Foto bij Thirty Seven.

Harry Edward Styles.

Volgens mij had ik het afgelopen uur nog nooit zoveel mijn gsm gecheckt dan nu. Ik had geluk dat de jongens me wisten af te lijden met spelletjes op de Playstation, maar nog altijd kon ik mijn bezorgdheid niet verbergen. Ik weet niet wat het was, maar ik had het gevoel dat dit niet zo goed zou eindigen.
“Harry, let eens op!” Geschrokken keek voor de zoveelste keer weg van mijn gsm en zag dat Louis me al zuchtend aankeek voordat hij wees naar de tv waar het duidelijk zichtbaar was dat ik al 5-0 achter stond op Fifa 13.
“Sorry.” Mompelde ik daarom maar snel en legde mijn gsm weer naast me zodat ik me terug kon concentreren op het spel, maar zelfs als ik oplette lukte het niet om Elena uit mijn hoofd te halen. Het was al zo’n drie uur geleden dat ik iets gehoord van haar en ze had me beloofd om direct iets te laten weten.
Een luide schreeuw van het verschieten verliet mijn lippen toen ik opeens voelde hoe Louis me bijna van de zetel duwde. Fronsend en nog altijd met grote ogen van zijn plotse actie keek ik hem vragend aan, maar toen Louis al draaiend met zijn ogen gebaarden naar mijn gsm naast me die oplichtte wist ik al waarom hij dit deed. Zo snel als ik kon liet ik de console los en zag op mijn gsm dat het Elena was die me belde.
“Elena, is alles oké?” vroeg ik gelijk toen ik opnam en probeerde weg te lopen van de rest, maar al snel leek dit onmogelijk. Ze volgde me gewoon overal heen.
“Oh, Harry… Kan je me alsjeblieft komen halen?” Ik kon zo horen aan haar stem dat er iets mis was. Zonder echt na te denken greep ik mijn jas en rende het huis uit. Achter me kon ik horen hoe de jongens iets besproken, maar veel aandacht gaf ik er niet aan.
“Waar ben je? Ben je oké?” vroeg ik bijna in paniek terwijl ik wachtte op een antwoord.
“Ik ben aan het park. Ik leg je zo alles wel uit.” Hoorde ik dat nu goed? Was ze aan het snikken? Gelijk begon ik te rennen terwijl ik hoorde dat ze het gesprek had gestopt. Achter me hoorde ik één paar schoenen achter me aanlopen en toen ik Louis stem herkende vertraagde ik een beetje mijn pas zodat hij naast me kon lopen.
“Wat is er gebeurt?” vroeg hij direct zonder echt te stoppen met lopen.
“Ik weet het niet, maar ze klonk overstuur.” Bekende ik en kon het niet helpen om ongerust op mijn onderlip te bijten. Hopelijk was het niet te erg, want ik zou het mezelf nooit vergeven moest er iets zijn omdat ik niet mee gegaan was.
“Waar is ze?”
“In het park.” Bekende ik en voor ik het wist begon Louis sneller te lopen, waarschijnlijk om me makkelijker de weg te tonen. Een klein glimlachje verscheen op mijn lippen toen ik besefte dat ik echt wel een zeer goede vriend had met Louis.
“Hier!” Met een laatste sprint liepen we het park in dat blijkbaar niet zo ver weg was van mijn thuis. Al hijgend stopte ik aan de ingang en keek rond me heen tot ik een gestalte op een bank zag zitten. Met versnelde pas liep ik naar de persoon toe die in elkaar zat, maar toen ik het vertrouwde blond zag kon ik het niet helpen om terug te lopen tot ik bijna voor haar stond.
“Elena!” Ik kon zelf in mijn stem duidelijk bezorgdheid horen terwijl ze zelf ook recht vloog om vervolgens direct in mijn armen te vliegen. Haar prachtige gezichtje verstopte ze in mijn nek terwijl ze ondertussen met haar beide handen mijn nek stevig vasthield in de omhelzing. Opgelucht dat ze er niets was met haar fysiek sloeg ik zelf mijn armen stevig rond haar middel zodat ik haar lichaam dicht tegen de mijne kon aandrukken.
“Wat is er gebeurt?” vroeg ik uiteindelijk toen ik achter me Louis zacht hoorde kuchen. Langzaam en duidelijk met veel tegenzin liet Elena me los en trok me richting de bank waar ze daarjuist zat. Doordat ze mijn pols vasthield viel het me nu pas op dat die van haar bont en blauw zag.
“Wow, heeft Payne dit gedaan?!” riep ik direct uit toen ik haar ronddraaide zodat ze wel naar me moest kijken. Mijn vingers omklemde haar arm zodat ik haar duidelijk de blauwe plekken liet zien. Het was duidelijk dat ze van daarjuist waren.
“Euhm…” begon ze twijfelend, maar toen Louis in stilte haar tweede pols vastnam en me gelijk dezelfde blauwe plekken liet zien wist ik genoeg.
“Ik ga hem vermoorden!” gromde ik boos, maar voordat ik ook nog maar iets kon zeggen trok Elena haar handen terug los om deze vervolgens op mijn wangen te leggen. Haar helder blauwe ogen staarden recht in de mijne als teken dat ik haar niet mocht onderbreken als ze ging praten. Bijtend op mijn onderlip keek ik eventjes op naar Louis die met eenzelfde vragend blik naar Elena staarden.
“Oké, ja die blauwplekken zijn van Liam, maar laat me eerst uitleggen wat er gebeurt is voordat je actie onderneemt, want het is veel ingewikkelder geworden dan het al was.” Bekende ze en gebaarden naar Louis en mij dat we beter konden gaan zitten terwijl ze recht bleef staan, recht voor ons. Haar ogen waren gericht op haar polsen voordat ze recht in mijn ogen staarden.
“Ik heb hem vertelt dat ik wilde stoppen met onze relatie en hij begon gelijk te vloeken. Hij beval me te vertellen dat jij, Harry, de reden ben van onze break en ik wilde je niet verklikken of hem te kwaad krijgen dus hield ik mijn lippen stijf op elkaar. Daardoor heeft hij mijn polsen te stevig vastgenomen totdat ik wel moest toegeven dat ik nu met jou was.” Een diepe zucht verliet haar lippen terwijl ze wanhopig door haar haar streek. Je kon zo zien dat ze zich super veel zorgen maakte over iets.
“Hij heeft me beloofd dat hij jou ging kapot maken, omdat hij denkt dat jij de macht over zijn school wilt overnemen. Hij beloofde me dat hij je persoonlijk zou breken totdat ik al smekend terug zou komen naar hem om jou te sparen.” Bijtend op haar onderlip staarden ze naar de grond voordat ze haar rug naar ons toedraaide. “En ik weet dat hij dit meent…” Niet goed wetende hoe ik hier best op reageerden keek ik naar Louis die nog altijd met grote ogen naar Elena keek.
“El, maak je maar niet te veel zorgen over me. Payne krijgt me niet zo snel klein hoor.” Mompelde ik uiteindelijk toen ik besefte dat ik geen back-up ging krijgen van Louis. Het was haast of dat hij een andere wereld leefden.
“Daar ben ik niet zo zeker van…” Fronsend keek ik op naar Louis die eindelijk wegkeek van Elena die zich terug had omgedraaid. Een diepe zucht verliet zijn lippen voordat hij zijn gezicht in zijn handen liet vallen.
“Ik moet jullie iets bekennen.” Zei hij uiteindelijk toen er voor een paar seconden een stilte heerste, maar voordat ik kon reageren op zijn plotse verandering van gedrag werd onze onderonsje verbroken door een stem die ik liever niet had gehoord vandaag.
“Ga je ze eindelijk vertellen over onze ‘vriendschap’, Tomlinson?” Een kwade grom verliet mijn lippen toen ik zag hoe Payne met een brede grijns naar Louis staarden voordat hij opkeek naar mij.
“Hey stranger.”


Aaaaaaaah, deze woensdag heb ik eindelijk na bijna 3 jaar de jongens in het echt gezien en woooow! Best night of my life! Wie heeft hen woensdag of gisteren ook gezien? (:

Reacties (19)

 • HORANHORAN

  le wat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!??!?!?! dit meen je niet toch omg

  8 jaar geleden
 • LynnBlack

  OMG Louis no please tell me it's not true....OMG i swear Liam if you even dare to touch Harry or Elena then i'll get my entire wolfpack and rip your body into a hundred pieces and feed you to the snakes!!
  Snel verder please??
  ZOOO spannend!!

  8 jaar geleden
 • HarrysWife

  Aaaaah, omg je maakt het zo spannend!
  Snel verder <3

  Ik beide dagen niet ):
  Hopelijk kan ik volgend jaar zeggen: Na bijna 4 jaar heb ik de jongens eindelijk gezien! hahaha.

  8 jaar geleden
 • yazzzzzje

  omggggggg!!!! snl veder!!!!x

  8 jaar geleden
 • HaZaLiLoNi

  shit!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen