  Ohhhhh Kom Aan! Geef dit meisje een kudo! Ze verdient het! (En stiekem wil ik ook een extra stukje)
  Ohja, je staat bij laastgelezen^^ supergevoel hee? Heb ik ook altijd als ik het zie staan ;p
  Wauw, heb je serieus weer abo's bijgekregen? Bij je vorige stukje moest je er nog 3 te gaan hebben vooraleer je er 70 had. Nu nog maar eentje? Wow, dit gaat goed;)
  I don't mind to be stuck with you^^ zeker niet. Ik ga het jammer vinden als dit verhaal ooit eindigt dus ik hoop dat dit nog lang uitgesteld kan worden. Nog even over die Q&A, mmm geheimzinnig doen over het feit of je nog een volgend verhaal gaat schrijven hee. Tss tss tss. Je ziet maar dat je er nog eentje verzint^^
  Ik ben blij dat Niall en Jay toch op z'n minst eens bellen. Ik vraag me af wat er nu zal gebeuren. Dat is net het leuke aan dit verhaal. Je weet het nooit op voorhand. Het is telkens weer een verrassing. En telkens weer een zeer aangename =) Love it!

  6 jaar geleden
 • Chuchote

  Op naar de 70 abo's !:)
  Snel verderr!
  xxx

  6 jaar geleden
 • Lugano

  Jeujjj!
  Ik ga even KUDO doen we moeten in da top

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen